13

ИНДИЯ КИТАЙ АФРИКА

преди 9 месеца

СЕ НУЖДАЯТ ОТ 32 000 000 тона УКРАИНСКО ЗЪРНО. русия Е АУТСАЙДЕР !

12

Русия да стяга колан

преди 9 месеца

ЧЕ ИМАТ С ПОКОЛЕНИЯ ДА ИЗПЛАЩАТ НА УКРАЙНА КВИНТИЛИОНИ ЕВРО ЗА НАНЕСЕНИ ЩЕТИ 10 000 000 000 000 000 000, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КРИМИНАЛНОТО КРЕМЪЛСКО БАНДИТСКО ПРАВИТЕЛСТВО

11

отпреди 50 години

преди 9 месеца

Руските ръждясали тенекии ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СЕ САМОВЗРИВЯТ ПРИ ИЗСТРЕЛВАНЕ, КАКТО СЕ СЛУЧИ СЪС САРМАТа, КОЙТО СЕ ОПИТАХА ДА ИЗСТРЕЛЯТ КЪМ КИЕВ, ПО ВРЕМЕ НА ВИЗИТАТА НА БАЙДЪН В КИЕВ. ТУК НЕ СЕ КОМЕНТИРАТ ИНВЪНЗЕМНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ, С КОИТО РАЗПОЛАГАТ АМЕРИКАНЦИТЕ ЗА ДА НЕУТРАЛИЗИРАТ ОТ КОСМОСА КАКВОТО ГИ ЗАПЛАШВА ! ОТПРЕДИ 70 ГОДИНИ НАСАМ В СЕКРЕТНА ЗОНА 51 В САЩ, СЪВМЕСТНО С ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ВЪРХОВИ ТЕХНОЛОГИИ ЗА КОНТРОЛ

10

Анонимен

преди 9 месеца

Война на дронове.

9

Христо Христов

преди 9 месеца

Браво! С ответен удар трябва да се унищожат доковете откъдето са пуснати!

8

Анонимен

преди 9 месеца

Е и?

7

Кек

преди 9 месеца

Дрончета летят към Масква, бум бам заводчета, бум бам бизнес сгради, бум бам каквото ти душа иска :-)

6

Анонимен

преди 9 месеца

Аве не ми е ясно тези патрулни кораби какво пазят и от кого ,например крейцера Москва беше флагман на руският флот в Черно море , но как стана така че украинците го думнаха с две ракети и той си потъна, ако някой е компетентен да обясни .

5

Кек

преди 9 месеца

След 1-2 часа чакайте новини, че са на дъното на морето вече :-). Точно както стана с крайцера Мацкву :-)

4

Анонимен

преди 9 месеца

Тази нощ патрулните кораби на Черноморския флот "Сергей Котов" и "Василий Биков", изпълняващи задачи по контрола на корабоплаването в югозападната част на Черно море, на 340 км югозападно от Севастопол унищожиха 3 надводни укро-дрона, Които се опитаха да осъществят терористична атака срещу руски граждански транспортни кораби.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Абе какво стана с атаката на Одеса по вода ?:)) Хипер модерната армия нещо закъса посредата на гьола ли :)) А щяла да прави нов свртовен ред ... т.е. в океаните трябва да ходи. Какви клоуни само :))

2

Анонимен

преди 9 месеца

Два патрулни кораба на Черноморския флот са отблъснали атака на три украински безпилотни апарата, повече приличащи на торпеда, отколкото на катери.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Само така, бой по зеления наркоман, докато накрая не остане такава държава Украйна.