142

анонимна

преди 10 месеца

Значи, да посочваме вината на к.....те. А те заради кого са к....и? Точно заради вас, да ви задоволяват нагоните, вместо да си седите при жените. Ама били ви изневерявали, ами сами си признахте, че и вие изневерявате. А Георги, откъде сте сигурни толкова, че не и изневерявал и той? И що за стока е, щом търтил преди три години при петнайсетгодишна, с жена и дете, но не, к....та, та к.....та виновна!? Вие сте същите, но напоследък се разделихте с вековните си привилегии и ви е мъчничко нали....

141

Случаен минувач

преди 10 месеца

До 136Напълно съм съгласен с тебе. Защо ще се събират по спешност в понеделник? Защото видяха прекрасна възможност с този случай така да преправят Закона за домашното насилие, че в него да вкарат и Истанбулската конвенция, която КС отхвърли.

140

Анонимен

преди 10 месеца

Точно това е проблемът, че някои хора искат въобще нищо, ама нищичко лошо да не се споменава за момичето. Искат да я изкарат чиста, свята, непорочна, вярна, честна, въобще олицетворение на съвършенството за човек. То работата е така или иначе, кажи-речи ясна за Георги, него дори няма смисъл да го конентираме някакъв из'верг, но някои хора изпадат в истерия ако се покаже и вината на тази Дебора. Сами си дайте сметка защо. Обществото е болно, затова.

139

ба

преди 10 месеца

Хаха....невинен бил,с две предишни присъди точно за насилие...Да го вкарват в затвора за повече години и това е. Така и други като него ще си имат едно на ум.

138

Анонимен

преди 10 месеца

"Осъждайте колкото си искате момичето, но първо е нужно да осъдите и насилника" --- Насилници са и единият и другият. Там е работата, че хора като теб искат само мъжът да е насилник. Имаш проблем с мъжете. И предвид, че защитаваш изневерите, значи самата ти си изневерявала и искаш това да не ти се брои за грях. Т.нар. "насилник" така или иначе всеки го осъжда. Аз не видях някой да не го осъди. И аз то осъждам. Но трябва да се осъжда и момичето. А не искате и дума да се казва за нея.

137

анонимна

преди 10 месеца

Напротив, в доста коментари се споменава за поведението и, дори и да осъждат насилника. Но пък някъде, не знам дали в този форум, имаше добър коментар защо съществуват ***. Точно заради вас, мъжете, не заради мен. Лично за мен поведението и е на второ място като вина, защото такива с такова поведение ще има винаги, както ще има и ползватели на тези.

136

веднага отговарям

преди 10 месеца

много просто,никой не е чул,щото не са му платили,т.е.няма да спечели нищо ако се обади в полицията,българина само чува и вижда ако има интерес, ако нещо ще намаже,как ще се обади безплатно,той гратис добър ден няма да ти каже

135

анонимна

преди 10 месеца

Осъждайте колкото си искате момичето, но първо е нужно да осъдите и насилника, което винаги забравяте, защото съвсем друго се получава - мъжки шовинизъм и презрение към всичко, що е жена. Ако зависеше от вас, вероятно щяхте да ни заключите по домовете с петнайсет катинара и бой докато не се преселим някъде в по-хубав свят. Добре, че никой не бръсне за нищо такива като вас.

134

ба

преди 10 месеца

Момичето първо е "приспано" с няколко юмрука и после е рязано.Вече писаха за това.Нека този не се прави на много вещ.

133

Анонимен

преди 10 месеца

"Всеки, който защитава насилника" - Аз не виждам някой да защитава насилника. Освен може би само някъв човек по-долу, който се фокусирал върху броя на шевовете колко били и дали било възможно или не. Дори и за него не съм сигурен, дали защитава насилника. А иначе масово хората защитават момичето и истерично настояват нищо да не се споменава за нейната вина. А трябва да се споменава, ако искаме да бъдем честни и справедливи.

132

Анонимен

преди 10 месеца

"не мисля, че разни със съмнително поведение като тази трябва да се наказват, защото другият какво търси при тях, по вашата логика. А за изневяра - ами доста мъже изневеряват, знам със сигурност, какво да ги правим?" -- И много ясно, че и мъже изневеряват. То няма значение кой изневерява.

131

анонимен

преди 10 месеца

Всеки, който защитава насилника, и подчертава вината на момичето, е гнил човек! Никъде анонимен не е защитил изневярата! НИКЪДЕ! Самите вие, дето си умирате да грачите срещу момичето сте пломбирани мозъци! И да има вина, е 10%!

130

Анонимен

преди 10 месеца

"не мисля, че разни със съмнително поведение като тази трябва да се наказват, защото другият какво търси при тях, по вашата логика. А за изневяра - ами доста мъже изневеряват, знам със сигурност, какво да ги правим?" --- Не става дума да ги наказваме със затвор или наказания в районен съд, по смисъла на Наказателен кодекс. Просто обаче човек не трябва да премълчава такива грехове и да ги омаловажава, а най-малкото да ги спомене. Никога ли не си чувал израза "Да осъдиш постъпката на някого"?

129

анонимен

преди 10 месеца

Абсолютно никъде не съм написал, че оправдавам изневярата, не си измисляйте. Самият аз съм постъпил точно така - чао и приключих с въпроса.

128

не е така!

преди 10 месеца

До 400::никой никого не защитава.Просто няма 400 шева.Това е.А,да излезе доктора и под клетва да каже:има ли 400 шева,или не.Никъде не е писано за 400 шева.Това го измислиха тези които искат да прокарат конвенцията и да унищожат душевно децата Ви.

127

анонимен

преди 10 месеца

Всъщност всеки случай е конкретен, не мисля, че разни със съмнително поведение като тази трябва да се наказват, защото другият какво търси при тях, по вашата логика. А за изневяра - ами доста мъже изневеряват, знам със сигурност, какво да ги правим? Изневеряващите жени с кого го правят?

126

Дядо Соци

преди 10 месеца

До анонимен 122 Тези същите дето защитават изверга, защитават и Путин. Сбъркани хора.

125

Анонимен

преди 10 месеца

"Като ти изневерява, я изоставяш и точка. НЕ КЪЛЦАШ." --- То е много ясно, че не кълцаш. Въпросът е друг. Въпросът е защо оправдаваш изневярата. Защото сам не струваш като човек.

124

Анонимен

преди 10 месеца

Всеки който защитава постъпките на момичето е гнил човек. Всеки! Най-вероятно хората които защитават изневярата самите те са изневерявали и просто правят проекция със самите себе си. Те не искат обществото да осъжда постъпките им. Правете сметка колко много изневеряващи хора пишат тук. Правете сметка колко развалено общество живее в България.

123

400

преди 10 месеца

са шевовете, минувачо - не нараняванията. А 30 разреза с макетен нож ще ти ги направя за по-малко от минута, даже без да те халосам до безсъзнание, както той е постъпил. Защо го защитаваш - не ми е ясно.