58

Анонимен

преди 10 месеца

Аз като бех склададжия взимах 4 к. Откакто станах програмист обаче вече съм на 14 к. И въобще не ми трябва пенсия. Спестявам си сам. Досега имам в банка около 1 500 к.

57

Анонимен

преди 10 месеца

До54. Тази тема не е за теб . Ти сигурно не си от България , а си без националност . Българина е хитрец от времето на соца. Нагажда се според средата. Първо никои не работи за името си / това не се отнася за частниците - те са малки/, а влиза в колектив на шеф с голям гръб и политически протекции или държавни. След това по веригата в ОПГ за крадене . Но винаги е анонимен заради сивата икономика.

56

До анонимен 53:

преди 10 месеца

Шемет безработен,след като изтръска една трета от коментарите,почуства ли се по богат и най важното по добре?Намери си някакво прилично препитание и зарежи праскането в анонимните форуми,това ще те доведе най малкото до"Св.Иван Рилски"

55

Анонимен

преди 10 месеца

До51 от стомана Перник. Ако си здрав и взимаш тия пари , значи си бил голям тарикат / наУжким си работел/ Ако си наистина работел , трябва да си с много болести. И сигурно и инвалидност имаш .

54

Анонимен

преди 10 месеца

Голям проблем на нашенеца е, че не си знае мястото. По цял свят бачкерът си знае- мързи го да учи, затова е аутсайдер слугинаж. Като 99% от нашите емигранти, прочее. 7% е интелигенцията у нас. Всичко останало рине дъното. Нископлатени сте, защото трудът ви може да го полага всеки. Дори дете. Не ви харесва? Променете се. Въпрос на избор е. Направете бизнес, реализирайте добра идея, че нали робите сме били на заплати.

53

Анонимен

преди 10 месеца

До 52 : ако обичаш не ми казвай какво да правя. Ако си свикнал да те действат - проблема си е твой.

52

До анонимен50:

преди 10 месеца

Ти първо си вземи хапченцата,та чак после си позволявай каквото искаш!

51

Анонимен

преди 10 месеца

Работил съм 35 години в Стомана Перник. Пенсията ми е 3318 лв. Никой не ми я е подарил като на депутатите

50

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 48 : Можем да си го позволим. Хайде бягай в склада, че смяната ти почва.

49

Склададжиятя

преди 10 месеца

Аз съм на 4.5 к. Вземам и пенсия 2.5 к. Не се оплаквам. Да му мислят програмистите. Те пенсия няма да видят. Защото не се осигуряват у получават всичко в плик под масата.

48

Анонимен

преди 10 месеца

Безработните"праскачи програмисти"пак налазиха форума!

47

Анонимен

преди 10 месеца

До 39 : Позна само частично. Откровен съм. Нито плюя нито храча - просто казвам истината. Но.... тя не ви харесва, нали? Ти пък си от тези, дето ми казват да хвана лопатата и да ида на полето, да съм видел какво е работа. Аз също мога да копая, само че, драги, ако хвана лопатата - ще се конкурирам с милиарди бачкатори, и стойността на труда ми ще спадне. А сега се конкурирам само с няколко хиляди такива като мен. Елементарна аритметика.

46

До38

преди 10 месеца

Аз пък плащам 4к лева данък,родителите ми вземат тавана на пенсията и рента и наеми умножени по три!Та така,като сме тръгнали да се праскаме да го правим качествено!

45

Дидо

преди 10 месеца

Ного мразя програмистите. Като видя програмист и направо ми гори душата от вътре. Чува се едно бобот, бобот и ми идва да откача от злоба.

44

хаха

преди 10 месеца

Айдее, пак се появи разни "програмисти" с видими психични отклонения и живеещи в свой собствен измислен свят, а не в реалността. Реалността в България. Където България не е само София.

43

до 39

преди 10 месеца

Не знам за кого говорите, споделих като студент колко изкарвах в склад. Не знам каква омраза виждате някъде. Казах като студент какво работих за колко пари. И хич не беше лесно с нощни смени и после на лекции. Ако виждате омраза, окей.

42

Анонимен

преди 10 месеца

До 35 : Програмистите ли са ти проблем? Да, ние сме новият класов враг. Не можете да понесете факта че изкарваме добри пари. Много ви дразни също, че имаме лукса да избираме за кой, какво и колко да работим. А това, че сме гъвкави и можем да работим отвсякъде направо не ви дава мира. Напълно достоен класов враг!

41

до 35

преди 10 месеца

Един бачкатор не е за уважение или то поне не кариерните му в кавички "постижения". Може да е ок човек (силно съмнително), но откъм постижения в кариерата е зеро.

40

Анонимен

преди 10 месеца

Не е въпроса в това дали работиш яко, а дали ти плащат яко...

39

Лед за уиски

преди 10 месеца

34, значи сте точно Вие човекът с БМВ-то и склададжиите. Господине, искам да ви кажа нещо, и то е че сте откровен не но рмалник! Лекувайте се навреме, надежда винаги има! Да хр ачите омраза анонимно в нета не е признак за добро психично здраве. Препоръчвам да идете при някой бачкатор и да му кажете същото, което пишете тук. Реакцията ще е много терапевтична за Вас в дългосрочен план.