213

Христо Христов

преди 10 месеца

Като закъсат съвсем, да поискат да им дадем атлантици. С радост бих подкрепил желанието им.

212

Анонимен

преди 10 месеца

Руската Федерална служба за сигурност (ФСС) съобщи, че е открила следи от взривни вещества на кораб, пътуващ от Турция към пристанището на руския град Ростов на Дон, за да натовари зърно, предадоха Ройтерс и ТАСС.

211

Анонимен

преди 10 месеца

Е дали ония дето дават кинтите ще са доволни,ами май не щото такива резултати не ги устройват.И това ясно си пролича при изказването на министъра на отбраната на Великобритания към Зеленски.

210

Анонимен

преди 10 месеца

Те и руснаците не напредваха по-бързо при зимната си офанзива. А сега съвсем са спрели да завземат нови територии. Така че дори и тези 16 кв. км за седмица са успех.

209

Кос

преди 10 месеца

До агент Мъдлър ЦРУ явно менопаузата те е треснала яко...та преди да измиеш чиниите, пий феминхелп .

208

Анонимен

преди 10 месеца

Сега украински войници ходят да ги обучават в НАТО, а след войната натовски войници ще ходят на обучение в Украйна. Никоя друга държава няма толкова голям опит във възпирането на руския империализъм, колкото Украйна.

207

Анонимен

преди 10 месеца

До 208Е тук Русия ли е бе,че ме занимаваш просешките си истории.Нещастие.

206

Ехаа

преди 10 месеца

До агент Мъдлър ЦРУ с това ли се занимавате в ЦРУ, броите колко души мият чинии..наистина е безценно.

205

popa ot razgrad

преди 10 месеца

нещо не е наред...

204

До 207

преди 10 месеца

Пригожин взимаше за седмица в Бахмут измерено в кв. сантиметри!

203

агент Мъдлър ЦРУ

преди 10 месеца

Да видиш руснак да мие чинии в Украйна, безценно. Стягайте се!

202

Анонимен

преди 10 месеца

16 кв километра е квадрат 4 на 4 километра - една трета от землището на средно голямо българско село пример случаен от интернет - татарево първомайско 541 души (15 септември 2022 г.) 18,8 души/km². Землище 28,742 km². освободили са половиното от землището

201

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 194 - абсолютно точен коментар, но само мога да допълня, поради тази причина и са толкова много юес-филите у нас... около 85% от населението ни, търси някой да го спаси, да му оправи положението, на тях държавата им е виновна за всичко, но ако му кажеш, пич, ела давам ти 2 бона, за да прекопаеш на баба ми градината, ще си измисли извинение за да не го направи...

200

Анонимен

преди 10 месеца

14кв. км... това е като едно средно голямо село...за 2 седмици

199

България е най важно

преди 10 месеца

На каква цена в човешки Анче или пак статистика и пропаганда ще ни предоставиш вместо реални данни

198

Анонимен

преди 10 месеца

"16 кв километра са една трета от землището на едно българско село какви ги пишете - ивица дълга 16 км и широка километър- това било настъплание" - Тази статия е за хора, които нямат идея какво представляват 16 кв.км. За съжаление има доста такива. Личат си по коментарите хахаха

197

Ники

преди 10 месеца

Има много лоши новини от фронта , но днес.бг решиха да ни поднесът единствената добра за украинците за този месец. :D Леопардите и брадлитата, все още не могат да минат 1вият слой защита, и да се изправят в бой срещу старите 72. Ако все пак, някой успее да мине през мините, бива доубит от домашно направен дрон от части от пералня.

196

Анонимен

преди 10 месеца

16 кв километра са една трета от землището на едно българско село какви ги пишете - ивица дълга 16 км и широка километър- това било настъплание

195

Анонимен

преди 10 месеца

Явно да се кланяш на големия брат е генетично заложено у някои хора. Родителите им преди са се кланяли на руснаците, а те днес се кланят на американците. Затова Запада няма нищо против ДС-кадри да са във властта в Бг. Дори ги стимулират. Пример е един кандидат за кмет на София. Докато не докаже как точно е направил първия милион няма да му повярвам, че не е използвал ДС-пари или ДС-връзки, за да го постигне.

194

Анонимен

преди 10 месеца

Тези атлантици,уж модерни,за културни се имат,пък кълнат като дърти от малцинствата