101

Анонимен

преди 10 месеца

Когато някой тръгне да убива хора, явно съвсем няма нищо в главата си, дори и мухи не бръмчат. Иначе би помислил, като ги убие, какво следва? Нормален човек би се стреснал от присъда, затвор. Винаги съм се чудил като чуя някого да казва "ще го убия и ще го излежа" дали изобщо мисли преди да го изрече?

100

ДОЛНА СГАН

преди 10 месеца

ГЕРБ се върна на власт и убийствата пак почнаха ! Факт ! Мутрите отново ни управляват ! Изпрани ли ???? Изпрани лииии? Едни и същи са ! За 1 седмица - 4 пребити жени и 3 жестоки убийства ! Да ви *** майката и на законите ! Нали за това се събрахте бе ? Нали за това бе тази тройна коалици за съдебните реформи ? Майка ви .... махайте се от там ей ! освободете България от присъствието си пасмина нагла ! ПО ДОБРЕ ДА ИДВАТ КОПЕЙКИТЕ НО ДА ИМА РЕД ! ПУ !

99

Анонимен

преди 10 месеца

Грешка.На 34 г е убиеца.А убитото момче е на 28,момичето-на 18 г

98

Безсмъртни курви

преди 10 месеца

Няма ! Не е ли ясно ? - Ханибал Канибал.

97

Анонимен

преди 10 месеца

Ппдб сектата изпра Бойко и Пеевски и старите мафиотски номера се завърнаха. Страшни оли го френи!

96

Анонимен

преди 10 месеца

Даже много изоставаме от развитите държави със само 1 убийство на 100 000 жители. Трябва малко да се стегнем. Не може така. В САЩ средно са по 7 убийства на 100 000 жители! Кога ще ги стигнем ние американците? Нали тях гоним по стандарт.

95

Толуп

преди 10 месеца

Територията е оставена на самотек и самоуправство!Какво не е ясно!?Извън жълтите павета "балсъм го умамата"!

94

Анонимен

преди 10 месеца

До Жител на Лозен - Този не бива да излиза до живот.

93

Мда

преди 10 месеца

Най-обикновен ден за територията. 1-2 убийства....нищо работа. Всички събития които се случват са напълно нормални и логични предвид "развитието" на територията последните 33 години. Свиквайте защото от тука нататък ще е все така.

92

До Анонимен 83

преди 10 месеца

Вече са го арестували и по други сайтове наистина пише, че бил "познат на полицията". Намерили са у него боен пистолет, а той си казал къде е скрил труповете. Значи са били прикрити по някакъв начин.Пише, че наистина е било любовен триъгълник. На 18 г. трябва да е още ученичка или най-много абитуриентка. С какво са й станали интересни тези батки? Свършиха ли се 18-20-годишните момчета, които най-много биха й подхождали? Но вече е късно да бъде вразумявано това момиче. Да е за урок на останалите

91

Две могили

преди 10 месеца

вероятно става дума за относително траен и доброволен съюз, при който не е задължително да са били в едно домакинство, а отношенията са били с предимно личен и емоционален характер и убиецът е бил против

90

Българско правосъдие

преди 10 месеца

Трето убийство за една година от този човек и Забележете...Този не е в затвора !

89

Жител на Лозен

преди 10 месеца

Задържаният за това двойно убийство всъщност е човекът извършил миналата година убийство на младо момиче от селото. Тогава му повярваха на версията че тя е предозирала а той без да иска я умъртвил при садо мазо игра. Ако бяха го прибрали тогава, сега нямаше да има двама млади хора по малко ! И сега пак го пуснете !

88

Анонимен

преди 10 месеца

Е какво става сега. Всеки ден намират все нови трупове на убити от криминални типове с по над 5-10 престъпления. Кога ще се направи ревизия колко години са лежали и защо са им давани минимални присъди. Напишете имената на съдиите да ги знаем. Сигурно като са ги осъждали условно са писали,че няма опасност да извършат нови престъпления. Е вижда се колко им е добра преценката. Плачат за уволнения.

87

Натали Трифонова

преди 10 месеца

Днешните 18-годишни девойки много шавливи

86

Българин

преди 10 месеца

Промяната дойде!

85

Сандо

преди 10 месеца

домашно насилие в извънградска среда. Тоя се е пробвал да избяга ама не е стигнал далече

84

До 78

преди 10 месеца

Може да е петоъгълник.

83

Тенгри кан

преди 10 месеца

Вижте ся, Сглобката е сложна работа. За да са сглобат три несглобяеми елемента, требе се поорежат, как си требе, са поошлайфат, как си требе, чи как са мушнат едни в други си паснат. Кат не си паснат и не са напрай тва, земат са чупат и ади.

82

Анонимен

преди 10 месеца

Интимна връзка? Протест? Равноправие? Да спрем нещо? Да спасим друго нещо? Да дарим пари в лична сметка на дупедат?