5

Анонимен

преди 9 месеца

В тази държава, само от пенсионните фондове не крадоха парите ВИ. Това обаче се е обсъждало как да се направи и е следващото в дневния ред. Всичките тези МИЛИАРДЕРИ дето ги гледате нямат нито стаж, нито езикови познания, нито нищо. Имат обаче гръб от бивши и настоящи КОМУНИСТИ и са го направили с ВАШИТЕ ПАРИ. ТОВА Е ПЛАНЪТ ЗА КАПИТАЛИЗЪМ ОТ КОМУНИСТИТЕ.

4

Анонимен

преди 9 месеца

С тези анализи далеч няма да стигнем. Пенсионната система трябва незабавно да мине на индивидуални партиди, в които всеки сам да пести за пенсия. Тези партиди ще бъдат като влог и държавата няма да има никакви права да прави политика със събраните пари. Така всеки човек лично ще поеме отговорност за старините си и ще бъде мотивиран да спестява. Сегашната система с общия кюп е доказано неуспешна, защото всеки е мотивиран да краде, а не да внася.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Определено. Някой получават неоправдано високи пенсии, които са в пъти по-големи от средната заплата

2

Анонимен

преди 9 месеца

В Укроленд знаете ли какво решиха?На 72 г. да стават пенсионери,защото(забележете!) била много висока продължителността на живота там.Нашите ако се заемат с реформи нищо чудно по заповед на посолствоТО същото да решат.По-добре да не пипат.

1

Аха,

преди 9 месеца

разбирайте от още крадене от пенсионните фондове... Пример :ПрокопиеFF и фонд доверие!