179

Анонимен

преди 10 месеца

Единствената причина Пригожин да е още жив е че Путин е на власт. Никой от другите няма да го оставят да диша толкова дълго.

178

Закривай

преди 10 месеца

окрайна!

177

до лайно Конашенков

преди 10 месеца

Ако си мислиш, че някой вярва на глупостите които постваш тук всяка сутрин, значи си многоТъпо парче...

176

Анонимен

преди 10 месеца

Клешчеевка. Последни новини. Рано сутринта зомбираната по натовски стандарт биомаса предприе нова офанзива срещу Клещеевка. Регистрирани са удари с квадрокоптери (малки БПЛА камикадзе), както и артилерийски обстрел с касетъчни боеприпаси. След това зомбитата преминаха в настъпление от горските пояси в района на Клещеевка, опитвайки се да пробият защита на руснаците. Водят се ожесточени битки.

175

Анонимен

преди 10 месеца

Запорожка област. Район Ореховски. Последни новини от фронта. Около 4 часа сутринта на 22 юли 2023 г. Зомбитата на киевският наркокартел започнаха поредното настъпление край Орехов с помощта на бронирана техника на НАТО. След артилерийски обстрел по посока на позициите на ВС на РФ се отправиха нови вълни зомбирана биомаса и техника на НАТО. Целта, както и предишните пъти, беше кръстовището на отбраната на 291-ви и 70-и полкове в полетата между Работино и Вербов. Руските РСЗО посрещат с огън настъпващите зомбита. Боят скоро ще започне от по-близко разстояние.

174

Така е ..

преди 10 месеца

Всеки майстор си намира майстора. Това се отнася и за властелините.

173

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 251. То само с писане не стаа бе

172

Анонимен

преди 10 месеца

А какво стана с нападението над Белия дом бе амнезиран цереуец ? При вас всичко ли е наред ? Дедо Бидонь стъпа ли стъпа ли ?

171

3

преди 10 месеца

Дори по централната магистрала понякога отиват до разрушения мост и се опитват да разберат нашите огневи възможности близо до Василевка. Защо точно Василиевка? Да, защото от него до Мелитопол е 70 км по права линия. До брега на Азовско море, което вече е вътрешно руско море. Да, и в същото време зомбираната по натовски стандарт биомаса могат да ударят, за да превземат Запорожката атомна електроцентрала, но ние държим отбраната и унищожаваме всички опити на зомбитата да пробият нашата отбрана тук. Те не успяват."

170

2

преди 10 месеца

Преди това град Степногорск изобщо не фигурираше в докладите, но сега зомбитата на киевската хунта се събират там, за да ударят Василевка директно през сухото корито. Възможни са шест километра по суша за леко бронирани машини и пикапи. Отначало зомбитата разузнавачи търсиха информация на жива стръв: те изскачаха по протежение на пресъхналото корито на язовир Каховка чак до разрушения мост и тичаха напред-назад, привличайки огън по себе си - идентифицираха нашите огневи точки. Сега те изскачат на бронирани "Казаци", отново провокирайки ни да стреляме.

169

Анонимен

преди 10 месеца

Президентът Путин е властелинът на възмездието. Русия създаде носители на колесна база, аналог на бреговия комплекс "Бастион", за своите хиперзвукови крилати ракети "Циркон".

168

Анонимен

преди 10 месеца

Впечатляват кратерите, останали след атаките на руските крилати ракети "Оникс" и Х-22, по пристанището и инфраструктурните обекти в Одеса. Лунен пейзаж.

167

Анонимен

преди 10 месеца

Това просто, дърто джyдже се оказа абсолютен аyтсайдер който беше унизен публично от един бивш затворник (престъпник) в очите на милиони руснаци... Всяка една нормална държава щеше моментално да отстрани нищoжecтвото от трона му.

166

до Тъпака отдолу

преди 10 месеца

ВСУ използва касетъчни снаряди, а не бомби... Бомбите се хвърлят от самолети, а това не е възможно заради ПВО... ООН може да си "осъжда " колкото си иска...

165

Анонимен

преди 10 месеца

ООН се обяви срещу използването на касетъчни боеприпаси от ВСУ.

164

Анонимен

преди 10 месеца

Измина по-малко от месец от въоръжения метеж. Спомените ни са още пресни, а Уилям Бърнс вече се опитва да ни излъже за 36-те часа на бунта. Кое го кара да удвоява времето, след като Президентът Путин се справи светкавично и ефективно за по-малко от денонощие?

163

Анонимен

преди 10 месеца

Генерал Сергей Армагедон Суровикин бил нямал "свобода на движение". Да, нямаше, зщото беше на почивка със семейството си в санаториум в Кавминвод. От 20 юли има пълна свобода на движение.

162

Анонимен

преди 10 месеца

Определено виждаме много сложен танц. Може би думите на Уилям Бърнс са информационно прикритие на собствено активно мероприятие срещу Пригожин?

161

Анонимен

преди 10 месеца

На кремълския джуджан не му е до отмъщение сега точно. Той се е окъкал здраво, дтегнал е куфара, държи самолета припален, че скоро някой друг руски сатрап с хиляда главореза ще тръгне пак към москва.

160

Банкеръ

преди 10 месеца

Щом директора на ЦРУ нарича Путин Император значи е така.Въпрос на време е да му занесът главата на Зеленски в шопска торба ако пожелае.Колкото до Пригожин той е наемник с неограничени пълномощия сред бандата убийци,които управлява.Над него обаче са Спецназ и КГБ.Очевидно срещите на живо с едните и другите е за последно.Оцелели Украинци предпочитат да мълчат за срещи с Вагнер.