72

Анонимен

преди 10 месеца

Путинисти русофили и всякаква *** са съдии и прокурори. Това представете си в Германия съдия да се изказва публично с думи от рода на: Не послушахте Путин сега ще слушате ракетите?? И да продължава да е съдия? Съдебната система е това което дърпа България назад. Не хаят мислят че могат да напрвят каквото си искат. Отиваш пускаш жалба питаш кога ще я разлгедат отсреща ти казват: "Когато съдията има време. Не се знае." Може и след 2 месеца може и след година.

71

Анонимен

преди 10 месеца

Прокуратурата много сериозно трябва да се реформира. Там има много остатъци от мутренските години, фенове на путин и въобще цялата система създава усещането че могат да си правят каквото си поискат. Покриват се един друг. Едно време като завърши студент и за съдебен състав си искаха дирекнто изначално по 10 000 Евро. Избивали се били за 2 години. Сега не знам колко са станали. Не съм се интересувал. Или като пускаш жалба от фирмата ти казват пусни я този ден в толкова часа - тогава е нашия човек

70

Анонимен

преди 10 месеца

Моите приятели редовно са свидетели как приятелката ми ме насилва психически и финансово, но никога не подават сигнал. Обществото винаги възприема мъжа като насилник, а жената като жертва, макар че е точно обратното.

69

XИЧО

преди 10 месеца

1::Нашите служби като не можаха да открият братя Галеви,докато са живи,откриха единия вече умрял и започнаха да се чудят как е влязъл в страната,без да се сетят,че изобщо не е излизал?2::ББ не си даваше имунитета,докато с мръсни договорки си назначиха послушен прокурор.Тогава обяви че си дава имунитета...Българска реалност-тотална корупция ,престъпници и нечовешка наглост...

68

адвокат

преди 10 месеца

Сарафов/не считам,че трябва да се обръщам с уважителното"г-н"/,срещу теб има сигнали да те разследват.Като какъв/в морален план/,се изявяваш?Въобще не ти вярвам,и мнението ми за теб е отрицателно.

67

Аз пък

преди 10 месеца

Обявявам нулева толерантност към тази престъпна пасмина наречена прокуратура и въобще съдебна власт, която точно като в добрите стари комунистически времена, заедно с дъртите ченгета от ДС превърнаха за тези 33+ години обществото ни в уродливо подобие на изпадналия народ на Рашистан, вместо в модерно такова в което цари ред, хората са толерантни и приемащи и тежат на мястото си, а психопатите, мутрите, политическия *** и техните лакеи, като този на снимката търкат килиите. На борба, братя!

66

Анонимен

преди 10 месеца

Ами вижте имотното състояние на съдиите и на прокурорите и ще разберете каква е толерантността и към кого. и едните и другите са на заплата. И са държавни служители като нападжиите. И те са същите.

65

Политкоректен

преди 10 месеца

Бас държа, че за пореден път този "батка" с татуировките ще се окаже я нечие синче, я нечий братчед или просто нечий сътрудник. Фактът, че лекари, полицаи, прокурори, съдии, всички вкупом са се юрнали да го защитават, че и "лека телесна повреда" са изкарали, вече говори сам за себе си. Затова батката е имал чувство за безнаказаност - просто си е част от олигархията.

64

Анонимен

преди 10 месеца

Нулева толерантност за кой път вече? Веднага наскачаха да приказват и прокурори, и политици, добре им дойде случаят да лъскат имидж. Ама кой ли им вЕрва?

63

XИЧО

преди 10 месеца

Вече съм спокоен....Прокуратурата е обещала да върши това,което всъщност и е работата и което явно не е вършила преди?Или го е вършила през пръсти....Нагледахме се на циркове с главния прокурор,как политици,които трябва да са в затвора си назначават изгодни прокурори.На българите им е пределно ясно каква корупция цари в прокуратура,полиция,съд....Долнопробна,прогнила система....

62

Анонимен

преди 10 месеца

Защо? Болгария е нация наситвеная!

61

Анонимен

преди 10 месеца

Лекарят може вече и да е избягал зад граница. Лекарите спечелиха много пари последните три четири години.

60

Анонимен

преди 10 месеца

Прокуратурата за кой път вече обявява нулева толерантност, някой брои ли?

59

Анонимен

преди 10 месеца

Изобщо не ги интересува насилието над жени, не ги интересува корупцията по високите етажи на властта, нито "усвояванията" в особено големи размери. Основното им занимание е кokoшkapcтв0, вкарване в затвора на квартални кримки за 10 лв. или някой откраднал дреха от МОЛа или парче салам от магазина, и пак с кokoшкaрcтвo ще си останат. Щото дребната кримка е без протекции.

58

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 59 Пропусна лекаря. Крият лекаря, който е променил тежката телесна повреда на лека и така е съдействал на насилвача. Нищо не се предприема и спрямо охранителите, за тяхното агресивно, унизително и нечовешко отношение към хората. Прекалено много станаха престъпленията, извършени от охранители.

57

a чекмеджета,офшорки

преди 10 месеца

Прокуратурата обяви нулева толерантност към насилието и хулиганските прояви

56

Анонимен

преди 10 месеца

Да благодарим за огромната промяна на ПпДб махнаха вече неудобния за герб гешев с удобния сарафов.Както казва народа не по врат а по шия!

55

Анонимен

преди 10 месеца

Лойко и ГЕРБ СДС РБ спряха АЕЦ Белене и милярди $ загуби. Прокуратурат си затваря очите. Сега се повтаря и с дебе и пепе и дипесе и пак нишо.

54

Анонимен

преди 10 месеца

Като уволните съдията и прокурора по случая може да ми говорите за нулева толерантност. Никой не ви вярва. Ако не се беше вдигнал шум по медийте нищо нямаше да направите. Смешни сте сега като се правите на много строги. Който не си върши работата трябва да бъде дисциплинарно уволняван

53

Анонимен

преди 10 месеца

Историята знае за хиляди такива случаи, но завършили зле за жертвите, защото нямаше социални мрежи, обществото не знаеше какво се случва, за да се вдигне, нещастниците си умряха невидели справедливост. Винаги тази система е работила за свойте си хора. Това е.