17

до 19

преди 10 месеца

Отговор: няма. Стават президенти и генерали...

16

Сата НАТО

преди 10 месеца

Това с птиците, разбира се, е глупост. Птици могат да повредят реактивен двигател, а този самолет е с най-обикновен бутален ДВГ и витло. Птиците ги е измислил някой умен списувател... Причината най-вероятно е в човешкия фактор - лоша техническа подръжка или груба небрежност на пилота.

15

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 2 И в "Терминатор" така смениха чипа,и после видя какво стана!Немислещ умник!

14

Случва

преди 10 месеца

се . Бедния земеделец захлеби и вече купува самолети с парите ни . Стока няма да даде . Това харчи 300 лв керосин на час . без ддс и акциз гориво . Всеки пишман пилот с по 2-3 самолета и хиликоптери . Обраха каквото имаше .

13

стъкмистика

преди 10 месеца

Жалко за Човека! Работливи и можещи хора, намаляват вече! Няма кой да работи, този тежък труд!Останаха само търтеите по канцелариите!И, човек го обзема една безмерна човешка тъга!

12

мдаа

преди 10 месеца

дойде време дроновете да не ползват само за венни цели а също и в селското стопнство ,където са незаменими и мгат да спасят чвешки живот.бългрия печелеше мнго световни титли по авиомделизъм но не произвжда дроновее докато тци и украйна поирзевждат

11

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 8 - Каруци вече няма, а скоро и пътищата ще са далеч по-малко.

10

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 10 - И какво от това? Като хуманист и добър човек, защо не му помогнеш ти?

9

Анонимен

преди 10 месеца

До Зозо Много скоро идва времето, в което "трудът" ще е почти изцяло ненужен.

8

Анонимен

преди 10 месеца

Може да е бил пиян или шмръкнал, но може и да греша и просто е един възрастен човек, който плаче за пенсия която държавата не му дава докато не навърши 70 например :)))

7

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 3 - Както е във висшите бизнсес среди. Както е в банкирането. Както е в проектирането. Китай и Русия имат подобен, но по-слабо развит модел, което си личи от икономиките им. До Зозо - В последствие, да! Човек няма да припарва до полето. Но в момента, трябва да се подбират внимателно какви хора и с каква техника се пращат, за да се избегнат финансови загуби ... както и предполагам човешки, но човеците са едното нещо, от чиято липса не страдаме.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Абе тука много мислители, като се обърне каруцата - пътища много...

5

Анонимен

преди 10 месеца

5, в нормални страни като германия, да

4

до Спец No1

преди 10 месеца

Да не би някъде по света да пръскат растенията с реактивни самолети?!

3

Анонимен

преди 10 месеца

2, 'Всичко трябва да бъде дигитализирано, премерено и одобрено' -- като в китай и любимата ти рассия?

2

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 1 - Поредното доказателство, че свободата в България е ГРЕШКА. Ако този човек нямаше достъп до тази техника, сега щеше да е жив. Всичко трябва да бъде сведено, до централизиран и навременен конторл, където ВСИЧКО е дигитализирано, премерено и одобрено, преди някой да има достъп до него. Говорим за ВСИЧКО - не просто както е сега - къщи, коли и някои предмети, а говорим дори за дрехите на гърба ти. С ИИ може да се създават прекрасни модели. Просто трябва, да се смени чипа на народа.

1

Анонимен

преди 10 месеца

'Вероятната причина е ято птици, които са влезли в перките на самолета' -- съвременния самолетен двигател е измислен преди над 80 г, но в бг още ползват технологии от преди точно 120 г когато е бил първия полет с витло