18

Анонимен

преди 9 месеца

Щом дърветата са толкова важни за климата, тогава защо продължаваме да произвеждаме хартия от дървесина? Хартията произведена от коноп никога не пожълтява. Чел съм, че има и доста други предимства спрямо тази, която ползваме днес, а конопът е плевел. Ооо, извинявайте, забравих че това бърка плановете на разни хора по света имащи милиарди в сметките, на които изобщо не им пука за климата, а по-скоро се интересуват от намаляне на населението, а конопът може да им попречи да го постигнат... :)

17

Анонимен

преди 9 месеца

следковида с това ще ни страхувате... да лапате кинти!

16

Анонимен

преди 9 месеца

Питам един шофьор на колите дето събърат от бюклюка от кошовете за бюклюк: Къде ги хвърляте тия бюклюци? А той ме гледа и вика: - То веке нема къде? И жа ги вкарваме в Палата на БКПето - дето измислиха едно време нафтата за лади, москвичи и тем подобни запъртъци на колела!

15

Анонимен

преди 9 месеца

Като ходя по улиците на големите градове, носът ми се напълва с бюклюци изригвани от нафтовите пюпделиви аспухи на колите. Бръм, Бръм, Бръм... колко е хубаво като Брълмча, седнал в колата, запалил си цигарката и очакващ да ми кацне някоя кукувица на седалката! Та спрях да ходя по тия градове - бюключийници. Все съм си в Гората и си живея живота всред чисти водици, чисти ветрове и имам чисти слънчеви сълзици!

14

Абе, намалете ги тия

преди 9 месеца

прожектори в студиото! Жената не може да си свали слънчевите очила от тоя пек!

13

До колегатата долу

преди 9 месеца

Нищо чудно да е засегнато зрението по време на мозъчната промивка.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Жената с тъмните очила сляпа ли е?

11

Анонимен

преди 9 месеца

Тая овчица чак с очила в студиото. то бива пропаганда ,бива, ама вече изглеждат жалки.

10

Анонимен

преди 9 месеца

НПО ужкимекспертката що е със слънчеви очила, да се пази от адското слънце в студиото ли, или да не й видим кървясалите продажни очички?

9

Кристиян

преди 9 месеца

Пълни глупости. Искат да ни затварят отново, този път не заради вирус, а заради "климатичните промени". Искат да ни налагат глоби, ако не спазваме ограниченията който ще ни наложат "за да спасим земята". И озоновия слой щеше да се изпари до 2000та година и да изпепели всичко, но нищо такова не стана. Спете спокойно, природата си е добре и си има цикли, който са съвсем нормално.

8

Анонимен

преди 9 месеца

"По-скоро високите нощни температури" - имаш предвид, под 20 градуса? Едни от най-ниските нощни летни температури, които помня изобщо?

7

Майстора

преди 9 месеца

Очакваме все по-мощна, ежесекундна пропаганда и плашене, а после - "мерките", или иначе казано, как ще ни ОГРАБЯТ и КОНТРОЛИРАТ понеже ужким климата нещо си дрън дрън. Едната измама и грабеж е "енергийна ефективност" на жилищата. Друга нова мегаизмама е "улавяне на СО2", което не след дълго ще се промъкне и в Европа и ще се прикачи като данък към всичко, което потребяваме и купуваме. И така нататък. Следете пропагандата, тя очевадно е организирана и платена. Понеже ще се грабят ТРИЛИОНИ скоро

6

Анонимен

преди 9 месеца

Време е, дошло е време лъжите и лъжците да бъдат изобличени! Решително и категорично!

5

Анонимен

преди 9 месеца

Зелените шарлатани са много активни последните 2-3 дни. Сигурно кукловодите ги натискат. Проблема им е, че у нас никой вече не се вързва на "експерти" , още по- малко на приказките на властта.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Тази измама няма да мине, драги ми марионетки.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Тази със слънчеви очила ли е в студиото? Хахахаха

2

Анонимен

преди 9 месеца

Мъжкият мозък работи само когато тялото на мъжа чувства студено. Женският мозък работи, само когато женското тяло чувства топлина. Когато тези две тела се прилепят заедно, настъпва огромна горещина, мъжкият мозък престава да работи, женският мозък се извисява до незнайна космическа висота и женското тяло с ръка обира от портофела на мъжа, всичките му пари, заработени през седмицата!

1

Отговор :

преди 9 месеца

Очакваме да не ни занимавате повече с глобаГлистките си и33вращения...