233

Милионер

преди 10 месеца

Много са ми близки дните и хората. С тази си коалиция, объркаха дружбенците от София дали да играем ръченици или Бай Стоян да го поведе хорото около езерото ни. Не Охридското, а нашето си, Дружбенското. Ако ме питате мен, бай Стоян ще трябва да го поведе. Може и някой от шофьорите да го. ЧАК РАК ЛА ДЕ. Това не го знаят политиците и министрите. Те просто не са от моята порода. Тази българската, истинската, закърмена с цеганско мляко.

232

Анонимен

преди 10 месеца

А ти браниш крадлата шалапатова за откраднатите 200 000 евро , пък говориш за морал академико

231

Българин

преди 10 месеца

Тези, които им пееха за генералу умряха. Както и генералите ни, тези българските. Те все си забравят шапките и си мислят, че имат армия. ОБЕЩАВАМ ДА СЪМ ВЕРЕН ДО ГРОБ НА ПРИЯТЕЛИТЕ И ПРИЯТЕЛКИТЕ МИ. Те сами ще ме пуснат в техните живото. Просто, защото ме познават. Православен християнин съм.

230

Мнение

преди 10 месеца

Тоз мушморок пак ли е изскимтял нещо?

229

Полския Тръмбеж

преди 10 месеца

Като властта и МВР не си изпълняват задълженията се стига до самоуправство..насилие..садизъм...хаос и беззаконие!Тука има един цг Ресторант Ашкъм от който всекидневно се носят адски дандании..вой..дивашки викове и т.н. но нито МВР нито община ги интересува!Трябва да се стигне в края на краищата до самоуправство и закона на улицата!

228

Офф ,да се омита

преди 10 месеца

Противен фашист ,прислужник на краварите ,които ни го натрапиха за да ни покажат ,че всички сме техни роби.Жалко и невзрачно безполово същество.

227

Краси Костов

преди 10 месеца

Специален поздрав за бай Стефан от Враждебна. Той е водещ охранител на най-добрия хотел в Бургас. Както и за приятелките ми камериерки. Само на Цеца и на Ива им знам имената. Но пък, обещавам, че догодина ще науча и на другите. Просто защото съм им благодарен за работата им в летните горещници. БАХОВЧАНИН СЪМ, а не Сапаревец. Баба врачка ме е отгледала. Та ги разбирам тези неща. Приятелства се градят трудно. Но пък са истински. А този, на когото му казват Тиквата, отново не може да стане.

226

Българин

преди 10 месеца

Този ще изчезне след като роди. После пък ще ражда Габриелката им на тези от Герб. Опитаха се да ни направятна луди с тепните избори. ПРОСТО НЕ ИМ МИНАВАТ НОМЕРАТА. Особено пред богатите българи. СЪРЦАТА НИ СА ЗДРАВИ. Както и черните дробове. Поздрави за персонала на хотел Парк в град БУРГАС. Догодина, до амина, отново ще почивам там.

225

Анонимен

преди 10 месеца

До ЖададыкЗАЩО СА ? ЗАЩО СТЕ ? ... СЪЗДАНИЕ? АЗ ЩЕ ТИ КАЖА !! НА ТОВА ЛИ ВИ УЧИ ИСУС?? ЗАЩОТО СТЕ НЕОСЪЗНАТИ ! ДУХОВНО БЕДНИ НА НИСКИ НИВА НА ВИБРАЦИИ! ЗАЩОТО СТЕ АЛЧНИ ЗА ПАРИ ЗА МАТЕРИАЛНО! ЗАЩОТО ИЗПИТВАТЕ НЕГАТИВНИ ЧУВСТВА ЕМОЦИИ КОИТО СЕ МАТЕРИАЛИЗИРАТ - ТАКА СЛУЖИТЕ НА ДЯВОЛА! БОГ Е ЛЮБОВ! ДАЛЕКО СТЕ ОТ НЕГО И ЩЕ ПЛАЩАТЕ ! ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА Е И ЛИПСА НА ВЪЗПИТАНИЕ МОРАЛ И СЕМЕЙНА ЦЕННОСТ. МНОГО ИМАТЕ ДА УЧИТЕ! УЧЕНИЦИ

224

Анонимен

преди 10 месеца

Има един виц... "Докторе, ухапа ме акула! Докторът: Ами, те така правят!" - Кой разбрал - разбрал!

223

15 вечери

преди 10 месеца

Сапаревците пеят тази песен. Сутрин, обед, вечер пият. Но, за съжаление, Владко вече го няма, за да им свири. За приятелите ми добри от Ловешката област, специални поздрави. А пък, те са наистина толкова много. Там съм израстнал, а и си е съвсем нормално да са много. За разлика от Денков и Габриелката им на тези от Герб. Генералите ни като Радев и Борисов си мислят, че българите са прости и не помнят. Ние вече не сме им подчинени. Особено аз. Изкарвам си парите с честен и почтен труд. Бургаски.

222

someone

преди 10 месеца

изчезвай национален предател! Ще ми сменя националния празник, конституция на ДПС ще ми гласува, по-долни и пропаднали от вас няма!Излезте от София и тръгнете по Ямбол,Сливен,Плевен, Северна България да видите какъв разпад тотален е, градовете ни на села са заприличали.

221

Милионер

преди 10 месеца

Хората са наистина много гневни. С такава коалиция като тяхната, нищо добро не очаква Българията ни. Тази, нашата си и родна. ВОДЕНИЧАРИТЕ И БРАШНОТО. Песните му ще останат най-обичаните. За разлика от тези на лидера им на ИТН. Сценаристът му каза по телевизията, че си заслужават псувните депутатите ни. Около 86% от българите ги псуват яко. Живи и здрави да са шофьорите. Аз съм просто един от тях. Гумена палатка.

220

Анонимен

преди 10 месеца

Дебора и Касапинът й дали са имали интимна връзка? В смисъл дали са се сношавали или любовта им е била платоническа!

219

преди 10 месеца

Трябва да сме благодарни на самозабравилата се бг МУТРОФОНИЯ.За повече от 30 г тя оплете държавата в паяжина от престъпления, съдийски интриги, прокурорски връзки,административни вратички и неслучайно термина "Мафията си има държава" е най-сигурното Статукво! Но последните дни Народа Ни доказа, че напразно го обвиняват, че е Овчедушен и Примирен! Хората ,излезли по улици, кръстовища и булеварди показват, че Българския Дух е НЕПРИМИРИМ И ЖИВ, мрази насилието и обича Живота и Доброто!

218

Анонимен

преди 10 месеца

МЕРЗ аввсо правителство - ВЪН от България!

217

ля ля

преди 10 месеца

продажен човечец си ти Денкоф! хората има огромна омраза към вашите кражби и свободията и бездействията Ви! всички там сте за къртовски обществено-полезен труд на слънчице - целия август тамън да наредите паветата!

216

и

преди 10 месеца

ти ни омрьзна прибираи си ги някьде нали сте си сьучастници

215

не

преди 10 месеца

обвиняваи мене за престьпления които ти извьршваш

214

шмatka

преди 10 месеца

Омръзнахте ни с режисираните си протести които целят унищожението на нацията! Омръзнахте ни с алчността ,гъззоминичеството си към тези които ви тъпчат с пари ! Сега вече като раздухвате случаите с насилие се стремите да натресете изродската истамб.конвенция ,целите на която са да стерилизира нормалните хора даже да ги наказва за нормалността си! Долни бездетни педддераси!