26

Анонимен

преди 10 месеца

Ето и подходящата дата за национален празник

25

Анонимен

преди 10 месеца

Нали се знае че това расте навсякаде?Ако има мак в полето. Това значи ли че хората го отглеждат за маково семе??

24

Анонимен

преди 10 месеца

Имах един приятел, който павкаше с жена си по цял ден цигари. Срещнах ги случайно след 20 години. Отидохме на ресторант и гледам, че не пуши. Питам го: Къде ти са цигарите? Заедно с жена ми спряхме да инвестираме в цигарената индустрия от 15 години! Е как стана това. Ми отидохме в чужбина и там ни показаха как лесно се отказва пушенето на цигари! Запалваш си една маришка, след това следващия месец още една и след шест месеца ни маришка те гони, ни тютюнчето те гони да плащаш за тия пушаци!

23

Анонимен

преди 10 месеца

Пено *** от тоя чай цял ден се хиля кат ненормална.

22

Анонимен

преди 10 месеца

Не се ли сетиха, че хората ще им се смеят?

21

реалист!

преди 10 месеца

Поздравления !Такива актове ме карат да се чуствам по-спокоен и сигурен когато ходя на почивка в къща за гости из селата / Винаги съм смятал, че именно +60 годишните баби и дедита контролират голям % от наркотрафика в БГ

20

ХХХ

преди 10 месеца

Хванали жена с 6 кила различни наркотици (Канабис , екстази , амфетамин , метамфетамин) грозят я най много 2 години затвор или само глоба от 100 до 300 лв ! ....Тая женица с тия 3 стръка които явно са на някой от чедата и ....да не я тикнат за 5 год при първоначален строг режим ? Знам случай от преди години по нашия край бяха хванали някакъв със над 60 кг хероин ....лежа цели 3 месеца !

19

Мда

преди 10 месеца

Абе взимай си -2800 пьк нека си зле даже и при харвадските цени

18

...в същото време

преди 10 месеца

в НС управляват истински престъпници. На ачика седят и ни се смеят. Помните ли случая с глобената от НАП баба, която продавала бурканчета сладко в двора на църквата без да има регистрирана фирма и касов апарат?

17

Шиб ана милицунерска

преди 10 месеца

Заддунайка!Народа мизерства ушев саво хора прибира!!!

16

Затова ли им

преди 10 месеца

Увеличиха заплатите на ушевите корумпета!Да отчитат дейност а 1 грам трева а 10 човека умряха от синтетична дрога и няма проблем!

15

Анонимен

преди 10 месеца

Ей.. Хванаха Гриселда Бланко от Кресна. Та акъл и коса под фуражка не виреят, ама поне да си бяха направили труда да прочетат 3 реда. Канабисът цъфти в края на лятото и е двудомно растение - мъжки и женски. Употребяват се женските съцветия. А сега полицаите могат само да си направят едно въже, та белким се обесят на него и ни спестят бъдещите издънки. Даже Румъния декриминализира тоя бурен. Старите хора го садят между картофите срещу колорадски бръмбари.

14

Анонимен

преди 10 месеца

не случайно в белите държави е декриминализирана, за да се занимават полицаите им с истинската престъпност - оръжие, дрога (хероин, кокаин, фентанил), корупция и т.н., а тук не се декриминализира, за да може истинската престъпност да си вее байрака, а обикновения гражданин да живее в страх

13

Колебаещ се

преди 10 месеца

не знам, да се смея ли или да плача? Знам, че в полицията не са много интелигентни с IQ от порядъка на ПИ (Питагоровото число, 3,14) няма как но това е рекорд. Доколкото знам тревата я пушат, а не я пасат т.е. в сухо състояние, така че измерените 520 грама са фалшифициращи обстоятелства по делото! В сухо, консумативно състояние са сигурно не повече от 4-5 грама, знаейки, че растенията съдържат средно 90% вода! Така, че бабата може и да окяри, ако си намери добър адвокат!

12

Анонимен

преди 10 месеца

Веднага медали за героите,не мога да си представя на какво напрежение са били подложени по време на акцията!

11

Анонимен

преди 10 месеца

всички баби, които садят коноп около картофите си против колорадски бръмбар са по-големи престъпници от убийците и дилърите на хероин, браво на бг полицията, пак да ви увеличат заплатите

10

През Пристанище

преди 10 месеца

Варна влизат тонове дрога те за есин грам трева се правят на големи мъже ушеви меки китки!

9

Анонимен

преди 10 месеца

нали за това не декриминализират растението, за да симулират дейност мързеливите полицаи, иначе умирали били хора от фентанил.... не е проблем

8

Тревоманче

преди 10 месеца

До Мръсни ушеви Там е легално ама на определени за това места.

7

Елементарно Уотсън

преди 10 месеца

Голям удар по наркомафията брей. Пълнят арестите с шанаджии хванати с по няколко грама а супервайзорите на Фирмата като Семерджиев карат с двеста и без книжка в центъра.