10

Анонимен

преди 10 месеца

Нека им на безродниците)));

9

Бетер циганска

преди 10 месеца

Турската работа.!. Маймуни в космоса и турчин на пътя само като опитни мишки !

8

Дани

преди 10 месеца

До АЗ, Вчера следобяд на Стразимировци опашката за влизане в БГ беше около 2 километра. Дори на Олтоманци имаше коли.

7

1:1

преди 10 месеца

Турците в Германия са големи патриоти, гладуват за ердоан, татуират си вълци и полумесеци, но в Турция ходят за две седмици да се направят на богаташи. Никой не иска да заживее в ердоановия рай. В Германия е имало испански, гръцки и италиански гастарбайтъри, всички вече завърнали се. Само турците седат в Кьолн, манхайм и карлсруе и слеят османската и врдоан. Ама отдалече. Същите са нашите русофили. Велика е, ама те са в Виена и Мюнхен, не в Москва или Магадан. 1:1 объркани хора.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Тая простотия не спира от толкова години. Защо трябва 3 дена забрадките да се влачат по пътищата на Европа и всяка бензиностанция на която преспат след тях остава мини сметище.

5

ха

преди 10 месеца

и кво ми пука !

4

Анонимен

преди 10 месеца

Един индиец без книжка с немска регистрация помете двама на мотор.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Щот на турците пътуването им е чуждо, трябва да минат с таратайките си през цяла Европа.

2

Анонимен

преди 10 месеца

Неприятни са тези бачкери, както и всеки бачкер. Купили 5-годишна Е-класа, а то такси милионник. Без 1 евро в джоба, простотия до шия. Все едно гледаш нашите ***, ринещи дъното из ЕС. От бачкер до бачкер разлика няма почти. Има и свестни, но доста малко.

1

Шофер

преди 10 месеца

Защо си го причиняват? Самолети няма ли за тези хора? Не мога да си представя да бия толкова път и да видя по граници на всичкото отгоре.