154

пхахаха

преди 9 месеца

До Спукаха ги от бой в нета се върви и видео с извънземни не знам на кое да вярвам хах

153

Анонимен

преди 9 месеца

Как бе, до вчера разправяхте как украинците постигат зашеметяващи успехи с контраофанзивата. Ето затова не чета български медии, защото дезинформацията е колосална!!!!

152

Анонимен

преди 9 месеца

Вече втори модесец подред хохалите губят по 20 000 човека. Според хохалската стакмистика, вагнер също загубиха толкова, но в рамките на половин година като за това време превзеха бахмут. А сега хохааалите за 3 пъти по-малко време и нямат почти никакви резултати.. даже първата отбранителна руска линия не успяха да достигнат. Чудно колко още време ще издържат така?

151

...

преди 9 месеца

От целия преразказ разбрахме, че на хохлите сам виновни лошото време и руснаците.

150

Анонимен

преди 9 месеца

"Всички се справиха отлично" но "Много от нас, които отидоха, няма никога да се върнат у дома" !!!!!

149

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен "НИЕ ЖИВЕЕМ В СТРАХ И УЖАС ОТ ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА" --------- ама кажи сега, този страх и ужас по-голям ли е от онзи по времето на страшния к00вид, когато яко се мрееше?

148

Е щом Пикачу

преди 9 месеца

е казал - така ша е. Ако не ме лъжат очите, на снимката е един ирландски наемник, който почти разреван си събираше багажа, за да си ходи при майка си в Ирландия.

147

Анонимен

преди 9 месеца

Ама от къде на къде руснаците ще стрелят и ще се бият вместо да побегнат като видят безстрашните хо0хли с натовското вундервафе?!?!?

146

Анонимен

преди 9 месеца

До О,неееееее!Я ДА РАЗБЕРЕМ КОЙ Е ПРЕЦАКАНИЯ- ДЖУДЖАКОВ ТРЪГНА ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ, А ВЕЧЕ ВТОРА ГОДИНА ВОЙНАТА СМИЛА ЧОВЕЦИ, КОСТИ, ЧОВЕШКИ СЪДБИ, УНИЩОЖАВА МЕЧТИТЕ НА ВСИЧКИ- САМО РУСОФИЛИ И ВЪЗБУЖДАНЕ СА ГОЛЕМИТЕ ЩАСТЛИВЦИ И СЕ КЕФЯТ НА ЧУЖДАТА БЕДА- ИЗВОДИТЕ САМО МНОГО БОЛЕН ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ РАДВА НА 280 500 РУСКИ ВОЙНИЦИ ОСТАВИЛИ КОСТИТЕ СИ В УКРАЙНА ЗАЩОТО ТРЪГНАЛИ... ЗАЩО И ТЕ НЕ ЗНАЯТ....

145

О,неееееее!

преди 9 месеца

Працакаха им пролетната контраофанзива! Как ли са научили за това,нали беше тайна?!?

144

Анонимен

преди 9 месеца

162- сигурен ли си че са поляците, ами ние си имаме руски анклав Камчия- ако решат че следващите сме ние защото не кихаме правилно и точно на време за да им доставим високо интелектуално удоволствие и ей така започнат да ни натифицират- отиде ти дома, децата, работата и тогава какво бягаш в Русия да се спасяваш или какво...

143

Бабини мили

преди 9 месеца

До Анонимен 160: Русия или Руската федерация? На баба умното то, станало рано да коментира и пропагандира, мозъчето си да напряга, липсващото дарслово да разтяга!

142

Спукаха ги от бой

преди 9 месеца

Руснаците бият бандерите като вързано куче на къс синджир. Върти се клип в Тубата,където един руски танк взривява два танка и 5 Брадлита на на Зеления на рко ман>Клипа е уникален и показва майсторството и профисионализма на руснаците! Това не е фейк,истина е!

141

Анонимен

преди 9 месеца

До1-151-обяснението е следното- САЩ и ЕС НИКОГА няма да приемат украина в НАТО-тя им е нужна извън НАТО за да се бият с Русия без да се въвличат в пряк конфликт-това води до нови свръхпечалби на военната им промишленост,държи Русия в напрежение и кара 2 братски народа да се самоизбиват-цел определена още от чърчил. Затова "промишленото унищожение" на украинските войничета не се забелязва от поръчителите.Не знам Русия какво печели от войната- има възможност за 3 месеца да я завърши с победа

140

1

преди 9 месеца

Каква демокрация, вече никъде няма такова нещо, следете какво искат да прокарат с този "украински конфликт", Новия световен ред...Зеля заяви в прав текст, че всички са му длъжни,защото се борел за този ред. Само не ни е питал, дали го искаме този ред и не сме му давали пълномощия да се бори от наше име!Зеля забрани ВСИЧКИ медии,които не го слушат и не лъжат с него, забрани даже всички религии, освен тази,която той признава - сатанинската.

139

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимена"aко украйна падне, пада цяла европа!: - ахахаНе, падат само третопололвниците в европа, защото хората ще ги бият по главите защо са дали толкова пари на вятъра

138

1

преди 9 месеца

Руска ДРГ атакува през нощта северните граници на Черниговска област - Reuters. Твърди се, че зомбинацитата са спрели нощния опит на ДРГ-то да атакува северните граници на Черниговска област. Това заяви ръководителят на МВР на Украйна Игор Клименко. "Снощи в Черниговска област нашите зомбинацита предотвратиха опит на вражеска ДРГ да премине държавната граница на Украйна в селището Семьоновка", каза главният полицейски офицер.

137

2

преди 9 месеца

Въпреки това, концентрацията на ВСУ в тази зона е все още висока. Особена активност се отбелязва в укрепения район на рубежа Первомайское - Копанки, където зомбитата на киевският наркокартел са оборудвали бетонни укрепления. Във връзка с прехвърлянето на зомбинацита и техника на киевската хунта в този район трябва да се очаква засилване на атаките на зомбираната по натовски стандарт биомаса за връщане на загубени позиции.

136

1

преди 9 месеца

Сватовски участък: позиционни битки при Кармазиновка ситуация към 21.00 часа на 1 август 2023 г. През последните дни край Кармазиновския участък се водят позиционни сблъсъци. Въпреки изявленията на украинските нацисти, контраатаката на зомбинацитата в посока Новоегоровка и Кармазиновка не доведе до значителни резултати. Да, имаше вражески атаки от малки пехотни групи, но съдейки по данните от терена, те са незначителни. В момента зомбиартилеристите продължават да стрелят с касетъчни боеприпаси от Новосергеевка и Первомайски.

135

3

преди 9 месеца

Надявам се, че всичко ще бъде същото: в точния момент нашият пробив и въоръжените сили на Украйна ще паднат по целия фронт. Но защо самият Киев довежда нещата до такъв край?