13

до 10

преди 11 месеца

До Анонимен,по тая логика всички българи трябва да са в затвора,защото се смятат за богове,нали от малки им се набива в *** глави,че господ е българин и косъм не може да им падне от главата

12

Миротворец

преди 11 месеца

Предлагам да се направи списък на враговете на нормалните българи

11

Чистки трябват

преди 11 месеца

Много от нас са били свидетели как шофьори нарушават най нагло правилата,полицай ги спира и от вътре се показва ръка която държи значка.И край с случаят ,няма наказани ,нищо.Докато това продължава хора ще умират и справедливост няма да има.

10

Анонимен

преди 11 месеца

Държавата трябва да почне да Конфискува коли пълно е с рецидивисти на пътя , които се мислят за недосегаеми!!!!

9

Факт

преди 11 месеца

Полицията е корумпирана и едни лица се чувстват безнаказани когато нарушават правила и закони и от там започва всичко.

8

Анонимен

преди 11 месеца

КАТ са върха на сладоледа. Вчера, ми спряха от движение автомобил на 5г.и 10 дни в перфектно състояние, след повече от 3часа чакане за смяна на талона. Автомобил, чисто нов внесен от официален дилър на марката. Досега собственост на финансирало покупката лизингово дружество на елитна банка. Изплатих го и вече е моя собственост. С редовна сервизна книжка и техн.прегледи, застраховки, данъци и т.н. 5г.се търкаля по нашите пътища, излиза и в чужбина. И, изведнъж проблем. МПС до 5г.били рискови!

7

Питане

преди 11 месеца

от юридическа гледна точка може ли човек без шофьорска книжка да се нарече шофьор? Ако е такъв то тогава защо ни е нужно да имаме шофьорска книжка?

6

Анонимен

преди 11 месеца

БГ е на първо място в Европа по смърт на пътя, защо? Защото няма последствия и всеки се прави на не е моя работа. И 10 акта за шофиране без книжка да е имал, какъв е ефекта? НУЛА. Няма последствия а само акт. Трябва затворите да са пълни и да построят поне още 5 и в тях първо да вкарат всички депутати.

5

Анонимен

преди 11 месеца

Тук война няма, но е като на война, излязъл някой с кола, неправоспособен и гази наред. За властта проблем няма. Те си имат служби, до тях трудно някой ще стигне по този начин. Важното е да има условни присъди и да имат права подобни индивиди. Не хора, същества на два крака без мисъл че са в общество. И удобните правни норми които ще влачат експертизи и делото години.

4

преди 11 месеца

Акт му съставяли досега.. трябвало е номерата да се свалят и автомобилът да е извън движение.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Доживотен затвор,без право на помилване!Еййй,самоунищожихме се,бе!Война не ни трябва.

2

Нане

преди 11 месеца

Ан така 2 акта... Тоя не требваше ли до сега да е в затвора, и да не се стига до тук... Кой е виновен... ===)))

1

Анонимен

преди 11 месеца

28 годишния ще е син на 44 годишния.