71

Анонимен

преди 1 година

Фантазиите на украинците ,Пригожин ,какво бил ,казал ония ,какви бил казал,ама нещо Зеленски обикаля постоянно и все иска нещо,ама малко му го казаха,че е станал нагъл и нахален.

70

ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ

преди 1 година

Всички плавателни съдове, които излизат от пристанищата на Русия , са вражески за света и са превозвачи на товари с военно предназначение за Русия . Да бъдат разглеждани като потенциални превозвачи на товари с военно предназначение" . Държавите под чиито флаг плават тези съдове, ще се смятат за участници във военния конфликт, заемащи страната на Москва .

69

Анонимен

преди 1 година

Пригожин пак се бъзика с руската армия - ще направи беларуската армия втора по сила в света! Айде да видиме роснаците как ще се справят без Вагнер, вече са преминали в глуха защита.

68

Анонимен

преди 1 година

Така и трябва, да ги видим наглите украинци сега още колко ,ще колко ,ще ги търпят да ги им дават пари.

67

До СТРАНДЖАТА

преди 1 година

ква работа има американски самолетоносач на 10к километра от америка бе.... тва да не ти е Red Alert 2...айде стига третирайте американския пapa3uт като световен шериф..... да му не е бащиния тука...

66

Анонимен

преди 1 година

За половин година дългът на Русия намаля до 347,7 милиарда долара (минус 33 милиарда) и почти достигна 17-годишно дъно, когато беше 313,2 милиарда.

65

Анонимен

преди 1 година

А какво става с контранастъплението?

64

Кравар Евроатлантик

преди 1 година

Новото руско мото - Всяко зрънце пшеница - биологично оръжие! Всеки зърнен шлеп - военен кораб!

63

Анонимен

преди 1 година

Бре, бре?!!! Не било специална военна операция, а военен конфликт.

62

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Проста работа... - всички кораби натоварени със зърно да бъдат ескортирани от американски самолетоносач... - както търговските кораби в близост до Сомалия... - защото както е видно сомалийските пирати л****** да ядат пред руските...

61

Тия наистина

преди 1 година

Си го търсят и всячески предизвикват НАТО да създаде силен флот в Черно море.Но който си го проси ще си го получи рано, или късно.По същата логика утре някой пък може да реши, че всички кораби посещаващи руски пристанища са вражески за някого.Що за параноя е това?Нали за това има международни конвенции за свободно корабоплаване!Тия наистина са ***!

60

хах

преди 1 година

интересно как с вземането на решение на МС за закупуване на кораб за охрана почва ТСВ , ноо ок

59

Анонимен

преди 1 година

Браво ! Изключително приятна новина за сутрешното ми кафе. Потапяне на всичко

58

без Кремъл

преди 1 година

зърнената сделка е направо бомбастична! ха ха!

57

Я пак?!

преди 1 година

До Васко: "Сухопътните граници са достатъчни за доставки" - само дето многотонажните доставки няма да са възможни ако няма пътища и жп-линии!

56

Васко

преди 1 година

Сухопътните граници са достатъчни за доставки и износ!Ще процъвти автомобилния бизнес.Руснаците ще ги гледат от космоса ! А и Черно море ще е по чисто.Алъш вериша ще продължи!

55

Анонимен

преди 1 година

Пък вожда на Зеления райх викаше вчера "Да си се договорим само ний с Турция, без участието на Русия да си продължим зърнената сделка!"..... Хехехе..... Но от днес се вижда нуждата да пита и момчетата от Кремъл (не лично Путин, де)! И познайте какъв ще е отговора ))))

54

44444444

преди 1 година

На всички Евроатлантици им увиснаха джуките. И ся кво ще праите, няма от де да внасяте ракети а? Приключи игричката на тука има тука няма.

53

лъжливия запад

преди 1 година

и да не забравяме баба Меркел и още ерогейски политици:"Минските преговори и споразумения, бяха за да излъжем руснаците!" .... зърнената сделка - също.

52

Гай Баньо

преди 1 година

Отдавна беше време!!