152

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 10 месеца

Братя украинци, след като приключите с руските *** в Украйна заповядайте в България, че тука има за изчистване много русофилска ***. Не видях името на безродникът Костя Копейкин в тоя списък...

151

Украински терористи

преди 10 месеца

Украйна е държава-терорист и поддържа терористични сайтове, които разпространяват личните данни и призовават към убийство на хиляди невинни хора по целия свят, включително и българи, това са ФАКТИТЕ

150

Анонимен

преди 10 месеца

До 150 И какъв точно се яви в чужда държава ти,че да ми казваш,какво и да било.Българския президент си решава първо за собствения си народ,а това дали се харесва на украинците е техен проблем.Разбра ли.

149

Анонимен

преди 10 месеца

хайде курортистите ,т.н.бежанци от Украйна под строй на работа или чемодан и вокзал в Украйна .бандеровци такива,ти го храниш то те кълне да те убива.

148

веднага

преди 10 месеца

Да се прекрати от българска страна сделката за 1 милион снаряда за Украйна! Докато има и 1 заплашен българин - никаква помощ за Украйна!

147

До негласуващ

преди 10 месеца

Путин ще им мачка... с гол дирник. Ти също. :)))

146

Радев

преди 10 месеца

Копейкин със сигурност е в черен списък само че друг ,заради неговите изказвания срещу независима държава,без да му в направила не него нищо лично ,има забрана да ходи там и Бесарабските Българи изпратихме нота до народното събрание срещу него ,видях списък че е в Чорная Бумага в ютуб незнам от кого ,може би чеченците на отряд шейх Мансур бореше се противКадиров

145

Анонимен

преди 10 месеца

До 150 Доказателства имаш ли?

144

Въпрос

преди 10 месеца

Какво направиха ДАНС и всички други когато Русия направи два опита да убие българи и взриви военни складове.....тогава никой не тичаше да разследва.

143

негласуващ

преди 10 месеца

Всеки ден се убеждавам че Путин трябва да ги мачка тез!Ама яката..да ги отвъди!Това е война срещу българия!Путин не ни обяви ама Зеления червей ни обяви!Тагаренко ли ще е палача?

142

Пижо

преди 10 месеца

Сайтът е създаден от зам.министъра на мътрешните работи! Нацистката държава отказва да премахне сайта и да търси отговорност от създателите, разпространителите и работещите по сайта! Въпреки нееднократните решение на Европейския парламент за този сайт! Целта на сайта - терористични актове на територията на чужди държави! Народното събрание на РБ да излезе с декларация, обявяваща Украйна за страна, подкрепяща тероризма и нацизма!

141

Коментар

преди 10 месеца

терористична и фашистка укрия!Тука урките се разкарват с джиповете си и не им пука че имало война!

140

Анонимен

преди 10 месеца

Е има ли още държава Украйна.. Има щат на US..те им плащат държавните сметки

139

Анонимен

преди 10 месеца

До 141 Да всеки,който има различно мнение е такъв нали.Аз като не харесвам украинската простотия,която е вече очевадна това е русофилство нали.Само според теб обаче,а според мен такива нагли същества като украинците трябва да си стоят в страната.

138

Анонимен

преди 10 месеца

Това е постановка, а коренът на злото по света е американска мултикорпорация Black rock, те финансираха: майдана в украйна, ковидо истерията, лгтб извратеняци, зелени, войната в украйна, те са като октопод с отровните пипала по целият свят..

137

Анонимен

преди 10 месеца

Държавата терорист Украйна скоро ще получи звучен шамар от европейците които вече над година се учудват от наглостта на урките

136

Анонимен

преди 10 месеца

Това е списък на руските под.логи у нас.

135

Олеся Илашчук

преди 10 месеца

това е посланика на бандеровската хунта в България. Знаете ли коя е Олеся Илашчук - това е нещо като Кобилкина - имаше училище в Запорожия където учеше украинските курррвета как да духххххат

134

Надежда

преди 10 месеца

Заплашваш Тагарев,прибират те,съветват те и ти говорят нежно,много нежно!СПИСЪК МИРОТВОРЕЦ С ГОЛЕМЦИ,ВЕЛМОЖИ,ПЪРВЕНЦИ,ПОЛИТИЧЕСКИ ВЕЛИЧИЯ-НИЩО,ВЕЧЕТРЕТИ ДЕН!УСРАХТЕ СЕ ДА ПИША ИЛИ ОСРАХТЕ СЕ !

133

Анонимен

преди 10 месеца

С това украйна потвърждава, че е фашистка държава.