61

Анонимен

преди 9 месеца

Пичове, сутринта във Варна беше 15 градуса, а към 15:00 беше 30 градуса и цял ден по радиото на работа ми проглушиха ушите, че днес е адска жега и че утре, когато ще е 33 градуса, пак щяло да е ад.

60

Анонимен

преди 9 месеца

Да последните двайсет години са горещите вълни,нашите баби и дядовци юли месец са се замервали със снежни топки!

59

Лъжци с образование

преди 9 месеца

Предизвиканите от човека промени в климата са изиграли преобладаваща роля в екстремните горещини, които обхванаха Северна Америка, Европа и Китай този месец, обяви международен екип от учени, цитиран от Ройтерс и АФП. . . . . . . . . . . . . . От ледниковия период до ден днешен земята се затопля със или без човека! Инфлексната точка се прогнозира от истинските геофизици за 2045-55 г. затова бързат да прокарат нови закони за ограбване на масите! Причина е просто слъчевито влияние! Поздрави Физик!

58

Анонимен

преди 9 месеца

Оставете това, кажете кога мръсната копейка ще влиза в затвора :)))

57

Анонимен

преди 9 месеца

Чак пък адски жеги! Колко ви платиха за новата климатична измама пуйчици лъжливи и продажни

56

Анонимен

преди 9 месеца

Вие на *** Балкански ли ще обяснявате бе??? Не разбрахте ли, че *** разбира от ваксини, вируси, климат, военно дело, геополитика, астрономия, астрофизика, история, география, спорт, политика, с3кс. Той е най-големия баровец на масата, най-големия пияч в кръчмата, номер едно в ловната дружинка и най-големия евач на Балканите. Ни мой го излъжете *** . Само един Путин и една Русия, това е. *** друго не признава!

55

Еколог

преди 9 месеца

Не е вярно ! Природата ни обърна гръб ! Това че сечем горите , замърсяваме гори , океани , морета и т.н. , това че изгаряме боклуцитте , че правим химически оръжия , биологични и какви ли не експерименти ......това не означава че вредим на природата ....това си е просто бизнес ! Трябва да има милиардери , тези хора не могат са живеят с някакви си милиони ! С две думи .. да изсеча една гора не значи че заради мене няма сянка ! Природата е виновна !

54

Езра

преди 9 месеца

До 54 - Прав е.

53

Анонимен

преди 9 месеца

Причината е Путин,той е виновен за тези незапомнени жеги.

52

Анонимен

преди 9 месеца

"Доста лицемерно е точно Холандия да дава някакъв пример за морал. 200 години са били робовладелци. " - Това е морален проблем за робите, не за господарите. Ти би ли инал нещонпротив, НИЕ да бяхме поробили турците?

51

Анонимен

преди 9 месеца

Както едни хора биват наказвани за Ковид лъжите, така и тези ше бъсат наказани за Климатичните лъжи.

50

Вече

преди 9 месеца

Почва да писва, а явно едва сега започва пропагандата

49

Шишо

преди 9 месеца

Много глупава пропаганда, втълпяваща лъжи за процеси, които се контролират от Слънцето. Човека няма как да повлияе на това. Ако наистина искаме да подобрим начина си на живот е добре да засаждаме гори. При автомобилите водорода изглежда като най-практичната и екологична алтернатива на бензина/дизела.

48

Анонимен

преди 9 месеца

Ами то и с "климатичните промени" няма адски жеги! Последните дни жеги няма. Има нормални юлски темеператури и много гнусна, долнопробна пропаганда. Станахте по-долна професия и от най-древната орофесия! И не най-древната не е "пастирки"!

47

СТРАНДЖАТА

преди 9 месеца

АФРИКАНСКИТЕ УЧЕНИ КАКВО МИСЛЯТ ПО ВЪПРОСА, ТАМ ВСЯКА ГОДИНА СА ТАКИВА ТЕМПЕРАТУРИТЕ?

46

Живко Тодоров

преди 9 месеца

Сега всеки ден, всеки час в медиите има матрял за ковидова...ъъъ...климатична пропаганда!

45

СТРАНДЖАТА

преди 9 месеца

Като мине температурата 30 градуса а това става всяко лято и определине учени-активисти почват да вият като линейки и да надават апокалиптични писъци, а зимата като стане много студено същите почват да вият че това било заради глобалното затопляне.

44

Сауди Арамко

преди 9 месеца

Климатични промени няма, само краткотрайни циклични колебания на климата

43

Анонимен

преди 9 месеца

Времето е топло и приятно на който не му харесва да ходи на Марс с ракетата на илон мъск

42

Анонимен

преди 9 месеца

ПРЕЗ ЛЯТОТО НА 2015 ИМАШЕ ПО-ГОЛЕМИ ЖЕГИ, А ПРЕДИ ТОВА СЪЩО.