31

Грозна Гледка

преди 10 месеца

В зависимата от Русия България, тази е назначена и..д. вицепрезидент. Ако бяхме нормална европейска държава, тази стринка с нейния капацитет би могла да стане най-много контрольор в градския транспорт или топъл щанд в Кауфланда.

30

Вили Вуцов

преди 10 месеца

Ако бях на мястото на Путин, на тази стринка бих и обещал да стане министър във Варненската Народна Република (обявила независимост от България и зависимост от Русия, чрез референдум, през 2023-та година).

29

СНИМКАТА :D

преди 10 месеца

Тази защо дава изявления от шубраците? Да не е обрала някоя мандра?

28

Анонимен

преди 10 месеца

От Зеленски ли да се е радикализирал Радев.От него ли що незнаел за какво е дошъл,какво да търси от нас щом сме едни от предпоследните приети в НАТО и след това в ЕС и не сме на равни права с основателките и 1-те,2-те,3-те оформили блока приети от тях,че още има от тях като излизали-влизали и те са по значими от нас,а нашите са като обслужващ персонал *** там свърши туй,що са казали,че още поръчките минават през централата на блока,щом е до нас да не се държал как нео комунист радикалист що има.

27

Искам от Йотова и

преди 10 месеца

Радев да обяснят речта на руският политик който каза че след Украйна ще бъдат окупирани Българското и Румънското черноморие

26

Анонимен

преди 10 месеца

Само жълтопаветните не стоплят, че цяла Европа би шута на Зеленски

25

анонимен келеш

преди 10 месеца

Сега Росенец,следва Камчия и накрая за десерт събаряне на паметника на СъвеЦката Армия и Альошите в Бургас и Пловдив:):):)

24

MIROTVORETS

преди 10 месеца

Йотова

23

Как не ви е срам

преди 10 месеца

Да срамите България пред Европа

22

66

преди 10 месеца

Браво на президента Румен Радев , БСП и "Възраждане"...................време е за президентска република..................останалите партии ги знаем - старите мафиоти от ГЕРБ, "умните и красивите" продажни момченца и момиченца от ПП, сателитните им послушковци от СДС и ДБ и етническата турска партия ДПС!!!

21

Истинското заглавие

преди 10 месеца

"Румен Радев не се е радикализирал след посещението на Зеленски, Радев си е просто дeбиллен по рождение."

20

Мун чо и И диотова

преди 10 месеца

Квииик Квиик Квиик

19

77

преди 10 месеца

Браво на ГЕРБ и на ПП-ДБ! Време е да премахнем цялото руско влияние. А проруските сънародници да отидат при Путин, там да пият водка и да обичат вечния си лидер😁😁😁

18

анонимен

преди 10 месеца

Направо да я съжалиш тази лелка-тьотка. Да се оправдава вместо шефа си не й се получава много, освен това е доста неблагодарна задача.Той пък както винаги се скри зад (не)крехките й рамене.

17

Нео

преди 10 месеца

Можем да благодарим на недоразумението и неговото вице за настаящото правителство. Опитът не тези две недоразумения да променят демократичния курс на държавата е спойката на антагонистичните партии. За добро или лошо ще покаже бъдещето.

16

Анонимен

преди 10 месеца

...беше открита до време....докато Радев се оака и изгони камерите и журналистите....

15

Д-р Енчев

преди 10 месеца

Йотова, намали баничките и сухите пасти, че си се огрухтяла като свввиня-майка преди раждане.

14

АнонимеН

преди 10 месеца

РАЗБИРА СЕ , ЧЕ НЕ Е! РУМЕН РАДЕВ И ПУТИН СА ПЪРВИ ПРИЯТЕЛИ!

13

Анонимен

преди 10 месеца

Пеги, твоят Ал Бънди беше унизен от Зеленски и сега не знае къде се намира тиквата му с тиква фатмашка. :)

12

ъъъ

преди 10 месеца

Пиги, а ти си същото праси, което си беше...