367

Анонимен

преди 10 месеца

Макгрегър говори за чудовищните загуби на въоръжените сили на Украйна. "Украинските войски са в ужасно състояние. От това, което беше преди година, остана само скелетът. Ние изчислихме, че украинците са загубили от 300 до 350 хиляди души, може би дори повече", каза полковник Дъглас Макгрегър в интервю за Джереми Райън Слейт. Той също така добави, че скоро Украйна едва ли ще може да продължи военните действия.

366

Анонимен

преди 10 месеца

Русия се превърна в петата по големина икономика в света и най-голямата в Европа. Този анализ е публикуван от експерти от Световната банка. Въпреки санкциите Русия се изкачи до пето място, изпреварвайки по размер икономиките на Германия и Обединеното кралство. Освен това през последната година Руската федерация се превърна в най-голямата икономика в Европа. Русия предупреждаваше Запада, че да се застреляш в крака на старта е лоша идея.

365

НЯКО

преди 10 месеца

даваме бтр на ус рай на и от посолството добре,добре ,после ще трябва да купим други и едни "държавници "казват опа,КОМИСИОННИ ЕХА !

364

дарение

преди 10 месеца

Предлагам да дарим на братята украинци всички наши депутати и министри начело с Радев под строй да се бият рамо до рамо с бойците за каузата .

363

Да видим докога

преди 10 месеца

До Анонимен 397: Ние като сателит на САЩ, а и с тази коалиция ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС от слуги на посолството на САЩ, естествено че ще дадем. А кога ще получим нещо нато подарък за армията ни е труден въпрос.

362

Star

преди 10 месеца

Сигурен съм,че след пристигането на машините,много скоро ще има запитване ,,,защо машините се изпратени без шофьори?"

361

Анонимен

преди 10 месеца

За Зеленски, винаги зелена светлина! За червения, винаги червена светлина!

360

А всъщност обратното

преди 10 месеца

До ОПААААА: Тези БТР-и няма да им помогнат на украинците, но ще се окажат ковчези за много украински войничета. Много по-лесно е да се унищожи цяло отделение войници наведнъж когато е събрано в такава консервена кутия.

359

gele

преди 10 месеца

До Бай Дрън за кашиците размер нема. Те се возят в МТЛБ а БТР са за фуражките, разведките и транспорт на джепане.

358

Анонимен

преди 10 месеца

България е от грешната страна на историята......................по-рано помагахме на Ислямска държава в Сирия за да свали законния президент Асад, сега помагаме на фашистката хунта в Киев за да дестабилизира Русия!!

357

Търгаш

преди 10 месеца

Аз български превозни средства не купувам!

356

Не е ли ясно?

преди 10 месеца

А това, което всъщност им е една от най-важните задачи на ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС, е да помагат войната в Украйна да продължи колкото се може по-дълго. Което в крайна сметка е в интерес на САЩ, а не в интерес на Европа.

355

На кого служат?

преди 10 месеца

Служители на БНР, НАП, НОИ, Държавна агенция "Архиви" и културните институти протестираха пред Народното събрание за по-високи заплати. Според приетият от депутатите държавен бюджет обаче пари за повишаване на заплатите на служителите няма няма, но ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС гласуват в Народното събрание да подарим 100 бронетранспортьора на Украйна вместо да им ги продадем. Заклели са се в парламента да служат на интересите на българският народ, а служат на чужди интереси.

354

Анонимен

преди 10 месеца

Броят на машините е около 100 - значи са 200! Това е като това, няма да правим коалиция!

353

Малко за политика

преди 10 месеца

За съжаление, заради нежеланието на много хора да гласуват, в НС се събра мнозинство от партии на войната ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС, които са готови и прашките си да изпратят на Украйна за да помогнат на Зеленски и дружинката му да продължават войната до последният украинец.

352

Лаврентий Берия

преди 10 месеца

До Анонимен 385 - тогава кой сваля руските железа които Путин денонощно изстрелва на купчини по Украйна?! Да не е Духа от лампата?

351

Лаврентий Берия

преди 10 месеца

До Бай Дрън - мчи той Джавълина е първия комплекс дето удря купола отгора бе пич! За бронираните машини всеки комплекс - в т.ч. и нашите СПГ-та е опасен. Затова израелците на най новото поколение на Меркавата сложиха нова Trophy System за борба с всякакви оръжия от този тип. Руснаците са мноооого далеч оттам и не само те. Повечето западни аналози - също.

350

Анонимен

преди 10 месеца

Още нещо - американския Пейтриът е създаден да работи на тяхна земя, затова и се нарича така. Има нужда от подкрепа и по земя, и по въздух. Само дето не работи в Украйна поради една проста причина. Разгъването му отнема време и след като изстреля всичко и събирането на стациониращата конструкция също отнема време. И какво става - Пейтриъта се разгъва и виси на едно място поне два часа, през което време руснаците го съсипват с артилерия. Тоя проблем го няма при С-400.

349

БЕТЕРИ

преди 10 месеца

ДАВАТ БТР-и

348

Гледам тука някой

преди 10 месеца

много хвали джавелините, но изглежда е пропуснал същественото - никой не говори за доставки на джавелини към днешна дата, защо ли? Първи урок, който научиха Украйна - джавелин не става за градски бой. Втори урок - трябат поне 10 изстреляни ракети, за да се гарантира поне 1 попадение в реална бойна обстановка. Трето - батериите на компютъра се изтощават бързо, а без него не може да се стреля, за привеждане в бойна готовност са необходими между 1:30 до 5 минути според сезона. Айде и със здраве!