8

Анонимен

преди 11 месеца

а от какво се прави паейата според вас? :)

7

ХФ

преди 11 месеца

Гтусно.. ама и селата много модерни станали, бабите и дядовците ни само паеля са яли на времето. Относно хигиената, май на повечето места е така. Най-добре в домашна обстановка, знаеш как е приготвено, иначе навън - както ти го приготвят, затваряш очи...

6

пикльото

преди 11 месеца

Значи ходиш до Ве-це то, мочаш в тавата, после ти сервират паеля в нея.., после по обратния ред и така... Ниво хигиена, сравнима с Индия.

5

Анонимен

преди 11 месеца

Откъде мислите, че идва вкусът на паелята?

4

Анонимен

преди 11 месеца

До Хе Хе - За какво е била ползвана тавата след хорото? Аз не знам.

3

Бива

преди 11 месеца

Ее, добре че пак са под писоарите, а не под посероарите.

2

Хе Хе

преди 11 месеца

Чиляка да е чел и ще знае по турско за какво е ползвана тавата след хорото.

1

Анонимен

преди 11 месеца

Оди ли се у село Чеканчево да едеш паеля?