15

Алекс

преди 9 месеца

Мой приятел на 21 години получи инфаркт. Едвам го спасиха родителите му. Сложиха му един стенд. А той се храни здравословно, спортува, нацепен е. Ама

14

Alvin

преди 9 месеца

Последния път един образ дни наред докарваше 2-годишно дете на плажа в 3 следобяд в най-голямата жега. То бива да се мислиш за безсмъртен, бива, ама толкова просто не бива.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Антиваксърите удобно "забравиха",как 50 % от хоспитализираните (пък и не хоспитализираните) с ковид умряха от инфаркти и инсулти по време и след боледуването, много преди да излязат ваксините!

12

Alvin

преди 9 месеца

Като ходя на плаж и винаги се чудя - как може да дойдеш в 12 - 12:30. Винаги отивам към 8. до 8:30 и когато повечето хора идват по обяд си тръгвам. После повторение след 4:30. Висят на плажа в най-голямата жега само и само да почервенеят като раци. Няма значение, че могат да си докарат топлинен удар или нещо дори по-лошо. Няма значение и, че по това време слънцето е най-силно и риска за кожата е огромен. А най-малоумното е да доведеш и децата по това време.

11

WTF

преди 9 месеца

Какви са тия масови шезлонги по брега? Вече не можеш ли да си постелиш една хавлия на брега без чадър и шезлонг? Че не съм ходил от 8 години на море...

10

BG СМЕШКИ

преди 9 месеца

те бългатите избегаха в чужбина отдавна !поне нормалните ...

9

От Берлин

преди 9 месеца

Аз ще кажа само- Pfizer LOVE YOU! Ще се мре якооооо, защото добитъка се остави да го дамгосат.... Имаме Нов Холокост -Ваксинационен! Бог с Вас и пазете децата

8

Анонимен

преди 9 месеца

Експерименталките действат! И да си заравяте главата в пясъка, няма да помогне. В САЩ, исковете към застрахователните компании, свързани с хематологични проблеми са скочили с 522% през 2022. Съжалявам за лошата новина за всички дупчени, но и да мълчим това няма да промени положението им.

7

Анонимен

преди 9 месеца

А инфарктите стават от сметки за 650 лв в ресторант

6

неказва

преди 9 месеца

спасителя - днес е 42 градуса и ще се мре яко . той се е запасил с бира и на сянка до 12, а после в кревата . плажуващите без закрила.

5

нормално

преди 9 месеца

алчни доктори или липса на такива до това води . Линейките прегазват и стачкуват . на морето превръзка под 250 няма . погребвайте.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Въпреки че съм морско чедо, нямам никакво желание да се пека като в тиган на плажа, достатъчно слънчеви бани съм си направил през живота :)))

3

Анонимен

преди 9 месеца

Преболедувалите да му мислят! Ваксинираните да са спокойни!

2

Анонимен

преди 9 месеца

Мога ли да си сложа още един бустер, за да си подсиля имунната система? Къде работят пунктовете днес? :)

1

Урсулката ни боцна

преди 9 месеца

Боц Боц! И после падат като талпи.