135

тровят с вестници

преди 10 месеца

Констатирали че мастилото били отровно..Експерти да проверят за отровни мастила вестници вкл в България..Подават че терористи ограбващи милиарди от народа през минситерства и ведомства контроилират издаването на вестници .. ДА СЕ ПРОВЕРИ.

134

Анонимен

преди 10 месеца

Само не разбрах какво е подтикнало иракчанинът да предприеме тези действия?

133

от 149-продължение..

преди 10 месеца

Християнин съм,а най-добрият ми приятел е турчин.Мюсюлманин.В труден период за мен той ме подслони,повече от месец живях у тях.Дори и храна ми купуваше.Религията трябва да ни обединява,няма съществени разлики там.НО НАЙ-ВАЖНОТО - НЕКА УВАЖАВАМЕ РЕЛИГИЯТА НА ДРУГИЯ!!!ТАКА ЩЕ ИМА МИР.

132

Анонимен

преди 10 месеца

Никой няма право да поругава религията на другия.

131

Анонимен

преди 10 месеца

До 145 - И са били изключително ефективни, за новто са заслужавали уважение.

130

Анонимен

преди 10 месеца

До 146 - Ама кой?/тор ило Один?

129

Анонимен

преди 10 месеца

защото са умни- като горят корана турция ще спира присъединяването им към нато и остават неутрални- а всевишния гледа от горе и се чуди - тия същества по земята колко имена са му измислили и се трепят за това кое е истинското

128

Анонимен

преди 10 месеца

Освен Корана, унще заявено желани за изгаряне на еврейската свещена книга, но Израел протестира. След това не се чу направено ли е. Вероятно еврейският протест е бил свързан с други заплахи, за да бъде чут. Апропо, викингите, т.е.шведите са били наемни войници във всички армии в Стария свят, включително византийската. Унищожавали са включително в земите на България и хора, и крепости...

127

Анонимен

преди 10 месеца

Защото са викинги, не са мужици.

126

Анти Историк

преди 10 месеца

Мохамед не е писал Свещеният Коран,дори се говори че е бил неграмотен(в което се съмнявам),тъй като е бил търговец.Но такава е историята за него.Но където и да е проповядвал,други писари са записвали казаното от него.След смърта Му,неговите сподвижници започват да събират записки от неговите проповеди,докато накрая не ги връзват в една обща книга.Та това е общо взето.Но да гориш Свещена Книга без да има последствия,това няма как да се получи.

125

Историк

преди 10 месеца

Тази традиция да се гори Корана са я започнали самите мусюлмани. ПЪРВИЯ Коран, написан лично от Мохамед Е ИЗГОРЕН от самите "вярващи" Много години по късно един халиф Осман ибн Афан заповядва да се съберат всички оцелели от изгарянето записки и подбира какво да влезе в сегашния вариант на Корана.Точно заради изгарянето на оригиналния Коран се появяват хафъз, хората които наизустяват свещенната книга... продиктувана в оригинал на Мохамед от АРХАНГЕЛ ГАВРАИЛ личния пратеник на християнския БОГ.

124

Анонимен

преди 10 месеца

Още Император Ираклий тръгва да си ОПАЗВА Гръцкото защото Герба на ВИЗАНТИОН преди Христа бил ПОЛУМЕСЕЦА...............Декемврийското чадо Исус Христос живеел на Снежната Ледена планета Луната като асоциация Исландия и Скандинавия............Исляма проповядвал че ЧУМАТА е богоизбрана болест от Аллах и всеки мюсюлманин умрял от чума ще получи по 42 девици дори само доброволно да се е заразил...........

123

Анонимен

преди 10 месеца

КАТОЛИЦИТЕ КАТО СА ХРИСТИЯНИ, ДА НЕ СА МНОГО СТОКА..............Я КАЖЕТЕ!!

122

ОХ

преди 10 месеца

Аз съм православен християнин, но уважавам всички религии...............и чета с голямо удоволствие "Рубаят" на Омар Хайям...............бил е мюсюлманин,но велик философ-метафизик, учен, математик, астроном, лекар, персиец и гражданин на света...........но най-вече УНИКАЛЕН ПОЕТ!!

121

Анонимен

преди 10 месеца

Не делете хората по религия............за всеки има място под слънцето!!!

120

Анонимен

преди 10 месеца

Не мога да разбера това втeляcванe? Коранът представлява сборник от надрусаните дрънканици на е един пeдoфил. Той е разделен на глави, които се наричат сури. Сура означава песен. Накратко - МухамеТ е пушил бая хашиш, после си е тананикал нещо и са му записвали брътвежите. Не ядат свинско не защото е някакво си мръсно месо, а по простата причина, че са нямали как да го съхранят на тия жеги и реално можеш да се отровиш. Обрязването е пак заради хигиената. Нямат вода и може да се получат инфекции.

119

Реалист

преди 10 месеца

Коранът е реч на омразата и трябва да се забрани, барабар с исляма.

118

Анонимен

преди 10 месеца

Защото са про'с'таци.

117

Анонимен

преди 10 месеца

обяснявам защокапиталистите първо канят маййймуни главореципосле настройват раята маймуни срещу хораза да може бачкаторите да не скачаст срещу тях дето крадат отгоре парите и събират парсата

116

128

преди 10 месеца

Който ми наби минуа - С тоз пръст, де натисна, тоз пръст да ти изсъхне кууууучиееее