7

Урсулю :

преди 11 месеца

"Така е! По-добре е да са неграмотни и без критично мислене! За да могат бързо и лесно да усвоят евроGейските трансджендърски ценности и станат една умнокрасива биомаса за пълнеж на колонията! За да си осигурим евтина работна ръка от територията и разцвет,просперитет и охолен живот на нашата,правилната,западната евроатлантическа федерация! "

6

Гоце

преди 11 месеца

На новите феодали умни хора не им трябват. Дори в Библията е описано как са изгонени Адам и *** от Рая - след като поумнели от Дървото на познанието. Но ние сме членове на Болонското споразумение за образование. А там добре са се постарали да доведат младите хора до маймуни. НО КОЛЕЛОТО СЕ ВЪРТИ И ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО, КОГАТО СЛЕПИТЕ ПРОГЛЕДНАТ.

5

Бай Илия

преди 11 месеца

Ние едно време учехме тройно повече! Учебният материал в гимназията беше много. Нямаше тогава профилирано обучение, а учихме всички предмети с еднакъв хорариум. Аз си спомням, че гимназията имахме седмично 4 часа химия, 4 часа физика, 4 часа биология, 5 часа математика, 4 часа руски език, 5 часа литература, 4 часа история, 4 часа география, 4 часа философия. А сега ? Сега нищо не учат.

4

Не са чак толкова

преди 11 месеца

претоварени децата. Преди 2-3 десетилетия учебният материал беше повече и изискванията към учениците бяха много по-сериозни. И не всеки успяваше да следва в университет. Сега учиш - не учиш, завършваш и даже студент ставаш. Неграмотен, ама с диплома за вишу. А грантаджиите от Асоциация "Родители" обслужват нечии други интереси, не тези на децата, на тяхното образование и бъдеще. Но БГ мамите се възползват от тяхната "закрила" и непрекъснато реват колко са стресирани децата им в училище.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Претоварени са защото учебниците са написано калпаво, а и един куп "помагала" им тръсват да попълват, та белким разберат некадърно написаното в учебниците... Едно време имахме хубави учебници, с точна и ясна информация и такива проблеми нямаше. Ама сега като некои се усетиха каква далавера е печатането на учебници и си пълнят джобовете, а децата го отнасят. Е, да, парите са важни, ама да печелиш на гърба на деца, си най-долното подобие на човек!

2

Анонимен

преди 11 месеца

Тая май е спала накриво

1

Qwerty

преди 11 месеца

Претоварени са от таблети, смартфони и социални мрежи...