369

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя се боядисва, та да изглежда момченце. Друга боя да си подбере. По зелен потник, но боядисан.

368

Анонимен

преди 10 месеца

Силите ви са много немощни. Цял свят ви помага и пак гола вода. Не можете да повдигнете дори патешко пухче.

367

Добри резултати?

преди 10 месеца

Контра наступа тръгна на обратно

366

СТРАНДЖАТА

преди 10 месеца

Важно съобщение на Световната Здравна Организация... - открита е ваксина против опасното заболяване русофилия... - едноседмичен престой в "магучая"...

365

Ддд

преди 10 месеца

С такива *** в тази държава .Ми е чудно как още съществува а не се е сляла с руската кулака.За всички русофили задължително трябва да се върнат изходните визи и Кореком та да се сетят колко беше ужасно

364

Я па я..!

преди 10 месеца

До Анонимен 425 Разбира се че Зеленски е престъпник- Нападна независиме Русия , че искат да бъдат полюс в геополитиката.

363

Анонимен

преди 10 месеца

149.200 Волга

362

Кравар Евроатлантик

преди 10 месеца

Абе нали вожда Путин каза по телевизията че три пъти тотално разбили украинската контраофанзива, даже снимка на два танка показаха от 120 различни ъгъла.

361

Анонимен

преди 10 месеца

Зеленски, ти си престъпник и убиец, ти извърши геноцид над славяните и си за съд и затвор!

360

Анонимен

преди 10 месеца

Да, много "добри резултати" , според Зеленски, да трепят славяните , включително и украинците като пушечно месо! Зеленски, ти си за съд в Хага и затвор! Украйна и украинците, трябва да се прибират в реалната си родина Русия, детето Украйна, трябва да отива при майка си Русия, където се грижат истински и с любов за тях, строят им жилища, пътища, а не да стои с фашистите и Зеленски, които са им мащеха и ги ограбват и ползват за пушечно месо и за роби!

359

Анонимен

преди 10 месеца

Ми то почти свърши вече. Пропуснали сте да отбележите, че забелязаните брадлита и танкове са изгорели или изоставени от дезертьорите. Гледах ги на обяд по новините как ги сапунисват. Повече от 40 танка и брадлита. Само братушките могат да видят сметката на нацистката ***, която е тръгнала да завладява света. Браво на момчетата.

358

Тошо

преди 10 месеца

За вас ..добри, за руснаците зли ...резултати, та общо взето ...нищо работа!Що не седнете на една маса и да се разберете като хора, ами се излагате пред света!

357

западния пациент

преди 10 месеца

голям успех в гробарския бизнес ! дотук е усвоил $150 милярда - айде още толкова!

356

Слава на Слави

преди 10 месеца

Зеленски: "Между другото днес нашите момчета постигнаха много добри резултати на фронта. Демек това означава че "другото" са много лоши, дажи критични за укр армията действителности. едно наивно индо - пакостно момченце гепило личните документи на загинал снажен, смел и честен украински евреин и с тях да се идентифицира. Но като видиш как лъже, менти и не казва истината си казваш "па мое и да е верно - укретките да са постигнали резултати"

355

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя верно е пУтник, щото си измисля успехи, за да задържи още час-два. И разни терористични актове, дано му ги отчетат като победи на фронта. Кирчо, тръгвай си преди да е станало късно.

354

бай работник

преди 10 месеца

Украинската корупция е по-голяма от тази в Гана и Ботсвана заедно. Нека едни пари отиват при едни крадци барабар с тоя пудел,пък народа да мре и да страда!

353

Анонимен

преди 10 месеца

Къде бе друсалка?Къде са тези големи успехи?Да не сте обсадили Москва или Санкт Петербург ?Кокаина ти е проял мозъка,не знаеш на кой свят живееш,пфууу,гнусен наркоман

352

Анонимен

преди 10 месеца

Какво казали Зеленски, Байдън, Лукашенко, Столтенберг, Путин е без значение, понеже те са страна във войната. Същото се отнася и за васалните институции на ЕС, както и за безмозъчните преписвачи ***. Има доста държави в света, чиито новини също са на английски и те дават обективна картина на случващото се. всъщност напоследък и Байдън, и Путин много не говорят по темата, само това кречетало Зеленски ..за да може да проси още пари

351

Анонимен

преди 10 месеца

1 долар = 100 рубли

350

Анонимен

преди 10 месеца

Украиците обсаждат Бахмут Ще има рака така так ...