179

Анонимен

преди 10 месеца

1 причина- Мързел. Мързи ги да ходят пеш, да спортуват, да пазаруват, да си сготвят домашна храна, да се разхождат, да учат, да се напънат физически, психически, да се натоварват, да правят секс, да дишат дори. Всичко наготово и по много. Да не се полага усилие. Преди имаше синдром на изпепеляването, сега е на скуката-пушене, пиене, дрога, лентяйстване. Мързелът не мори, а мъчи.Така научихме и децата си да са готованци.

178

анонимна

преди 10 месеца

Т.е. искат да кажат, че в САЩ, където всеки трети, да не кажа втори, тежи над 150 кг, живеят по-здравословно? Не мога да го повярвам. Пак някакви нагласени статистики, да ни подбиват националното самочувствие.

177

неточно

преди 10 месеца

българите и с пиене и без пиене - обикновено лекуват нерви. от измами на ддс и фиктивни документи списание Щерн видя в мен смок среден бира 11,2 литра съм пил на 364 дни . Това го проумавам ама не е вярно . Чехия и грмания ще фалират ако е така. Ефтиното ни вино го купуват, а ние каествени бири за жега и студ . Гледай ми акъла

176

Тюх

преди 10 месеца

нашенските индийци да си бяха останали в Индия - тука ние българите сме ги развалили. Сега болести полово предавани, затлъстяване, тютюнопушене...

175

Анонимен

преди 10 месеца

То пък със заплата от 800 евро оставаше и да можеш да си позволиш да спортуваш и да се храниш здравословно.Виж за цигарите и алкохола съм съгласна, сами сме си виновни.

174

Анонимен

преди 10 месеца

без цигари и алкохол,просто сме си дебелички от обездвижване

173

до 177

преди 10 месеца

Ц, никакво шкембе нямам, аз съм спортист- ски, плуване, фитнес, тенис на корт и какво ли не из градината. То си е и до начин на хранене. Пия си 3-4 седмици стабилно бира- разбирай поне по 10 на ден и после 2-3 седмичи почивам. В идеално здраве съм. А баща ми е бивш алпинист. Топ спортист на 80. Под 4 литра бира на ден не пада сигурно от 30 години. 1.90 висок, здрав, прав, корав с много нисък индекс на мазнините. Дядо ми, бох да го прости, немски възпитаник- наливаше яко с бира. Отиде си на 103.

172

167

преди 10 месеца

До: 175 Освен всичко друго, има и генетичен фактор. Баща ми почина на 79 години вследствие диабета, при все че никога не е пил бира (аз поне не си спомням).Докато едни дебелеят от въздуха само, други ядат като разпрани и са тънки като фиданки - така че гените си казват думата, но това не значи че има безсмъртни хора.Дънкан Маклауд е само измислен герой от поредицата "Шотландски боец", реално няма такъв човек.Трябва да си обръщаме внимание на здравето.

171

Анонимен

преди 10 месеца

Над 35г 80% от мъжете да шкембясали и гъ*ясали сериозно. Като ги гледам са ми, като един и същи човек. Ужасно е! И жени има запуснати, но е толкова голям процент.

170

167

преди 10 месеца

До: 175 Напротив, бирата е много лоша алкохолна напитка. Навремето като бях по-млад и аз като тебе на 37 години не спирах докато не изпия 4-5 бири наведнъж, после се чудех откъде това шкембе, мислех си понеже се наливам на екс. А не случайно казват, че бирата е "течен хляб". От бира се дебелее.После си докарах диабет и сега бира дори не помирисвам!С други думи, дали ще изядеш парче торта или ще изпиеш 0,5l кенче бира е едно и също!Водка е най-добре, но пак умерено да бъде.

169

167

преди 10 месеца

До: 169 Напротив, точно обратното е. Познанията и за храненето и за метаболизма и хормоните са ми обширни и логиката ми е желязна, защото съм с диабет и съм принуден да спазвам здравословен режим.А твоята злоба към такива като мен не е обоснована на нищо, поне от текста ти не се вижда нищо освен отрицание: "Това не е така, защото не си прав" и точка!Ами, първо се аргументирай защо смяташ така и после изказвай лично мнение.

168

до 174

преди 10 месеца

Бирата няма лошо. Баща ми е на 80, пие по 4-5 литра бира на ден, ама истинска, вносна. Аз съм на 37- наливам се брутално с бира, от време на време спирам да извадя плочките, че жена ми е фитнес манияк и се сърди. Вече българска бира с ГМО царевица да се пие е отрова.

167

Голем

преди 10 месеца

182 92 кг, а на снимката от ЮАР в средата 171см 147 кг . ухааа . Вече пилотите са дебели, от градския транспорт са дебели, бащата на журналистиката оня ден на снимката дето умря също дебел, от цигари и алкохол се умира. Пропорционално - 4 кутии цигари и 8 литра студена бира за 5 часа всеки ден . след 2 години труп . Като личкана .

166

Анонимен

преди 10 месеца

Никаква изненада. Майка му- 140кг пингвин. Няма 1 зъб в устата си, налита на пърцуцата. Хапва прекрасна домашна храна от село. Пресолени туршии и сланини с канцерогенни количества сол. Клати се като каца. Ставите- на желе. Не спортува. Дръпне 2-3 кутии цигарки с татко му. Прекрасно живеят! Зъбна хигиена = 0. Давай да налитаме на бирата на прИмоция в ПЕТ канцеогенна бутилка. И така животът си мина и функционално неграмотният текезесар пукна на 65. Нищо ново, нищо интересно. Важни са заможните.

165

Анонимен

преди 10 месеца

Но пък сме най-умни и най-разбираме от геополитика и конспирации, никой не може да ни излъже

164

криза

преди 10 месеца

без копонна система . фентинол. кафета, уиски, бири- в бг това е . Черна котка бял котарак - сръбски хумор . С голем седалищен орган порон от дъска вади . 1 час непуша, крия се на климатик, непия денем, здравословно си е , докторите са стари и всеки се пази сам . Донори има дебели .

163

Анонимен

преди 10 месеца

Зеленски е виновен. Когато Путин спечели войната, ще ни направи стройни и слаби като модели. :)))

162

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 167, много ти е сбъркана логиката, а познание за храненето нямаш НИКАКВО. За сметка на злобата, която лееш тук

161

Традиция

преди 10 месеца

Това си ни е заложено на културно и генетично ниво да бъдем кебабчии и супер популярното карантийно ястие шкембе чорба и други карантийки.

160

Анонимен

преди 10 месеца

до 158 Като набиваш само хляб и лук, най-много пръжки и сланина, угояването ти е в кърпа вързано! Тези с по-големите заплати ядат само пържоли, контрафилета и протеинови барчета от фитнес магазина! Понятно, товарищ?