60

Стефанов

преди 10 месеца

Трябва да се провери и дали касапина от Ст. Загора не е наркодилър . И дали няма организирана престъпна група от нарко дилъри , полицаи , прокурори и съдии. След като за такава садистична проява от лице което е регистрирано с такива прояви три пъти и незнайно колко са не регистрираните прояви , не се прилага духа на закона а се търсят членове и алинеи да се смачкат проявите му.

59

А проверката на

преди 10 месеца

Пеефффски по списъка Магнитски как върви?

58

към к.54

преди 10 месеца

Забравих, окръжните прокурор и съдийка трябва предварително да са със счупени носове, за да бъде тестът правдоподобен, защото на чужд гръб и 100 тояги са малко. Може пък двамата представители на съдебната власт от Ески Заара да издържат теста или пък, което е най-лекото за тях - да се откажат от него, само че това не е мъжка професионална постъпка.

57

Валери

преди 10 месеца

Трябва и данъчна проверка, очевидно взимат подкупи за да пазят престъпниците.

56

Анонимен

преди 10 месеца

Петко Славейков: "Не сме народ, не сме народ, а ***!" До такава степен на извратеност може да се стигне само при нас. Вместо да гние в затвора, Пеевски пише Конституция на България. Това е основният закон на държавата, ако въобще можем да говорим за държава. Сега сезира Инспектората на ВСС за криминален случай. Такъв е животът, шарлатаните ни измамиха. В никакъв случай обаче не трябва да забравяме подлия Лодкар - Иванов. Той играе плътно с този на снимката.

55

Анонимен

преди 10 месеца

Aбcoлютнo npaвилнo, pибaтa ce вмиpиcвa oт kъм rлaвaтa...

54

@ к.39

преди 10 месеца

Интересно, от РП и РС квалифицират средна телесна повреда. От СЗОП и СЗОС квалифицират повредата като лека - 400 шева,момичето клано дълго време като прасе на Коледа,отделно закани в два дни за убийство! Защо от Инспектората и председателите на ОП и ОС не изискат от определилите квалификациите окръжен прокурор и съдийка да им направят тест с по 40 среза и сетне двамата да си кажат мнението как са чувствали психично и физически на свой гръб теста и лека или средна телесна повреда ли са 400 среза

53

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 32 -И СЧУПЕН НОС!!!!!!!

52

Анонимен

преди 10 месеца

Делян Пеевски ще се погрижи за вас, ще ви вземе Освобождението, 3 март, ще живеете в Османска държава. Ще промени конституцията, че България е османска държава. Ортаците Боко, Просто Киро и Пинокио ще върнат османското величие преди 3 март 1878 година. "145 години стигат! Времето е наше!"

51

Серсема

преди 10 месеца

Следвали са стриктно закона,,ащото го разбират повече от правещите законите.При мярка се иска наличие само на обосновано предположение за повдигнатото обвинение,а не доказване - Районен съд.Пред Окръжен има готова СМЕкспертиза и прокурорът следва закона - делото е от частен характер.Следват нови показания от пострадалата и обвинение за закана с убийство по което а задържан.

50

Анонимен

преди 10 месеца

Като чухте, че е наследник на Илия Павлов и взехте да сипете похвахи за грухчо...хахахахахаха :)))

49

Анонимен

преди 10 месеца

Депутатите и министрите стават двойни граждани и двойни агенти. "Продажниците" са намислили да фашизират и османизират българското общество. Гонения срещу българите от чуждата османо-фашистка власт ще последват. Протестите трябва да се насочат срещу османско-фашистката власт в момента.

48

Анонимен

преди 10 месеца

Ето точно затова се нуждаем спешно от конституционните промени и съдебна реформа по която работят Делян Пеевски и Христо Иванов.

47

Анонимен

преди 10 месеца

Господин Магнитски, ще ни оправи, ама отзад.

46

Анонимен

преди 10 месеца

Това е шефа на българската мафия, истински наследник на Илия Павлов :)))

45

Анонимен

преди 10 месеца

Единствено Делян Пеевски мисли и се грижи за обикновения българин от всички политици в парламента.

44

Анонимен

преди 10 месеца

За поред път лъснаха проблемите в съд прокуратура и здравна система. Работят добре заедно, да пускат убийци и крадци на особенно големи размери на свобода, но не работят добре за нормалните хора.

43

Посолството

преди 10 месеца

Дим и пушек огън нема. Този сме до учили да краде ние!

42

Реалист

преди 10 месеца

Махнахме Каскета и хоп прокуратурата изчезна от сцената. В това дело ще се провери ли работата на прокурора, че май той основно не си е свършил работата.

41

Анонимен

преди 10 месеца

Всъщност срезовете са 21, а шевовете 400. Просто казвам, иначе тоя си е за затвор на 200%.