65

Българин

преди 10 месеца

До Анонимен 68 "А аз им давам пари!" Това ти е ГРЕШКАТА! Русофилите винаги виреят на чуждото, и за капак се опитват да се извъртят и да те ухапят. РЕЖИ им помощта и ги остави да се оправят, защото те така или иначе работят СРЕЩУ ТЕБ И ТВОЕТО БЪДЕЩЕ. Когато отидат до изборните урни техния и твоя глас са с една тежест, само дето те гласуват да те закопаят.

64

Bg

преди 10 месеца

Все пак Радев е избран от над 2 милиона българи. не знаехме че Радев е русофил

63

Българин

преди 10 месеца

Денков, не се подавай. С рузката наколенка Радев трябва да "се води война" от всеки истински българин. Трябва да бъде изобличаван за това как работи срещу България и българския национален интерес. Не се отпускай, защото той няма да те пропусне ако му падне случая.

62

Анонимен

преди 10 месеца

Аз съм така наречен ,,русофоб" , не приемам и никога няма да приема за нормална държава Русия! А моите родители са ,,русофили", те от детската градина са учени ,,кат Русия няма втора... ".Не можем да говорим на един език, те побесняват, викат ми! А аз им давам пари! Там не отказват, заради политика!

61

АНОНИМЕН

преди 10 месеца

А тоя академик станал на гърба на цели работещи колективи. С карден труд преписан на себе си. Нищожество!

60

Анонимен

преди 10 месеца

До Радев Твоите съветски господари създадоха Република Македония, и езика й. Кого заблуждаваш?

59

Анонимен

преди 10 месеца

Денката на война ? :-)))) Стига, този сигурно и в казарма не е ходил. Някой глезан с връзки.

58

хмм...

преди 10 месеца

Алооо, академика ти с президента работа нямаш! Имаш си сглобка от министри, имате си и програма изготвена от посолството, действай! Пък днес те слушах как се оправдаваш в стил Борисов, че от първият ден си гасил някакви пожари на служебното.Това, ако не е обявяване на война на президента....не знам какво друго ще да е, така че недей да месиш президента и служебното в пожарите които вие запалихте! не знам след вас кой ще се нагърби да гаси.

57

Алекс

преди 10 месеца

Война с президента? Денков е прекалено ниска топка за един истински генерал.Радев бързо ще го нарита и мачът приключва.

56

Мъпети

преди 10 месеца

Радев не е никаква алтернатива .Същият който сложи Денката, сложи и Пумбата, има само една истинска опозиция в момента, и затова точно тях искат да забранят, Президенската партия , ПП , Радев я промотира, ся му мият имиджа на патреоТар, че се Насрааа.ХХа от възхода на Възраждане ,ама те не го карат само на популизъм , затова, Радев ясен си на тези които следят играта, тия медийни трикове са за хора с дефицити. Йотова добре я играе ролята, ама освен да ни скарат с македонците друго не правят

55

До Ала-Бала

преди 10 месеца

Не очаквах че Президента се оказа толкова глупав, недалновиден и ограниченчовек. Вината е негова че ни докара тази джендърска и профашистка напаст до главите. Сега нека да се подиграват с него тези неблагодарници, коитона следващите избори /дори и с помощта на Посолството/, няма да съберати 15 % от общия брой на гласовете.

54

Анонимен

преди 10 месеца

Не е възможно да се работи с неистинско правителство, фалшификат, правещо ала бала с президента. Все пак Радев е избран от над 2 милиона българи и не би могъл да си позволи да работи на принципа "ала бала", на който е съставено правителството "Денков". Освен това ПП-ДБ измениха на всичко, което говореха в началото. Яко перат Борисов и Пеевски. Виждаме как карето Иванов-Атанасов /ДБ/ и Петков-Василев /ПП/ е на път да проиграе държавата на карти.

53

Анонимен

преди 10 месеца

На Радев му дай да недоволства от нещо. Но да се оплаква от Денков е смешно. Дали някой му се връзва на измислиците?

52

Анонимен

преди 10 месеца

Другарю Академик. Може да си много умен, но си забравил една българска поговорка - "не плюй в канчето от което си ял". Ти, Кирчо и Кокорчо точно това направихте. Добър или лош , именно Радев ви извади от нафталина и ви направи министри. Никой нямаше и да е чул за вас. Смешно е точно вие да сте най-големите му критици. Като не го харесвате толкова много, защо се съгласихте да станете министри в служебните му правителства?

51

Нане

преди 10 месеца

Той Радев накрая, ще ви опрае сичката съсмет... ===))) де сте се сбрале... Хор от нац предатели... ===)))

50

Нова приказка

преди 10 месеца

Али Баба /Денка/ и 240-те разбойници

49

анонимен

преди 10 месеца

Денков, проблемът ви е, че не искате да се конфронтирате с Радев, а трябваше да го направите отдавна. Най-вече да не го подкрепяте за втория му мандат. Чак сега ли прозряхте каква ориентация има той? Уж сте умните и красивите, ама излиза не съвсем.

48

Анонимен

преди 10 месеца

Защо не се харесва образован и добър човек? Ние заслужаваме *** с фуражка дето крещи 3 думи! Наистина ли сме толкова *** народ?

47

Анонимен

преди 10 месеца

г-НЕ , нещо за народа ще има ли , или пак :Пари за ВАС / политиците / , пари за Украйна , пари за бежанците , пари за другите бежанци , пари за НАТО /САЩ/ , пари за РОМИТЕ ,.....и за народа ПАК НЕ ОСТАНАХА . И така , вече 34г. , НИ-ЩО !Баце пак се спаси , и ви върти на малкият си пръст . СТАНАХТЕ МУ ---СЛУГИ !

46

Не харесвам денков

преди 10 месеца

Някои в сферата на образованието не сме корумпирани, но за другаря денков не съм сигурна.