129

Гочо Венел

преди 15 години

Журналистите са купени и *** на властта , ако някой мръдне от " Етичната етика на Тошо Тошев-ДС " бой с чукове...това е !"БТВ " -Миролюба Бенатова пък правила *** преди Бойко Борисов и на приятеля си " ченгето " Алексей Петров , оказал се " мутра под прикритие".

128

DevilishSoul

преди 15 години

Дам .. работата е ясна ...

127

Алекс

преди 15 години

Лоша работа. Сега ще видим имаме ли полиция на място!

126

преди 15 години

Информацията за яхтата дойде във вид на снимков материал от багажника на един взривен mercedes, с един известен "прякор", на волана. Ха сега, коко прави 2+2?

125

Сим

преди 15 години

Новинарският сайт "Всеки ден" обяви протест. Ало, редакцията, присъединете се!

124

от 118

преди 15 години

Умен или не, няма никакво значение. Саурон и силите на злото спечелиха последната битка - смачкаха и единствената свобода на хората. Те вече не могат дори да говорят, стъпкани под оркските копита. Страхът обсеби човешките сърца и те станаха колкото семка. Настъпиха зловещите дни на средната земя в мрак, нищета и робство. Това е

123

до 98

преди 15 години

О, да това е много любима българска поговорка, затова сме *** народ. Надявам се да си го казала на шега Майче, щото с изказването си се представяш като типична българска ов.ца. Заради такива като теб в тази държава никога няма да има развитие, по-слабите и интелигентни хора ще ги тъпчат и пребиват, жените ще ги мачкат и бият, децата също. И когато некой се осмели да надигне глас и да каже това, което мисли, ще му се подиграват и ще го наричат ***. Ти си глупачката, Майче, живей си смотания и подмолен животец и се мисли за много хитра с държанието си на ми.жи.турка. Същото се отнася и за прословутия номер 15, дето също се изказа много "остроумно."

122

mim

преди 15 години

Това не са хора. Това са ***. Дано се оправи човекът.

121

X

преди 15 години

Сега, ако текста се анализира се вижда, че на срещата с двама мафиоти отиват двама от МВР, единият министър, другия дълбоко законспиран агент. Развръзката - за срещата се чу. Агента под прикритие беше осветен, което носи опасност за живота му и стана съветник на шефа на ДАНС, което означава че службата демонстрира подкрепа. "Политика" пикаещ във фонтани го пратиха в девета глуха на партийна работа, само заради солидните му връзки с мафията. За какво става въпрос? Само в читанките текста се възприема буквално и то не до там, защото става въпрос за лисица, гарга и сиренце, пък хлапето трябва да си изведе поука. Пък и да си спомним показната акция на въпросния министър срещу братята от пътния фонд, сложила начало на огромните проблеми с ЕС за корупция. След като на станалата по-рано среща са обсъждали синтетична дрога и после министъра така злепоставя страната, че ЕС й спира финансирането за какво става въпрос? Кой е виновен? А за оцъкления от кокаин Милeн Велчев съм склонен да повярвам, ама как ли дойде информация за яхтата?

120

spass

преди 15 години

ДОЛУ ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!

119

az

преди 15 години

118, ти си умен човек. 116, no hard feelings ;)

118

преди 15 години

Не, по скоро:"Схемата за контрабандните канали е реанимирана изцяло от офицера-бандит Алексей Петров. Той бе разкрит като секретен сътрудник от бившия вътрешен министър Румен Петков. По този повод двамата се скарали, а Петров заявил на партийния функционер, че може да си намери майстора заради издънката със срещата с братя Галеви. На тази прословута среща всъщност са се уточнявали прехвърляния на синтетична дрога и кокаин от Турция и към Турция, под патронажа на служби от МВР. Част от печалбите трябвало да бъдат предадени на централите на БСП, ДПС и НДСВ. По време на правителството на Симеон Сакскобургготски с тази дейност били натоварени финансовия министър Милен Велчев и министърът на транспорта Пламен Петров. Именно в изпълнение на задачата те се срещнали с Иван Тодоров Доктора и Петър Петров Амигоса на яхта в Монако. Посредник на мафиотската сгледа бил депутатът от Новото време Мирослав Севлиевски, ръководен от Спас Русев, агент на българските и съветските тайни служби, но най-предан на ГРУ (руското военно разузнаване). Предполага се също, че бившият член на ЦК на БКП и кандидат-член на Политбюро Стоян Марков Стенмарк, също е замесен в схемата. За работата си в Монако Севлиевски се облажил с 500 000 евро. Всичко това станало известно на Бойко Борисов, който тогава вдигна шум, но Симеон потули случая, като освободи Петров от поста, а с Милен Велчев бе разиграна сценка с подаване и неприемане на оставка."И: "Главният прокурор Борис Велчев бил сигнализиран, че цялото имущество на българските митници по случайност вече е застраховано в Лев инс. Същото се отнася и за имуществото на ДАНС. Велчев дори разпоредил проверка, но тя била моментално спряна от Алексей Петров, който се оплакал на Петко Сертов, а той от своя страна помолил Сергей Станишев да се намеси за спиране на ровенето."

117

преди 15 години

Е какви медии, какво разледване на " Репортерите " и Миролюба Бенатова , като преди Бате Бойко , тя е била и любовница на Алексей Петров. Не може да си правила сви.... и да пишеш срещу приятеля си Алексей, нали някак си не е удобно...

116

X

преди 15 години

Може би проблема е в "Алексей Петров профилактира Тошо Тошев, В.Гочева, Силва Зурлева и др.медийни босове.Те бесни на ДАНС" Ами еврейската *** Тошо Тошев, изживяващ се като агент на ДС си е за профилактика. Това показва насоката на медийната атака и активните мероприятия, а тя е от политическата полиция на Живков, към хора, които им смущават живота на мафиотско битуване. В такава игра външен не може да е сигурен за какво става въпрос. От личен опит знам, обаче че Труд винаги е бил в услуга на бившите от ДС, от където се пръкна и Мулти, където пък е работил и пребития или неговия съдружник, не помня точно. За Мулти ЕС каза още преди години, че е мафия, после гръмнаха Илия Павлов и Мулти си смени името, но не и нрава.

115

преди 15 години

OPASNITE и "Операцията" по пребиването на Стефанов е дело на ДАНС и е разпоредена лично от Алексей Петров заради изнесените факти, уличаващи Алексей Петров в изнудване и заплашване на митнически служители, по-специално началници на митнически пунктове, които са били принуждавани да отделят суми и да занижат контрола на трансграничния поток чрез поверените им структури. Това Алексей Петров е постигнал с помощта и съучастието на Румен Божинов, зам-началник на Агенция "Митници" , отговарящият за контрабандата във Варна Даниел ДЪНКАТА и с помощник съдружника му Марио Джуджето ( петрички митничар и политик БКП -Марио Минев Контрабандата, собственик на хотел Термал Варна , калните бани в Морската градина Варна и строящи със съдружника Дънката още 3 хотела на Златни пясъци , Кабакум ...)Шефа на ДАНС Петко Сертов е просто маша , и кукла на конци на мутрите, управляващи задкулисно нашата страна. Истинския шеф на ДАНС е Алексей Петров, нека ви напомня, че заради него си отиде цял министър , а Гл. Прокурор Никола Филчев беше на отчет и всяка сутрин си чакаше $$$ паричките-рекета в басеина Спартак докато си пиеха кафето с Алексей Петров.! Алексей Петров заплашва с ГЕЙ комромати Петко Сертов , Сергей Станишев и Гл.прокурор Борис Велчев.Такава е истината, читатели!

114

преди 15 години

пак да ви кажа - проблемът не е в трипера, четете колонката в дясно:"Кой управлява ДАНС" - http://opasninovini.wordpress.com/

113

Felix Edmondowich

преди 15 години

74,пропуснал си да кои са оръдията на ДАНС и МВР или /меките китки/.Това са борците които непрекъснато генерират младо попълнение благодарение на спонсорството на мафиотите Ганчев и ....т.н.Вече 20 години тези селски *** вършат мръсната работа в още по мръсното МВР и сага ДАНС.Този спорт трябва да се забрани със закон.Хич не ни трябва спортната слава при положение че другата ни слава вече надмина всико допустимо.

112

бай ху

преди 15 години

мръсни овци като теб дадоха възможност на комунистите да ни мачкат 45 години, сега им дават възможност да ни лъжат и разиграват вече 19 години след "промените". гнус ме е, че съм от една националност с такива като теб.

111

преди 15 години

Гоце & Co. , имайте наум, че Господ забавя, но не забравя!!

110

ЛОГОСА

преди 15 години

ЗА ОГНЯН :Говорим за ХОРАТА НА СТАНИШЕВ / той има АЛИБИ - няма го/= ОФИЦИАЛНАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ КОЯТО ХРАНИМ ОТ ДЖОБА СИ УЖ ДА НИ ПАЗИ ОТ САМИТЕ НАС СА СИ СВЪРШИЛИ ПЕРФЕКТНО РАБОТАТА! НЕ ЗНАМ ДАЛИ НЕ СА ВИ ОСТАВИЛИ ЖИВ ,ЗА ДА СЕ НАУЧИТЕ ДА СЛУШАТЕ ВЛАСТТА. АКО ИСКАТЕ ОБАДЕТЕ МИ СЕ НА emesbg***abv.bg да ВИ обясня АБВ то на погребването на живо на такива ревностни защитници на реда каквито са вашите нападатели. Фирма,,ЕМЕС " работи с гаранции. Произвежда както обикновени така и масови гробове според нуждите и желанията на клиента.Качество и Ефективност беше девиза издигнат от Първия Партиен и Държавен Ръководител другаря Тодор Живков по времето когато правех първите си крачки в тоя занаят Смъртта. Сега с Гордост мога да заявя като автора на романа за техническото решение на холокоста на Евреите в лагера Майданек - СМЪРТТА Е МОЯТ ЗАНАЯТ ! ПРОФЕСИОНАЛИСТ СЪМ !Затова живея спокойно и не се притеснявам от каквито и да са нито Видими / от плът и кръв / нито Невидими / Водещи психотронна война / смутители на реда в моя собствен живот.Горното има стойност на РЕКЛАМА!