720

Анонимен

преди 10 месеца

Гледам че дежуриш либераста, я кажи ако отида и утрепя зеления ще се обявиш ли за президент за азовусрайна? Или ще докараш някой като киро от канада? Нищо не се чува за Гуайдо. Даже опозицията на Мадуро изгони американската марионетка. Същата която даже и тукашната тиква и неолибералните му патерици подкрепиха. А такива неща са и за съд.

719

Анонимен

преди 10 месеца

И не на последно място искам да отбележа че САЩ и марионетките им вече лазят. Банки фалираха, дълговете се качват даже подкупните кредитни агенции почнаха да дават сигнали, инфлацията се вдигна от глупостите на неолибералните соростути бутащи всякакви изгъзици навсякъде. Упрвляващите лобита и клики в САЩ се въртят в собствения си сос и не им дреме, че запада отива на кино, понеже си вярват за номера с някакъв външен враг натрапен от подкупните им медии и журнаглисти. Само че бунта в Капитолия.

718

Анонимен

преди 10 месеца

Крайна е минало бешело. До преврата през 2014 беше субект на ОНД с общо командване на въоръжените сили. Азовските нацистчета държава нямат и ще бъдат изтрепани, а територията ще се върне там където беше. Никакви Дайновци и прокопиеви тролли не могат да имат отношение. Отношенията са в съвета за сигурност с ядрените държави, а там са Русия и Китай, а не платени протестчета на фондацийки. Там даже не е кировата Канада. Стана ли ти ясно тролла?

717

Анонимен

преди 10 месеца

Крайна е минало бешело. До преврата през 2014 беле субект на ОНД с общо командване на въоръжените сили. Азовските нацистчета държава нямат и ще бъдат изтрепани, а територията ще се върне там където беше. Никакви Дайновци и прокопиеви тролли не могат да имат отношение. Отношенията са в съвета за сигурност с ядрените държави, а там са Русия и Китай, а не платени протестчета на фондацийки. Там даже не е кировата Канада.

716

Анонимен

преди 10 месеца

Крайна е минало бешело. До преврата през 2014 беле субект на ОНД с общо командване на въоръжените сили. Азовските нацистчета държава нямат и ще бъдат изтрепани, а територията ще се върне там където беше. Никакви Дайновци и прокопиеви *** не мохат да омат отношение. Отношенията са в съветс ьа сигурност с ядрените държаеи, а там са Русия и Китай, а не платени протестчрта на фондацийки. Там даже не е кировата Канада.

715

Анонимен

преди 10 месеца

Милионите жители са само в твоята умнокрасива либерастко ивоинджевска генерал атанасовска бивша ДС кратуна криеща фашистките мераци на американските црушки.

714

Евразин Алахакбаров

преди 10 месеца

До И.Б.имаш ли нещо да прокоментираш относно милионите жители на рф, самоопределили се като "българи" при последното преброяване?

713

IQ 3.14

преди 10 месеца

медведев в момента е фигурант на заплата в нпо. връзките му с кремъл са като на пчолкин с жената на путин, извинявам се, белов. с "бригада" и крадено жито освен още един СИВ, друго няма да стане. догодина няма да има ни бригада ни крадено жито и некой ще требва да е виновен. "напих се и говорих глупости" нема да проработи.

712

И.Б.

преди 10 месеца

И Северна Македония съществува едва от 1944 г. насам, но България не я напада и руши. Явно украинската държава се е държала меко казано негативно спрямо руското население на територията й както го прави сега и Северна Македония спрямо българите на нейната територия.Едно развитие обаче е необратимо - образуването на нови самостоятелни държави със свой език, откъсвайки се от бившите държави-майки.

711

Анонимен

преди 10 месеца

АЙДЕЕЕЕЕЕ- НЕЩО СЕ ОБЪРКА- НАЛИ ТРЯБВАШЕ ДА ОСВОБОДЯТ РУСНАЦИТЕ ОТ ОБЕДИНЕНИЯТ ЗАПАД И В ЧАСТНОСТ ОТ УКРАЙНА, А ТО БИЛО ДА АНЕКСИРАТ ЦЯЛАТА УКРАЙНА, А ПОСЛЕ....

710

Joko

преди 10 месеца

Аналогичен е случаят със съществуването и на република "Северна Македония". Интересно , но никой не коментира този въпрос !

709

До Този

преди 10 месеца

А стига с тия клишета, много сте елементарни. Кога сте видели Медведев пиян? А ние виждаме всеки ден обърканата и нашмъркана физиономия на Зеле. Даже и прави жестове пред публика с носа. Ами намерете си друга дъвка, тая я изплюйте, че вече няма нито мирис, нито вкус.

708

pipo

преди 10 месеца

до Анонимен инфлацията я направи радев чрез служебните му правителства , по поръчка на митрофанова за да осуети влизането ни в шенген и еврозоната

707

Анонимен

преди 10 месеца

Поздравления за Медведев той не е мека китка като Путин, до сега да е приключил с укрорайха

706

Хм...Бъх.ххх...

преди 10 месеца

Ще му резнат езика на Медведев.Украинците са го нароили вече.

705

Анонимен

преди 10 месеца

Ядрената пияница пак ръси глупости...

704

Анонимен

преди 10 месеца

А уж Путин е лош.....

703

Анонимен

преди 10 месеца

Уркопите нямат реална самооценка с просене на оръжия война не се води

702

Враг на Русия

преди 10 месеца

Китай осъзнава, че Русия скоро ще клекне и прави завой.

701

Анонимен

преди 10 месеца

До 791 Ами айде де от кога го чакаме да отидете и да ги.що още се мотате,явно с писане няма да стане