12

АреЗа Бискфиди

преди 10 месеца

Всеки иска да се къпе в фекални води и мечтае да яде стек рибай от Новокаховски крава киснала в радиационни тежки носи от Аеца.

11

Анонимен

преди 10 месеца

До Румънците Русия са 0 и бг загуби 10 милярда $.

10

Румънците

преди 10 месеца

Отиват в Гърция, гърците от пограничните зареждат евтини горива в БГ, а германците всъщност са турци на път към родните си места - е те такъв туризъм.

9

Дискриминация

преди 10 месеца

И секяните ходят на море, не само гражданите.

8

Анонимен

преди 10 месеца

До 7Тва някъв жалък опит за смешка ли е. Не ти се получи. Точно американците са абсолютни каубои и не си поплюват въобще. Стрелят на месо и бият здраво. А правосъдната им система дава супер тежки присъди и въобще не трепват съдиите им. Затова и най-злите и страшни нарко барони от латинска Америка се *** от страх при възможността да ги екстрадират в САЩ.

7

До 2

преди 10 месеца

Знаеш ли какво е масова психоза от туристи? Вик на руски турист на летището във Вашингтон "Алла, я в бар", накара 2745 американци да се наcepат, в това число 64 полицаи.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Нали никой не посещаваше България. Мазният али баба ресторантьора орева де що има телевизионно студио. Даже и оставката на министъра на туризма поиска. Тия ресторантьори и хотелиери са се побъркали нщо.

5

Ахил

преди 10 месеца

тез туристи какво ни носят толкова , те ни превземат територията, пият ни водата и акат , като теглим чертата полза никаква, това са чужди агенти в крайна сметка

4

пожелание

преди 10 месеца

ДДС -то на мушингерите трябва да стане 30% , за да има пари в държавата !!

3

Анонимен

преди 10 месеца

..но харчат по-малко

2

Анонимен

преди 10 месеца

Попа, ново 20 всеки ден. Само преди 2 дни (на 25.07.2023г.), имаше друга статия, в която се казва: "Надяваме се да компенсираме слабото начало на туристическия сезон." Това коментира кметът на Бургас Димитър Николов. Накратко кмета пояснява, че сезонът тръгнал зле заради масова психоза от Нова Каховка. На кого да вярваме? Един ден казват чакаме 8 милиона туристи. На другия ден казват туристите отмениха резервации заради психоза. На третия ден казват 23% повече туристи.Скоро ще реват за помощи.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Бе отиаме към поредния рекорд