29

Анонимен

преди 10 месеца

Отстраниха "експерта" , прокурора подаде оставка, а съдийското братство не само мълчи, но и считат , че са прави, даже и не са подведени от "експерта", спазили са закона, и най- важното, те са НЕДОСЕГАЕМИ. Питам се , до кога??Ясно, докато ги търпим.

28

Анонимен

преди 10 месеца

До тук всичко е прах в очите. Прокурора подал оставка, но само от длъжността "заместник-ръководител" Остава си редови прокурор и ще продължи да я кара както си знае. Докторът го отстраняват "временно". Нищо не му пречи да се прехвърли в друга болница и да продължи. Правата му не са отнети. Съдийката пък продължава да се пъчи гордо по ТВ и да обяснява как била спазила закона.МВР излъга, че задържа бияча при опит да избяга, като те самите са го извикали на разпит и са го чакали на входа на СЗ..

27

Ели

преди 10 месеца

По принцип, при едни нормални закони този ужасен случай не трябваше да се раздухва толкова по медиите. Уpoдът да е в затвора за 20-30 години, а момичето да се възстанови тихо и за това да знаеха само близките и и няколко квартални клюкарки. Едва ли иска всички да я съжаляват, но в БГ, ако не стане медиен скандал, 2-3 дена в ареста и си на свобода.

26

една жена

преди 10 месеца

До Идеалист 25 Има ли прикриване по този случай?

25

една жена

преди 10 месеца

Писаха, че са й правили животоспасяваща операция.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Ако ти направя белези по цялото тяло, дали ще се харесаш в огледалото мачо мен...хахахаха :)) Сигурно не знаеш, че за една жена е свършил живота ако има белези по цялото тяло, включително и лицето, капиш комрад :))

23

Идеалист

преди 10 месеца

За убития младеж в Цалапица, бегло се споменава, защо? Защото е мъж. За момичето изкараха цялата жълтопаветна ***, защо! Тя каво търси на 18 години при този психопат, може и да се гордеела с него и хвалила пред някой други кифлички. Кирчо какво прави на протестите с цялото си домочадие? Протести организирани от управляващите се наричат манефестации! Страданието се превърна в извратена политическа пропаганда. Кавито са им предложенията за промени на Конституцията, такава са им всиките работи,

22

Анонимен

преди 10 месеца

Браво! Още много "отстранявания" да има! И оставки! И съд за правораздаващите!

21

Анонимен

преди 10 месеца

Нали лекарят само описвал травмите ве, на оня тррол говоря, дето се запъваше като магаре на мост.

20

Анонимен

преди 10 месеца

1 бодване с иглата е един шев. Кой ги е броил и защо не стана ясно. Там е пълна мгла.

19

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 17. То като четеш трябва и да можеш да схващаш. С първосигнални реакции не става. 400 са шевовете, а нараняванията 21 според писанията.

18

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Знаело се е, че е счупен носа и е рязана 21 пъти.Съдийката е за същото престъпление.Не я ли чухте кво каза. Тя е супер нагла.Тежка телесна видят сигурно като е убит човека.Вън вън и вън от системата. Срамът на цяла Стара Загора върху нея. Куче мръсно...вън!!!!!

17

Анонимен

преди 10 месеца

galena, kak si? dobre li si?

16

Анонимен

преди 10 месеца

Да те обезобразят 400 пъти е лека телесна повреда, дори не е средна, какво го обвинявате патолога нас ран :)))

15

Анонимен

преди 10 месеца

zasto? prosto toz bg velik soldat da povtori sastoto varhu doktora, prokurora, sadiata. nisto drugo. v imeto na svobodata.

14

Ангелинка

преди 10 месеца

Е как при счупен нос - лека телесна повреда.ЕДва ли докторът така е написал заключението.Топката е при съдията.

13

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Давай следващият и не временно. Да оди у Англия да бий камъниСъдийката вън!!!!! С пробация и плюс това престъпление 20 Г затвор и да лежи 10. Но тоя е калпазанин няма да работи. Не бели чаршафи за сметка на данъците ни 20 Г и изселване от Стара Загора все едно никога не е бил там.Ща петни хубавият град. Пратете го у Украйна да бий камъни

12

Анонимен

преди 10 месеца

Всички са в кюпа, ама като стане напечено почват да отстраняват ВРЕМЕННО :)))

11

Анонимен

преди 10 месеца

До Ле,ле - мале. Разбира се че е така, но напипаха добрата среда да им е жив и здрав извършителя. Сега никой не може да каже "гък" понеже ще го обвинят във всички земни грехове. Дойде им дюшеш. И започнаха да търсят жертви из цяла България и тролингени се включиха да буйстват по форумите. Работата е опечена. После последователите сами ще патят от глупостта си но сега е време за печалби.

10

Анонимен

преди 10 месеца

А.. съдийката пуснала изверга КОГА?