350

САЩ и Китай

преди 9 месеца

Светът има два центъра и терористична росия не е единия от тях!Китай и САЩ ще дирижират света! Само с бомби никой не те приема за водач!

349

Големия памперс

преди 9 месеца

Точно това е целта на страните от БРИКС - светът да стане по-справедлив и военопрестъпниците (повечето), наречени президенти на САЩ (още от Хари Труман насам), да си стоят у дома от страх да не бъдат апестувани за делата си. А най-добре, в името на справедливостта, да отъркат наровете на затвора. Сега ми се струва, че е точно обратното.

348

И обратното

преди 9 месеца

А пък страните от НАТО са като фен клуб на Вашингтон. Или по скоро изглеждат като стадо овце....Не е ли така ?

347

Франция

преди 9 месеца

яде яко боя от африканците в Нигер и още няколко страни.....................никой не обича френските колонизатори и крадци.........никой не иска да им дава вече ей така злато и уран........но българите сме по-заспали от африканците, защото една френско-канадска фирма все още краде българското злато срещу 0, 2 % комисионна.

346

оставете БРИКС

преди 9 месеца

следете какво става в Африка и по-специално Нигер....................там хората се събудиха и гонят френските колонизатори.................няма да има вече злато и уран за Франция.............затова реват сега франсетата и с тях всички лицемерни европейци...........край с евтините ресурси от бившите колонии!!!

345

Анонимен

преди 9 месеца

Брикс е новото бъдеще!

344

Анонимен

преди 9 месеца

Брикс са чисто и просто една фабрика с петрол. Руснаците снабдяват с ресурси,а китайците произвеждат. Обаче Сащ и ЕС са основният купувач на тези стоки. И ако те спрат да купуват понеже са го закъсали икономически какво ще стане с фабриката. Ами ще спре да произвежда понеже няма да има клиенти. После ще спре и ресурси да купува. Та запада ще го закъса,но много скоро след това изтокът ще го последва. Да не говорим,че запада може пак да почне да си произвежда стоки,за да се откъсне от Китай

343

рускиГЪЗсереКРЪВ

преди 9 месеца

342

Анонимен

преди 9 месеца

Някой от пишещите по-долу бил ли е в Китай и САШ? Ако да нека си отговори на въпроса във фенклуба на коя от двете държави иска да е.

341

Русия стягай колана

преди 9 месеца

Дължиш 10 000 000 000 000 000 000 евро на Украйна за нанесени щети

340

Анонимен

преди 9 месеца

КРЕМЪЛСКИрашисти КРАДАТ РАЗРУШАВАТ, ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТ

339

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 346Китай и Русия не инвестират току така. Може да ти дават евтини стоки, ама ще ти налагат и техния начин на живот - ще живееш в полицейска държава, където партйните лидери са над закона. НЕ, БЛАГОДАРЯ - живели сме то това преди време - не е добре, освен ако не си синче на "партиен лидер"

338

До 344

преди 9 месеца

Ехоо , Брикс са 26 трилиона общо номинално БВП - колкото САЩ ! Другите от Г 7 са отгоре споко . Не знам от къде ви спускат опорките

337

До 346

преди 9 месеца

Ами нали инвестират в Сърбия? Сърбите са цъфнали от нови технологии и прогрес

336

Анонимен

преди 9 месеца

Ако Китай и Русия инвестират в България за 5 г.ще сме дръпнали напред . Ядрена енергетика,газ,нефт,технологии. Но ЕС така са ни удушили ,не пускат

335

Анонимен

преди 9 месеца

Нали целта на заповедта на Хага е да не може Путин да участва на значими форуми. Не Путин го е страх ,а Нато и ЕС. Предполагаеми престъпления, а защо не се произнесе и за Байдън, там вече са доказани. А и нашите политици се продадоха за 5 гроша. Като гледам членството в ЕС е само да гласуваме без реални инвестиции. Да сте чули САЩ да инвестират в ЕС. Но Китай инвестира и това ги дразни. Аз съм съгласен да дойдат инвестиции в батерии, влакове, пътища, коли и т.н.

334

страните без Т

преди 9 месеца

Юанът бил слаб. Саудитска арабия се присъединява. Дори без нея икономиката на Г-7 е по-малка от на БРИКС. Населението - 8 пъти по-малко. Отдавна мина времето, в което Англия, Холандия, Испания, Португалия и Франция с платноходи и аркебузи са владели света. Само Индия е достатъчна да види сметката на европейските колони... опа, демократизатори, за Китай да не говорим.

333

До авторката

преди 9 месеца

А страните от ЕвроПрайда като фен клуб на кого изглеждат ? Оо..не. Дори не сме и помислили за Вашингтон. И по скоро не са фен клуб а стадо. Следващото нареждане от Козяк ще бъде да бутнем Александър Невски...Стадото ще се на.пика от кеф.

332

стягайте се

преди 9 месеца

Руските и българските копейковци да сяда да учат китайски, защото истинския им господар и собственик мрази славяните .

331

И защо...

преди 9 месеца

И защо това трябва да е проблем за фен клуба на САЩ ? Страни мнооооого. Има и за САЩ... има и за Китай. Ние като слуги на САЩ да не би да сме зле ? Е, няколко русофила не са доволни, но болшинството се чувства комфортно под мъдрото ръководство на губернатора ни от ул Козяк 16.