182

Анонимен

преди 10 месеца

мниго ми антипатичен този ...

181

ЗАПОЧНАХА ОПРАВДАНИЯ

преди 10 месеца

ТВЪРДЕ РАНО . ЛОШО ЩЕ СВЪРШАТ

180

Анонимен

преди 10 месеца

Денков е по-добре да подава оставка и да се маха.

179

баба мара

преди 10 месеца

аз не разбрах къде са пожарите които са гасили говори за да не го разбереш ида му повярваш подаи си оставката и изчезваите

178

Анонимен

преди 10 месеца

До обективенВие небългарите рашняци сте много смешни и освен това лъжци. Реакторите ги продават минимум на цената за които са взети, пред никого не е коленичил, а вие дето си давате дупето на Митрофанова си стойте по дупките.

177

ГНЕВЕН

преди 10 месеца

Газта скочи с над 25% само за ден!-Евалла Денков , евалла гнусен Плъх.Дано се задавите с всичко откраднато от нас!

176

Анонимен

преди 10 месеца

Кво гасиш ти бе ? въртите си топката и КРАДЕТЕ ! тая смяна на кабинети и все "другия е виновен" народа му вика "в мътни води риба се лови " . Всички сте еднакви Крадци - сговорна мафия - с *** бкп и котилото сдс,геп,дпс,бсп,ндсв,пп,дб,нфсб,рзс - махнахте Тошо ,за да Крадете на Едрооо -фабрики,хотели,земя, ресурси -Всичко ! Той хубав лош ,но ви държеше искъсо по една лада ,апартаметнче и виличка построена от гусв.

175

обективен

преди 10 месеца

Какво свърши тази краварска прислужница:даде оръжие и коленичи пред фашиста Зеле Наркомански ,тръгна да гони Лукойл и цените скочиха веднага ,подари военна техника и продаде на 1/10 от цената атомните реактори ,тръгна да събаря паметници , да променя нац.празник и да заличава улици.Готов е да продаде и родната си майчица за да угоди на господарите си от краварското посолство.

174

Сиромах

преди 10 месеца

Академик,казах ти, си станал известен като академик, но си явно некадърен, затова търсиш оправдания!Много хубаво и точно ти го каза и Гълъб Донев, като потвърди това, което с което аз съм те коментирал!По Тодор Живково време като не ти харесваше една работа, напускаш и отиваш на друга!Така, че действувай, а недей рева като оня нашмъркания със зелените ***!

173

срамота

преди 10 месеца

Жалко ,безлично и противно нищожество.Мумията на Г.Димитров изглеждаше по-добре от този безличен плъх.

172

Шиши

преди 10 месеца

Ние всички бработимз а падишаха, чок яша, иман дайе и ний да му служим, докат Алла не си на земи в Дженнетя за добра служба, понеже и хора и жинова са създадени да служат на Алла;))) и за друго не са създадени. Не, като западняците, те сички ша са в Джехеннема;))) оти служат само на себе си и на своя рахат кефи!;)))

171

Анонимен

преди 10 месеца

Кое НПО набута този измислен "научен работник" в служебното правителство, а оттам скочи в редовното? И той като Киро простото- нагъл, лаком и продажен!!!

170

er

преди 10 месеца

Решаваме важни за народа въпроси: снаряди за Украйна, нац. празник, паметници на съв. армия, имена на улици и мн.други

169

Алекс

преди 10 месеца

И така ги гасите,че пропан-бутанът вече е с 20% нагоре.По-добре да не ги гасите.Служебното правителство на Радев тъкмо създаде някаква стабилност и ни нагази Крадливо-Шарлатанската напаст.

168

АНОНИМЕН

преди 10 месеца

Бе тоя мишок станал академик когато е бил министър. Тоя е участвал в разработки на цели колективи и на тяхна база се е нагласил. Противно същество!

167

Радослав

преди 10 месеца

До българин: този план за възстановяване колко пъти го връщаха, приемаха, НС прие служебния кабинет да го вкара в ЕС, 2 седмици по късно прие да се иска предоговаряне по това което пратиха в ЕС, после беше, че сме готови само няколко законови промени и така цикли вече 2 години. Няма огромен обем от работа, а приемане на непопулярни решения които никой не иска да предложи за гласуване за да не излезе той виновен накрая!

166

о

преди 10 месеца

Има ли жив човек, който е гласувал за тези от ПП-ДБ и ще гласува пак за тях. Ако има, значи България си заслужава съдбата с такива оФце.

165

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 10 месеца

На некадърния, лъжеца, крадеца, либераста и еврогееца, все някой друг му виновен

164

Българин

преди 10 месеца

До Радослав Действията на служебните кабинети на Радев по Плана за възстаовяване не се определят от приемането на Закона за държавния бюджет, а има да се свърши огромен обем от работа. Те не са свършили НИЩО, и не само това, ами НАРОЧНО са забатачили множество процеси и процедури, за да създадат пречки пред нормалното функциониране на следващото правителство. Денков го е казал в прав текст.

163

анони

преди 10 месеца

Химикът,специализирал се в производство на прахове за пране,много на сериозно се взе!Той ни гасял пожарите?????