57

Анонимен

преди 9 месеца

Тя ще стане прокурорка или адвокатка в мафията.

56

Недялко

преди 9 месеца

В СГС има съдийки като Гьонева, които сега треперят и излизат в отпуск от страх. Едната е позволила на лицето М.Н. в качеството си на зам министър да използва два различни подписа.

55

Анонимен

преди 9 месеца

Всеки садизъм към живо същество да не бъде допускан чрез жестоки закони.Но ист.конвеКция да не се допуска приемането и,защото ще се оневиняват и друг вид извратеняци.Подхлъзват ни в капан.ДЪРЖАВО????

54

Анонимен

преди 9 месеца

Има ли ги 400 те шева или са измислица? Ако са измислица някой цели гигантска манипулация... Кой е този някой и какво цели, че е впрегнал всички медии ... някой беден човек ще е без власт

53

Анонимен

преди 9 месеца

Мръсни времена,наживо драната да влезе в затвора,щото е пищяла и някой не можел да спи.

52

Анонимен

преди 9 месеца

Не само отстранена, а съдена за подпомагане и прикриване на престъпник, тоест за съучастие.

51

Анонимен

преди 9 месеца

Мн.страно,нямаше коментар,който да ми приеме плюса...Блокирани?!

50

народна констатация

преди 9 месеца

ПОСТприказките на Гешев са като на лисицата за киселото грозде - ПОСТИСТИНА !

49

Кристи

преди 9 месеца

Проблемът е много дълбок-съдебната система действа безотговорно,защото кадрите й са несменяеми.В случая обаче съдийката не е виновна,защото състава е тричленен,т.е.трима съдии.С каква правна квалификация за деянието на Георги е внесена преписката в съда за мярката за неотклонение?Има правни норми, които изискват конкретно поведение от магистрата и то е обвързано с повдигнатото обвинение срещу извършителя,т.е.съдът действа в рамките на обвинението.Не е виновен съдът.

48

Анонимен

преди 9 месеца

Тези юристи от брифинга в Стара Загора бяха стари и изсулени. Няма ли желаещи от младото поколение да заеме местата им? А съдийката Татяна така широко се усмихваше, че направо си беше неадекватна и от такъв човек се очаква да отсъди справедливо и морално. Истински гнили ябълки. Срам за гилдията!

47

Анонимен

преди 9 месеца

Прав е, но да не забравяме, че прокуратурата е към съдебната власт. Петьо еврото е бивш прокурор.

46

Анонимен

преди 9 месеца

Проф. Киров е юрист с авторитет. Народа усеща, че проблема е в съдебната система, но той го каза с правилните думи - "Гнилите ябълки са в съда" . И Гешев каза точните думи - " политически ***". Те пък взеха, че го свалиха заради казаната истина.

45

КРИМИНАЛИСТ

преди 9 месеца

Пострадалата после ще е била давана за пример, че която не върши това и това ... или не ходи да заработва по бордеите за батковците ще й се случи същото ! То и сега още повече след масовото огласяване на случая няма пречки да се леят заплахи от подобен род и затова трябва да бъдат взети най-категорични мерки! Трудно ще е, защото ще бъде засегнат цял един бизнес - този с бялата плът, включително и износа на бели робини за Германия, който бизнес работи точно по този начин и с покровителство свише!

44

Май май

преди 9 месеца

Ще е най-добре...да се освабадят всички, които са част от сегашната съдебна система...защото са като синджир...и да се назначат нови

43

Близко до ума

преди 9 месеца

Тези "400 шева" никой не ги е видял досега !?Явно че са продиктувани на корумпираните ни медии от управляващите,с цел да подготвят "почвата" на есен сред местните ни писдосьi, за да можескоростно да се изпълни поредното /след даването на оръжие за Украйна/желание на Посолството . . . приемането на ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ !!!

42

Александър

преди 9 месеца

Никъде в чужбина няма НЗОК! В Испания и Англия не съм плащал за преглед и лечение, а в Испания и безплатен антибиотик ми дадоха! Тази държава е доведена до това ниво от такива като Вас, г-н професоре!

41

Анонимен

преди 9 месеца

Като го видиш този професор и ти става ясно защо правото ни е на такъв хал.

40

Александър

преди 9 месеца

А трябва да се уволнят и мого професори, г-н професоре! А също и да не се признават дип ломите им след 2000- та година! Всичко е атака от посолството за истанбулската конвенция, тоест прах в очите на простолюдието!

39

А ГЕШЕВ

преди 9 месеца

НАРОДОЗАКРИЛНИКА ОТИ СИ ТРАЕ ?! Или тия с черните тениски (включая и тоз с мокетното ножче) дето беха агитката по време на избирането му сега вече са у неговата партия и не му е сгодно да ги критикува ?????????????

38

Анонимен

преди 9 месеца

Ами осъвременявайте НК де!