40

Анонимен

преди 9 месеца

Положението е все едно да знаеш, че ще правиш джиджи-биджи с хив позитивен и после да се жалваш, че си лепнал хив.

39

анонимна

преди 9 месеца

Стига си обвинявал жертвите! Ами тогава и мъжете сте си виновни дето ви тормозели психически жените! Кога ще проумеят главите ви, че не се насилва, нито физически, нито психически, а има цивилизовани начини!? Какво предлагате - да вкараме в затворите битите ли, след като не видях да обвинявате насилниците, а доста честичко врещите само срещу жертвите?

38

Анонимен

преди 9 месеца

По телевизията дават точно в момента "Славка, живяла в плен на своя криминално проявен приятел". Ама, моля ви се, чакайте малко, защо тя е ходила с криминално проявен????? По същия начин, защо Дебората е ходила с някакъв батка мутрафoн? Ходят с такива мъже, а после заради тях и криминалните им приятели почва да излиза лошо име на всички мъже.

37

Анонимен

преди 9 месеца

Скоро ще искат мъжа да мълчи и няма да има право да каже нито думичка в своя защита. Без вина ще бъде виновен, помнете ми думата какво ще искат да направят. Всеки мъж скарал се с гаджето си в наши дни вече е заплашен да бъде нарочен за из'верг, да бъде наричан агресор, изр'oд и т.н.

36

анонимна

преди 9 месеца

А защо искате наказания за изневерите и разнасянето на болести само за жените? Освобождавате ли мъжете от отговорност? Ако е така, защо, нали и те разпространяват болести и дават пример за лош морал? Не ми казвайте, че единствено жените изневеряват, защото много добре знаете, че не е така. Ако допуснем, че само жени изневеряват, обяснете ми с кого, да не си мислите, че неженени млади момчета си падат по застаряващи лелки, макар че има и такива. Изневеряват точно с женени мъже.

35

Анонимен

преди 9 месеца

Добре,а защо не се обяви някаква сметка на името на родителите на Дебора,в която да помогнем кой с каквото има възможност.Нейното физически възстановяване ще струва хиляди,да не говорим за пластични операци и т.н.За психическото не говоря,защото там нещата са прекалено сложни.Хубаво, даде се гласност, но на практика какво ние направихме лично за нея?Едно нищо!Сега ще се влачат и тръбят лозунги с нейното име, но все пак трябва да направим нещо в неин личен план, за да има реален смисъл от всичко.

34

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 20. Защото им замириса на война. Путин даде пример - насилват булки, изнасилват деца - и вагнеровците, и редовната армия. И наште патриоти се почувствуваха подкрепени в бияческата си кауза.

33

Анонимен

преди 9 месеца

Тотално оскотяване заради връщане на комунистическите ценности от миналото и копиране на съвременните руски нрави.

32

Анонимен

преди 9 месеца

Това показва ТРАГИЧНА, ужасяващата картина на размера на насилието в България, което досега е било прикривано включително от медиите! А поради липса на адекватни закони за защита на жертвите, те са си мълчали и насилниците са действали абсолютно необезпокоявано. Колко още човешки животи трябва да бъдат погубени, за да се създаде ЕЖЕДНЕВНА обществена нетърпимост срещу тормоза и насилието в къщи?! Това е най-големият грях на БГ политиците и прокуратурата!

31

Анонимен

преди 9 месеца

Нека да има наказания за побойниците, но трябва да има и наказания за жените които изневеряват и разнасят венерически болести. Жените не ядат бой е така за спорта има причина за това.

30

Анонимен

преди 9 месеца

Е какво ви казах преди няколко дни помните ли?Че ще стане по зле. Видяхте ли сега. Тези закони които приеха за по голямото зло. Но това е само началото. Ще стават още по лоши неща.

29

Анонимен

преди 9 месеца

Кога донасянето на вeнерически болести в семейното ложе, ще влезне в Наказателния кодекс?

28

Анонимен

преди 9 месеца

Само да напомня, че тези мъже все някоя майка ги е възпитавала. Когато упреквате мъжете, сещайте се за това.

27

Анонимен

преди 9 месеца

Гледайте още "Секcът и градът", кърмете бебетата си в чалга клубове, възпитавайте ги в меркантилност и да си падат по мутри дъщерите ви, пък после ще се чудите защо си избират за гаджета разни иззроди!

26

Анонимен

преди 9 месеца

Тези агресори са гадняpи и това всеки нормален човек го знае и никой не им симпатизира на разни клоyни с ножки. Обаче усещате ли как ви подготвят леко полеко да ви направят изневерите нормални семейни отношения? Усещате ли как никой не говори срещу изневерите и тормоза върху мъжете? След някоя друга година ще влезне в упебниците, че е напълно нормално майката да спи с много мъже. Или бащата с много жени. Много други неща вече ви ги прокараха за нормални. Затова не са възпитани хората в доброта.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Виновните трябва да бъдат наказани!

24

Разумен Човек

преди 9 месеца

Тези хора протестиращи са шопариии и не по-малки агресори дават го чисто по комунистически народен съд без съд и саморазправа.

23

Ох мама дитето

преди 9 месеца

Нали наричаха момиче и дете секс аватюристка която отдавна е станала жена още преди да навърши 18 години си е правила див секс насам и натам.

22

Преиграване

преди 9 месеца

Отвратен съм и погнусен от тези бутафорни протести дайте на хората секс и зрелище и останалото не е важно. ЗАЩО важните и смислените проблеми в държавата не се решават с протести, а не разни битови секс авантюри.

21

Анонимен

преди 9 месеца

Лош семеен климат,лоша приятелска среда,лошо образование,лош пример от политици и магистрати, закони,които никой не спазва,какъв друг резултат да очакваме?