44

до

преди 9 месеца

51 , ти си пример за глобалната тъ...я.Щото ония ми ти ислямисти не са бедни бачкатори без 2 лева в джоба,т...ко.

43

до 51

преди 9 месеца

Мислиш, щото си ***.

42

Анонимен

преди 9 месеца

много са хитри - искат да са неутрални - докато палят корана няма да има нато - а дрогираните евроатлантически подло-гари и тука за възраждане говорят - объркалите мястото бре

41

Анонимен

преди 9 месеца

Със сигурност по-добре мюсюлманин, отколкого бачкатор, фен на Възраждане без 2лв. в джоба сивак със заплата в плик, милеещ за България, ама неносещ нищо не нея. Сори, така мисля аз. Не понасям бедни бачкатори.

40

Анонимен

преди 9 месеца

Те вече са я запалили, когато са приели милиони фанатици от исляма на своя теротория.

39

Анонимен

преди 9 месеца

21 век ще е като 7 век, ислямът в атака , а ние в ролята на Византия.Ще ни трябва цялостна политика , която да отрече стари виждания като неолиберализъм и утопии като франкфуртската школа, за да продължим напред.За почитателите на Византия е лесно да открият нейната политика, как се е справила, преобразувайки глобалната си империя, завещана от римляните, в една по - малка империя.Това трябва да осмисли запада ако иска да оцелее, защото ислямът няма да бъде унищожен и ще ги покори ако останат пас

38

Хора

преди 9 месеца

Тези ид..ти ще подпалят някоя религиозна война и това в Украйна ще ни се види като игра.

37

Аноним

преди 9 месеца

Шведите са атеисти и за тях това е нормално,преди време оскверняването на свещенна книга е било наказвано със смърт.Светът гледа и не предприема нищо ,днес корана утре библията

36

Аноним

преди 9 месеца

Религиите са ни дадени за да има някакви правила ,да живеем пълноценно и мирно но за жалост хората грешно виждат нещата

35

Аноним

преди 9 месеца

Това е подло спрямо една религия която учи на добро, всъщност всички религи се оповават на господ бог.Глупава постъпка изгаряйки една свещенна книга нищо няма да докажат а само ще нажежат нещата.

34

до

преди 9 месеца

Пълни глупости говориш.Точно глобалистите искаха обединение на всички религии.Конфликтите ще дойдат следствие на техните политически решения и грешки.

33

Анонимен

преди 9 месеца

Не отричайте нещо, преди да го опознаете................ако имате време, прочетете Корана...............там има доста мъдри неща.............но шведите явно са предубедени........омразата към хората от другите религии няма да доведе до нищо добро!!

32

Анонимен

преди 9 месеца

Всяка религия има радикални и крайни течения, не само исляма...............защо не виждате, че тези конфликти на религиозна основа се използват от глобалистите и масоните, за да има войни, конфликти и да се установи глобален контрол над населението на Земята.Влизайки в тоя сценарий, да мразите хората от другите религии, вие наливате вода в мелницата на глобалистите, които печелят от войни и конфликти!!

31

Анонимен

преди 9 месеца

А това грешно виждане за религиите беше нелепо: всички религии са еднакви.Така мислеха всички, тоест щом са еднакво нещо, то спокойно можем да компилираме всички и ще имаме една обща икономика и политическо общество.Утопия.Виждаме падането на тази утопия пред очите ни.Ще е болезнено.

30

за шведите

преди 9 месеца

Корана е свещена книга, а Мохамед е бил пророк и историческа личност с голямо значение в историята на човечеството.................уважавайте всяка религия, ако искате да уважават и вашата религия...............защото после да не ревете, като се активизират радикалните течения и терористите!!!

29

Анонимен

преди 9 месеца

Паленето наистина няма смисъл ако няма по - цялостна политика за деислямизацията.Ислямът тук не е дошъл като при балаканскирте страни - като завоевание.Просто са политическа грешка, в следствие грешно виждане за религиите.

28

Анонимен

преди 9 месеца

Не религията е виновна, а радикалните интерпретации на религията...............аз съм православен християнин, но уважавам всяка религия.............да не мислите, че всички християни са много стока.............давам за пример католиците, дето се кланят на Папата.............те хич не са стока!!

27

Анонимен

преди 9 месеца

Швеция ще е първата европейска държава исгонила всичките си мюсюлмани.После ще са Белгия, Франция и тн.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Шведите постъпват доста тъ@@@по...............не мислех, че са толкова зле, ограничени са, тесногръди са, не четат и гледат много едностранно на религията..............аз съм православен християнин, но мисля , че трябва да се уважават религиозните чувства на всички-християни, мюсюлмани евреи!!

25

Анонимен

преди 9 месеца

Руска провокация!