82

Ха ха!!!

преди 10 месеца

И от Русия за Тръмп.

81

Анонимен

преди 10 месеца

И Байдън и Земенски са марионетки в чужди ръце и интереси, никой от двамата няма власт, кураж и сила да води политики. Изкукал демент и клоун са удобните марионетни лица на бизнес и неприлична политика на сенчести, властови кръгове и бизнес интереси.

80

ВЪПРОС

преди 10 месеца

Китай и Русия си траят за Ковид 19 ? Дали чакат подходящ момент за Съд в Хага , с Доказателства за Милионите Загинали , които надминават Холокоста ?

79

Анонимен

преди 10 месеца

И става спорно, Байдън ли държи съдбата на Зеленски в ръцете си....или украинските корупционери държат Байдън на каишка с доказателства за подкупи! Може би затова нищо не може да им откаже!?

78

а Лай Нэн

преди 10 месеца

Получила Милиарди от Пфайзер - Опоскваме Всичко и после на Частните Острови в Тихият Океан - това е Висш ЕвроАтлантизъм, какъвто и Дебел00окият Нахал и Нагляяяр Коко демонстрира в Записа

77

Анонимен

преди 10 месеца

Евразин Алахакбаров, коя е скабеева? Колко тежат и кой ти преведе на български език нейните думи, че ми ги съобщаваш? Нямам си друга работа, че да ти вярвам.

76

Ходещата Мумия

преди 10 месеца

Бай Дэн е в Джоба и на Киев и на Пекин - Синът му Наркоман за Доза Кока - Продаде САЩ на Враговете й!

75

Анонимен

преди 10 месеца

Няма доказателства, че Джо Байдън е получил някакви плащания от Украйна. Високопоставени републиканци от Конгреса признаха, че твърдението не е проверено. Поредната мисирска псевдосензация за събуждане...

74

Анонимен

преди 10 месеца

Публикуван документ на ФБР. Да ви стъпа и на демокрацията. Дорде бе президент бай Дончо 4 години твърдеше за подкупи в Украйна и за използване на държавната служба за лична изгода от байДжо. Чак сега публикуван документ, а за намерения в бялата къща кокаин прекратиха разследването, защото батерията на камерата се била изтощила и не можели да установят кой го е донесъл. Смях в залата.

73

Анонимен

преди 10 месеца

Нищо чудно да е взел подкупи и от България, за да отстрани главния прокурор на България, така както отстрани главния прокурор на Украйна. Да няма изненадани скоро след нов доклад от ФБР?

72

Евразин Алахакбаров

преди 10 месеца

абе, скабеева в открит текст е призовала за удари по българското черноморие. няма външно, няма мутрофанова, у емсат циклят джо байден. че не так, чуваки

71

Анонимен

преди 10 месеца

БайДън е пред Импийчмънт.

70

IQ 3.14

преди 10 месеца

До Анонимен72 ако не продадат хилядите единици бронетехника и самолети наклепани покрай джумбуша в персийския залив, ще се наложи да обясняват разходите за съхраняването им. woke тата баш им се не носят зелени чорапе, а и едва ли ще се проврат през люка на танка, имайки предвид колко от тях са "боди позитив". тва беше идея на ориндж мен да изкара за биричка, но му туриха шпагат и син му обра парсата. за тва е целия цирк

69

Анонимен

преди 10 месеца

А Буризма де,а Нюланд с курабийки на Майданя.Жалко за младите мъже в Украйна ,тия си направиха гaргaрa с тях.Ама то зат това стои Блек Рок ,тая деменция взима трохи.

68

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя май ще го компрометират,защото е загазил яко в Украйна и няма измъкване, а Америка иска точно това.Очевидно след ковид измаммата на янките им писна и от Украйна.Не , че няма да сътворят нещо друго.Очакваме пак поредната доза псевдо интелектуалци на тепиха из медиите да говорят глупости денонощно!

67

IQ 3.14

преди 10 месеца

търся статия с коментар на вчерашното фрийк шоу по руска държавна медия, в което се твърди че черно море е тяхно и че, цитирам "руски жители са окупирали българското черноморие и чакат сигнал"

66

блицкриг

преди 10 месеца

За 5 млн.$ да си осигуриш САЩ за съюзник?! - гениално.

65

Това е

преди 10 месеца

Хората купени от посолството,спамят умишлено,но истината си е истина.

64

Поручикът

преди 10 месеца

Тази нахална и безочлива лъжа е измислена и позициониран към ниско образованите прослойки, с дефинирани ментални дефицити и огромни мераци.

63

Случаен минувач

преди 10 месеца

Май ще се организира нова процедура по импийчмънт - този път на Байдън.