133

Рънърса 4

преди 9 месеца

Мъжете в Европа се изнежиха, всеки ги бие и ги мачка, дотук доведоха новите ценности, мъжете да се избират по "красота".

132

Анонимен

преди 9 месеца

И мен веднъж бабаитите на концесионера дойдоха да ме изгонят защото съм бил твърде близо до забранената зона с техните чадъри! Откога плажовете станаха частни и има ли право концесионера да параща бабнки да те гонят! Всички политици май работят против народа, за разни богаташчета и чужденци и с радост дават прородните дадености на концесия! Ега ти демокарцията! Благодаря предпочитам Гърция, там е малко по-човешко морето!

131

Анонимен

преди 9 месеца

"Ако си французин ще имаш пари да не се блъскаш в свободната зона, а да си платиш за чадър и шезлонг." - Аха - значи ако имаш пари, трябва да ги давашза неща, котио са безсмислени. Окейй! И затва, хора като теб, цял живот ще си броят стотинките.

130

Анонимен

преди 9 месеца

Продажните политици дадаха плажовете на гангстери-концесионери които си слагат чадърите и събират пари за тях. Нямаш право да стоиш в радиус 3м от техния чадър. Остават малко парченце плаж уж за като свободна зона за да кажат че уж изпълнявали закона! Това е РАЗПРОДАДЕНАТА БЪЛГАРИЯ! Честито на всички атлантици и русифили които се бореха за точно тази "демокрация"! Доволни са да дадат всяко природно кътче на концесия за най-гадния плебей показал пачаката! Парите са всичко а човекът нищо!

129

до варна

преди 9 месеца

Не е централния, ами южния, от пързалката до Морска гара

128

опетков

преди 9 месеца

До Мнение Надявай се... Но не много.

127

опетков

преди 9 месеца

До Я, па Я Французите тогава са набили селяните (по скоро селските мутри) и те са извадили пушки. Това е истината за "набиването".

126

До редакцията

преди 9 месеца

Ама кво става със "Основният" удар на Укро Контра наступа ? Нещо май не ви изнася да информирате за това ? Защото изглежда тръгна на обратно.

125

опетков

преди 9 месеца

До Наблюдател Французите са много стиснати.

124

чичо Шарл

преди 9 месеца

До122 Българското море И България -за българите Объркал си нещата. тук всичко е за белите Господа. а вие седнете в гетото или отидете да работите за белите Господа в истинска Европа .

123

Ся,

преди 9 месеца

французинът да си е чел договорът за почивка, тоест малките букви. Там изрично пише, че почивката в България е със специални екстремни изживявния, като бой, сръбска музика и оше нещо, ако оцелееш до тогава :) . Тaка че да не мрънка, а и не вярвам да не са му обяснили къде отива...тук не е западна Европа ( ядем си азиатската шкембе чорба -> някъде до Унгария си я хапват), така че да няма мрънкане.

122

Анонимен

преди 9 месеца

Ама наистина, представям си ако потърпевшата беше жена. Но щом е мъж, няма никакви проблеми. Да живее "равноправието" между половете в общественото мнение! Феминисткиииии, къде стееее, помагайте за равноправиеееее!!!

121

Анонимен

преди 9 месеца

Садизъм! Насилие над мъже!!! Зачестяват случаите на насилие над мъже, ***, гърмете бомби моля! Сига само сте раздумвали единичните редки случаи на насилие над жени.

120

България на 3 ракии

преди 9 месеца

Морето било мръсно ,а то се оказа хората били мръсни

119

Народопсихология

преди 9 месеца

По принцип във всяка държава доста хора имат психически проблеми от един или друг вид, но в България огромен процент имат комплекси и гледат да съсипят някой друг вместо да оправят себе си в умствен и духовен план. Това е един от гигантските проблеми и затова вървим надолу вместо да сме Швейцария на Балканите.

118

Българското море

преди 9 месеца

И България -за българите.Казах!

117

Наблюдател

преди 9 месеца

До 108- не говорим за националност, а за стандарт на живот. Ако си французин ще имаш пари да не се блъскаш в свободната зона, а да си платиш за чадър и шезлонг. Същото важи примерно и за норвежец да речем.

116

Зоя

преди 9 месеца

Уж французинът бит, а заглавието твърди обратното

115

Анонимен

преди 9 месеца

Людмила е жена но кого? Джуди французина ли е? С корема ли е удрян крака? В трети клас преразказвах екшън филмите, така както редакцията към днешна дата пише текстове, напечени статии.

114

Анонимен

преди 9 месеца

Ако имате наклонност, немитнуемо ще си намерите майстора!