119

Във видеата се вижда

преди 10 месеца

Гледах видео как десетина Брадлита и Леопарди се бяха засилили да пробиват Руските отбранителни линии но попаднаха в минно поле. Лансетите ги засвяткаха яко! После артилерията! Нацистите излизаха с крясъци от горящите Брадлита, някои от тях горяха като факли. Един се натъкна на мина и се срина. Друг войник отиде да му помогне но мина му откъсна краката. От цял взвод хора дали и 10 оцеляха не знам.

118

стига тва онова

преди 10 месеца

Съвпадението с имената е случайно: моля моля, не задърляйте ЗеленияГлист. Това чудо в момента проба как дистанционно да активира три щуцерния новозакупел ваьър лесен вибратор в канализацията система на Еледрънденко Разкрачената, ако докара Еледръндата до ООО = ОрганизиционноОрганизиранОргазъм Волтмртърът ще освободи тримата бойци, АлюкСерей, ДавиЛайняренко и ВолтКозьоДрисленко, за фронтовата линия

117

ФакънФейк

преди 10 месеца

да вземем танковете : 4186 танка (+9 за последното денонощие) Първо намират 9 корпуса на ударени танкове, умножават ги по 600 военни дни и получаваме 4200

116

Анонимен

преди 10 месеца

Направо два милиарда войника са загубили и пет милиона танка. Укритата дали си вярват и сами?!? 18 кораба? То няма толкова целия Черноморски флот бе. Или броят някакви рибарски лодки около Херсон?!?

115

ЕДИН НАРОД?????

преди 10 месеца

300 000 РУСНАЦИ СА ДАЛИ ФИРА И ОЩЕ ТОЛКОВА УКРАИНЦИ? НЕ БЯХТЕ ЛИ ДО СКОРО ЕДНА ДЪРЖАВА БЕ? БЛИЗО МИЛИОН СВОИ ДА ИЗТРЕБИТЕ В ГРАЖДАНСКА ВОЙНА? НАЛИ ПАК СИ ОСТАВАТЕ СЪСЕДИ С МИЛИОНИ СМЕСЕНИ БРАКОВЕ? ПОМАГАЙТЕ СИ, ТЪРГУВАЙТЕ, ПЛОДЕТЕ СЕ, А НЕ СЕ ИЗБИВАЙТЕ! КАК ТЪРПИТЕ И СЕ ПОДЧИНЯВАТЕ НА ГОСПОДАРИТЕ СИ?

114

И ракетите

преди 10 месеца

им свършиха миналия март...

113

Любопитен

преди 10 месеца

На колко да делим обявеното от хохлите-на 2, 5 или 10?Да не стане като във Виетнам, там американците свалили повече Миг-ове отколкото са произведени.

112

Анонимен

преди 10 месеца

Над 4000 танка , близо 400 хеликоптера , абе какви са тия измислици!!

111

Анонимен

преди 10 месеца

Интересно, броят руските загуби, а за техните не казват нищо. Значи да приемем, че руския ген щаб назовава украинските загуби.

110

ФАКТ

преди 10 месеца

ЧЕ ПУТИН Е ИЗБИЛ НАЙ-МНОГО ОТ ТИЯ С РУСКИТЕ ПАСПОРТИ - 300 000? КОГАТО СМЕНЯХМЕ ИМЕНАТА НА ТУРЦИТЕ И ИМАШЕ И ЖЕРТВИ СРЕД ТЯХ, ТУРЦИЯ ТРЯБВА ЛИ ДА НИ ОКУПИРА ЗЕМИ С ТУРСКО НАСЕЛЕНИЕ?

109

Е, не! :D

преди 10 месеца

Просто, заменете "Русия" с "Украйна" и ще получите истинска или по-близка до истината новина.

108

Боби

преди 10 месеца

До Чугунолеяр Искам да работя в Родината си България!!! А ти с тази чугунена глава върви да работиш където искаш.

107

Боби

преди 10 месеца

До ЖУЖИ Е ХУМАНИСТ След незнам колко си ГОДИНИ мински съглашения/РЕАЛНО ИЗМАМИ ОТ СТРАНА НА КИЕВ И ЗАПАДА/ като последна мярка Путин започна да раздава паспорти на всички които искат в Украйна. Целта беше ВСУ/НЕОНАЦИСТИТЕ да спрат обстрелите над Донбас за да не убият Руски Граждани и това да не доведе до война... - Много добре знаем какво стана има го описано на сайта на ОССЕ/ОБСЕ всеки ден все по-жестоки обстрели и вклюително убити с Руски Паспорти - е дойде време за разплата

106

ЖУЖИ Е ХУМАНИСТ

преди 10 месеца

ЗНАЧИ УКРАЙНА БИЛА ИЗБИЛА ПРЕДИ ГОДИНИ 20-30 РУСНАЦИ? А СЕГА ПУТИН ИЗТРЕБИ 300 000 ? ТРЯБВА АМЕРИКА ДА СЕ НАМЕСИ И ДА СПАСИ РУСКИЯ НАРОД ОТ НАСИЛСТВЕНОТО ИЗТРЕБЛЕНИЕ ОТ ТИЯ ЖУЖЕТА В КРЕМЪЛ!

105

До 109

преди 10 месеца

В България не може,викаш. Продажни еднорози...

104

ПУРОУА БЕ ДЖАНЪМ?

преди 10 месеца

А ПУТИН ГО Е СТРАХ? ВЕЛИКИИ ЖУЖАК?

103

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 109. Никъде.

102

Анонимен

преди 10 месеца

Бреййй те освен ракетите им свършия и войската бе и ся останаа да се бият само издзвъндземнити

101

Чугунолеяр

преди 10 месеца

Не зная колко войници е загубила Украйна, но фактът, че Путтььо сбира от кол и въже - пандизчии, тийнейджъри, а сега и "девойки" говори ясно кой губи много войници. Не случайно Путин и Щайгу правят совалки до Северна кУрея и Поднебесната, за да просят оружия, а може би и солдати, щото и муслимите от Чечня не сакат да се бият за една профукана кауза.

100

PENE

преди 10 месеца

Според Киев, ЦРУ и МИ 38, Украйна не е загубила нито един войник !Лично аз, напълно вярвам на така изнесените, безспорни факти от тези достоверни източници !!!