38

Другата камбанария

преди 10 месеца

Значи, 10 годишното, при разходка край реката решава да прескочи една ограда и да гепи каквото успее, другото да съсипе. Ама кофти, попада на питбул. Ей, не бъдете първосигнални. Десетгодишни са участвали в убийства на възрастни и безпомощни хора. Тая "разходка край реката" изобщо не ми звучи убедително.

37

Анонимен

преди 10 месеца

Нещо майката спестява.----Може да е пъхнала ръката на детето в устата на питбула за да компрометира собственика с цел изнудване. Българските юристи - най-добрите на света!

36

Спокоен

преди 10 месеца

Дайте по спокойно. Четем мнението на майката, но в съдебното дело има още огромно количество факти. На кого е било подарено кучето не кореспондира със самото дело. Тук леко се опитваме да манипулираме. Не съществува и най-корумпирания съдия, който да си рискува заплатата и кариерата с издаването на необосновано решение особено в такъв случай. Има и инстанции над него. Нещо майката спестява.

35

До 20

преди 10 месеца

Наглед разсъждаваш,но на едно място ти куца мисълта. "Корумпирани адвокати защитават обвиняемия..." Аланкоолу...адвоката това му е работата,да помогне срещу пари на ангажиралия го. С други думи ...корумпирани могат да бъдат съдия,прокурор,следовател, всички на държавна трапеза. Но не и адвокат....помисли,нищо че ти е трудно.

34

Съдът

преди 10 месеца

Ако детето е влязло в чужд двор ,където се разхожда лошо куче....и това куче не е напускало двора...трябва да се съдят родителите на детето,защото да го оставили без надзор. Във всички други случаи.... отговорността е за собственика. Правото не винаги е понятно за болшинството хора.

33

Анонимен

преди 10 месеца

Да кучетата са по-ценни от хората, ако детето бе хвърлило камък по кучето, родителите му досега да бяха осъдени. Аман от кучкари, явно и сред съдиите са много

32

Анонимен

преди 10 месеца

това случая, в който детето се беше вмъкнало в частен двор ли е?

31

По същество

преди 10 месеца

Ако съдът не си свърши работата, ще получи саморазправа. Няма да е дълго времето, когато такива хора ще бъдат наказвани със сопи и н'ожове от тълпи. Включително съдиите. Вършете си работата и поддържайте закона, защото ще ви е**м ****ките.

30

Анонимен

преди 10 месеца

Съдията е за затвора , а не собственика на кучето.

29

Резидент-разединител

преди 10 месеца

Трябва да се направи направо списък със снимки и имена на всички съдии издали такива смешни присъди. Да ги знаят хората, че това са *** без съвест. А ако бащата беше застрелял кучето щяха да са глоби, може в затвора да лежи и прочее простотии.

28

Киро

преди 10 месеца

Съдията и въпросното куче затворени за 24ч. в стая. После да отсъди пак.

27

Анонимен

преди 10 месеца

Хлопа му дъската на съдията.

26

Кочо

преди 10 месеца

Само край реката ?! Можеше и по-лошо да му се случи.

25

Анонимен

преди 10 месеца

Инената на съдията и на подсъдимия, ако мже. Важно е да се знае.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Виновен е ретроградният Меркурий. Има ли още будали, които си мислят, че нещо у нас става като се съдят?

23

Анонимен

преди 10 месеца

Корупция навсякъде...

22

Анонимен

преди 10 месеца

Явно само това е начина. Напада те, застрелваш го. Прострелваш и собственика в коляното и после те съдят за хулиганство. Дали ще има толкова свободни п --ри след това по парковете. Веднъж да се почне и да отстрелят няколко у--пки

21

Анонимен

преди 10 месеца

Било детето на неподходящо място. Това е само в случай на влизане в частна собственост. А край реката кучето трябва да е с намордник и на каишка, щом там се разхождат и други хора. Обезопасяването му е задължгение на собственика, не на "оказалото се на неподходящото място дете". Дано родителите не оставят нещата така. Не е нормално куче да ти осакати детето за цял живот, и физически, и психически.

20

да

преди 10 месеца

Това е поредното от безброй доказателства, че съдебната ни система е най-компрометиранта институция. Как законите не са еднакви за всички. Тотална промяна трябва там.

19

НЯМА справедливост

преди 10 месеца

Това очаква всеки човек, доверил се наивно на съдебната ни система . Полицията идва със закъснение и не знае каква да прави на местопрестъплението. Събраните доказателства или не са валидни за пред съда или в последствие се "губят".Прокуратурата която в повечето случаи бездейства обикновенно скалъпва някакво некадърно обвинение , което лесно бива оборено в съда от корумпираните адвокати на виновния. А съдиите само чакат някой от страните да предложи ПОВЕЧЕ ПАРИ за да се произнесат в негова полза