16

Гьонсуратлък

преди 9 месеца

Защо мрънкате писдосьiй, нали "лапате" около 1 000 000 лева финансова помощ,като неправителствена организация от Чичко ви Сорос.Та нали, всички / и вие в това / число се кланяте в . . .Посолството !

15

Бунтата

преди 9 месеца

Не трябва никакво обяснение а веднага РАСТРЕЛ СЪС ЦЕЛИЯ ИМ РОД И ВСИЧКИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО!!!!

14

Батинка

преди 9 месеца

От българина по голям *** няма ! 33 г. Го гъбаркат той братче кълве на виртуална захранка ,ще търсите Тато ама нанайси Маро.

13

Да

преди 9 месеца

ПП ДБ са жалки, още на росенец ми светна и приключих с тях. Погребаха 3 години на българите, участваха с всички в коалиция, а сега и с Пеевски и Бойко. За едната власт и пари, защото са зависими от олигархията и ДС.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Ама сега нали Христо взе 3 млн лв с неговите правни инициативи, а сега ще излезне, че идеите и труда по реформата били от Правосъдие за всеки! Христо да не е превъзложил на тез и да им е дал милиона, като с магисъралите или Христо си ги *** сам 3 те милиона без да бачка, а тия са се юркали бадева за слава? А Ам за Бг не искат ли отчет като дадат 3 млн някъде или това не е ЕС да издребняват?

11

Простотия за всеки

преди 9 месеца

Да подкрепят копейката и славиту, там е истината, те ще оправят България.

10

Майора

преди 9 месеца

За пореден пъторганизация на Сорос се намесва в управлението на странта! Явно трябва както Отбан ги изгони , така и ние да постъпим!

9

Алекс

преди 9 месеца

"Правосъдие за всеки" не са доволни,но вече Делян командва.ПП/ДБ пускат пералнята и изпълняват.

8

А кои са тия

преди 9 месеца

световно безизвестните "Правосъдие за всеки". Гостуват им все важни, а вютата са нищожни.

7

Цв

преди 9 месеца

Значи все пак ППДБ управлява с НПО под егидата на Сорос? Та ние сме абсолютно васалска държава. Безобразници!

6

Анонимен

преди 9 месеца

Ограничение на мандати не трябва да има. Трябва да може да се избира най-добрия кандидат докато е годен и най-подходящ за работата.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Хаха. Ами с Баджак юристи като Лена Гугъла, Баджо Миро, мамините креатури - Николчо и Кольо, тъй ще е. Дипломите на Харвард и СУ ще излезе, че не струват повече и от тези на ЮЗУ и УНСС, но иначе самочувствие в СУ до небесата. Това ли са ви отличниците ? Леки жени и връзкари по мамина линия.

4

отврат

преди 9 месеца

Аууу,каква плашеща баба Яга правосъдкааа....

3

Анонимен

преди 9 месеца

Поредното НПО на Сорос! Никой не ви иска в България

2

Анонимен

преди 9 месеца

Дреме им на ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС за някво НПО!! Скоро и Правосъдие за Всички ще бъде разформировано като НПО заплашващо държавната сигорност.

1

Анонимен

преди 9 месеца

ПП-ДБ-ДПС и ГЕРБ вече имат пълно мнозинство и хич не им дреме за Величков и финансираното му от Козяк "Правосъдие за всеки". Аман от НПО-та.