36

Pepe

преди 10 месеца

Човек ако чете форумите ще си каже, че хиляди наши сънародници живущи в Европа и ползващи всички предимства на това да живееш в най-развитата част на света, искат още утре да емигрират в Северна Корея! Никой не ви спира, ама не искате, знам :)

35

Анонимен

преди 10 месеца

Тошо, не забравяй, че в РФ капитализмът е управляваща класа. И до днес - 28 юли 23 г - Русия подкрепя страните, наложили санкции срещу КНДР. Ти твърдиш, че си видял сътрудничество в оръжейната сфера. Аз не го виждам, но предполагам, че може да има място. Трябва да се започне от някъде. Като начало РФ трябва да престане да подкрепя санкциите срещу Пхенян.

34

Опааа

преди 10 месеца

До Сметалото "Според СЗО средната продължителност на живота там е със 7 години по висока от тази в България." Това е най-обикновена нагла лъжа и то двойна. СЗО дава съвсем други данни, и отделно средната продължителност на живота в България е по-висока.

33

Сметалото

преди 10 месеца

Колко ли да гладуват в северна Корея? За 30 години си удвоиха населението. Според СЗО средната продължителност на живота там е със 7 години по висока от тази в България. В ТОП 10 на износителите на плодове в света. Колко ли гладуват?

32

Анонимен

преди 10 месеца

Прехвалените Япоиия и Южна Корея нямат нишо и са гола вода.

31

Анонимен

преди 10 месеца

На някой им треперят мартенките.КНДР показа характер и сила.....БраволСега ще бъде уважавана държава и световните лидери ще гледат с други учи към нея.Европа....да се готви за глад и мизерия....

30

Тошо

преди 10 месеца

Беден се събира със сиромах!Интелекта предполага дипломация, а тя мир и сътрудничество!Тук виждам сътрудничество, но в оръжейната сфера, което е нещо като ....нищо!

29

Опааа

преди 10 месеца

А 10те милиона гладуващи показа ли им ги?

28

Анонимен

преди 10 месеца

ДРУГАРЕ, след като вчера Русия нахрани всички бедни африкански страни, очакваме руска пшеница и за КНДР.

27

Анонимен

преди 10 месеца

Неинтелигентно шоу, с привкус на безизходна лицемерна подкрепа за Пхенян от страна на москалията и поднебесната!

26

Анонимен

преди 10 месеца

Хората вече правят операция на мозък от 1000 километра разстояние, а *** се занимават с технологии от пантивека...

25

ДРУГАРЕ,

преди 10 месеца

ОЩЕ ЦЕЗАР Е КАЗАЛ,Ч Е ЗА НАРОДА ТРЯБВАТ ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА! СЛЕДОВАТЕЛНО САМО СЪС ЦИРКОВЕ НЕ СТАВА! НА ГЛАДЕН НЕ МУ ПРАВИ ШОУ...

24

Ядрен вампир Z

преди 10 месеца

Малиии.Що рев е било.Цаля дискотека със салфетки не стигат да изтрият сълзите на народната любов

23

Анонимен

преди 10 месеца

Ден на победата? Та вие загубихте войната и бяхте прибрани в северните чуканаци. Каква победа. Отделно Корея е една държава разделена насила от крайно леви престъпници, без да са избирани от народа. С оръжие и кръв разцепват държавата и хората. Комунистите никога неможе да бъдат правилната страна. Те винаги са престъпници.

22

Анонимен

преди 10 месеца

"нашата армия има доста модерни радари и тези дронове ще бъдат засечени мигновено и свалени" --- Така си мислеха и укрите, но еесовските им радари бяха унищожени от руските ударни дронове "Ланцет" - същият "Ланцет", който с лекота унищожава "Леопард" и "Брадли".

21

Анонимен

преди 10 месеца

Това е нищо пред нощния парад в българския парламент. Киро се хвали,че работили до 6ч сутринта.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Сега да изкарат и НЛО корабите, няма само американците да лъжат,я!

19

Анонимен

преди 10 месеца

Макетчета, но демонстрацията на парада включваше и прелитане на нови ударни и разузнавателни дронове с големината на "Раптор".

18

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 4 - и ти пусто много искаш да не си под амириканско робство, ама все някой трябва да ти плаща пенсията! Иначе виднага хукваш за Северна Корея, ама - друг път. Там дибели български русофиле много ги обичат - пълнени с ориз и жен шен! А и повечко работят там обаче! А ти не го обичаш тва. Нее като по целден да се братушкаш.

17

Стоян

преди 10 месеца

До Анонимен Краварите им дават помощи при глад, а руснаците само *** от радост