99

Анонимен

преди 11 месеца

Поляците щели да пращат войски до Беларуската граница били много притеснени от факта, че Вагнер правели учения с Беларуската армия. Абе нали тези правещи се на мъже щяха да влизат в Украйна нещо им се дръпна ***. Познавам Поляците от 15 години правят се на мъже докато насреща им не излезе истински мъж не случайно ги наричат .***.

98

Бонго от Конго

преди 11 месеца

Свърши се с Незалежная

97

Red hardliner

преди 11 месеца

"В крайна сметка перспективата е очевидна ако полски части влязат например в Лвов или други територии на Украйна, те ще останат там. И ще останат завинаги, каза руският президент.И ние няма да се месим"Цитирам *** практика това дава зеленска светлина на поляците да влязат в Западната част на Украйна

96

Анонимен

преди 11 месеца

Въпрос: Каква помощ могат да окажат членките на атакуваната страна, и какви дейстия може да предприеме всяка "каквито сметне за необходимо" да помогне друга членка която се е превърнала в купчина кирпич? Примерно ако Полша се превърне за няколко часа в развалини? Какво може да се "сметне за необходимо" тогава? Как ще помага на разрушена страна?

95

Пригожин

преди 11 месеца

А колко километра са от Белорусия до Лвов?

94

Бай Иван

преди 11 месеца

Жмудите нали бяха големи ястреби, какво стана сега ,напълниха гащите ;) ?!?!?!

93

Red hardliner

преди 11 месеца

"В крайна сметка перспективата е очевидна ако полски части влязат например в Лвов или други територии на Украйна, те ще останат там. И ще останат завинаги, каза руският президент.И ние няма да се месим"

92

Анонимен

преди 11 месеца

Израелският анализатор Яков Кедми обясни по руската телевизия, как Русия може за няколко часа да върне Полша в каменната ера без да използва ядрени оръжия. И НАТО няма да посмее да се намеси, защото това би означавало трета световна ядрена война между САЩ и Русия, къдет САЩ ще бъдат коренно унищожени.

91

Анонимен

преди 11 месеца

арестували са гиркин след призива му към путин да си подаде оставката. отведен е в неизвестна посока. вероятно някъде заседава "кръгла маса" за следпутинова Русия.

90

Да се знае историята

преди 11 месеца

Какво плачат. НАТО ще ги пази. Или се оправдава поговорката, че на страха очите са големи. Но историята е показала, какво става когато си между двама силни съседи.

89

Red hardliner

преди 11 месеца

Руският Президент преди малко даде разрешение на поляците да влязат на територията на Украйна в района около Лвов така,че очакваме в най скоро време поляците да се възползват

88

Анонимен

преди 11 месеца

Вдигат шум, защото друго не могат. Освен да летят демонстративно и да плашат хората, друго няма да посмеят, защото Полша е в НАТО.

87

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 85Поредният плоскоземец. :D

86

До 85

преди 11 месеца

На ли се сещаш, че ако воюваше срещу 50 държави, както си написал, войната нямаше да е 500 дни! Реално си воюва с една 10 пъти по малка държава от нея, която е само подпомагана от запада но нищо повече! Русия не е във война с НАТО! Иначе щеще да е друга картинката!

85

Банкеръ

преди 11 месеца

Ами сред Поляците има и разумни хора.Какви са НАТО пасивни хомосексуалисти,Вагнер са същите ама активни и бивши затворници.Като добавим и козеебците на Кадиров,които си търсят 40 девици сред местните християни цирка става пълен.Тия Вандали откъдето минат са извършвали нечувани зверства,справка Африка.Никой не иска да воюва срещу тях.

84

Да се знае от всички

преди 11 месеца

БЪЛГАРИН преведено от ПЕРСИЙСКИ език означава КРАСОТА като Вторият Православно Християнски Кръст с Бог Аполон на Константин Велики то ест името Полша е БЪЛГАРСКА СОБСТВЕНОСТ и поляците да си сменят името или да си плащат на България за използването на българското име Полша..................съседната им Германия се знае че използва цветове от Две знамена на ВИЗАНТИЯ:"Жълто-Черно-Червено"..................Поляците Ви обвиняват за кражбата на Николай Коперник от ГЕРМАНЦИТЕ а тайно крадете БЪЛГАРИТЕ

83

Анонимен

преди 11 месеца

Ддд /84/, от 500 дни Русия, чиято икономика е едва 2% от световния БВП, воюва срещу около 50 страни. В числото на тези 50 страни са Г-7, Хегемонът и слугите му, отан. Тези 50 страни имат сумарен БВП около половината от световния. От 500 дни Русия воюва срещу 50 страни със сумарен БВП около 1/2 от световния и цивилизованите, богатите и изключителните никак не могат да я победят. Русия не иска да стига до Берлин, а само до линията, на която беше отан през 1997 г. Ни повече, ни по-малко.

82

Българин

преди 11 месеца

Русия, ако не я беше страх от НАТО, досега да е нападнала! Ем те са камикадзета и пак имат едно на ум! Да напишеш, че военнен съюз на 31 държави, от който осем са в първите топ 10 армии е меко казано несериозно!

81

Тед

преди 11 месеца

"Източните покрайнини" - отдавна Полша говори за връщането им и то по телевизията. В тези земи влизат не само западна Украйна, но и части от Беларус и дори град Вилно - Литва. Мераците им са реални, а и Украйна трябва да се разплати за натрупаните дългове, но с Беларус ще ударят на камък. Медйиното подгряване, че Беларус ще нападне първа на натовска държава не вървят.

80

Дановски

преди 11 месеца

"Както каза ген. Бен Ходжис около 3 дена са нужни, може и само от въздуха" ------------ Дали тези, които се опитват да ни преразказват мисли на Ходжис, извадени от контекста, са прочели излязлата през 2022 г. негова книга "Перспективите на войната в Европа"? Прочетете я цялата и после ще си говорим.