7

Анонимен

преди 11 месеца

Докато в Европа имаше липса на маски и екипи при ковид Пандемията (европейците се караха заради липса на екипи и маски) а в България една маска стана 5 лева - Турция прати тирове с екипи и маски за България напълно безплатно.

6

Браво!!!

преди 11 месеца

Добрия съсед и приятел--В НУЖДА СЕ ПОЗНАВА!!!!ЗА КОМШУЛУКА СМЕ ГОТОВИ НАВСИЧКО! В 90-тте години те също ни помагаха през Лукановата зима да не умрем от глад!ОТ "ЧИТАК" ДАВАХА ХЛЯБ НА БЪЛГАРИТЕ!

5

Тюрк

преди 11 месеца

България се доказа като братска и приятелска страна и добър съсед. Турския народ няма да забрави. Дано да не се налага но ако се случат подобни неща в България, Турция ще помогне. Българския народ може да не е много богат но има богата душа и Човечност.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Не спирам да се учудвам, че когато наши граждани са в бедствие и им трябва помощ им дават по 300 лева, а когато друга държава има нужда изпращаме за стотици хиляди. Напоследък често го казвам и ще повторя. Нашите управляващи се интересуват и работят повече за чужди интереси от колкото за български такива и ако направят нещо за народа ни е обикновено само за да отбият номера!

3

Tesekkurler, komsu

преди 11 месеца

Благодарим ви, комшу. Хатай направо го няма. Няма ток, вода, хората още нямат нормални условия. Пострадалите са отдавна по други вилаети, да се оправя кой както може. Дано не ви се налага никого, но изпаднали в беда и ние ще помогнем. Tesekkurler, komsu. <3

2

Анонимен

преди 11 месеца

Големи раздавачи се извъдиха тия...

1

Анонимен

преди 11 месеца

Да се знае, че ДПС е в управлението на тая държава.