86

х+х=2у

преди 15 години

Какво значи "нормална партия",бе хора!?Всяка партия е такава,щото иска власт!И всеки се тика в партиите за власт,и от там за лична изгода!Мнооого ще има да чакате някой друг да ви оправи!Те оправят себе си,а за другите както дойде!Не бъдете наивни!

85

преди 15 години

84, много им даваш. Последните проучвания сочат 0,6% за ДСБ и 1,6% за СДС.

84

Грагамел

преди 15 години

ДСБ - 2% по последни социологически данни.

83

преди 15 години

Някой може ли да обясни какъв политик е завършилият задочно ВИФ председател на ГЕРБ Цветан Цветанов? Не мога да разбера той дстанционно ли се явява или ключодържател на неформалния лидер на ГЕРБ селянина-пожарникар-каратист ББ? Егаси сбърканата държава!?!?!

82

гого

преди 15 години

мога да ви кажа че това е пълна фалшификация !!! аз лично съм на 17 години ... имам си понятие .. от политика и се подписах, ама дядката които събираше подписи викаше викай твой приятели тука да праиме бройка ... съответно ... може и малко дете да се подпише, но нали трябва да има бройка ... сигурен съм че половината на тия 1 милион подписали, годините им са под 18 !!!

81

бивш костовист

преди 15 години

Костов си върти *** накъдето му е изгодно, не го ли разбрахте? Той е олицетворение на СДС (ДСБ).Той е политически труп, как не го е срам да се показва пред хората.

80

пал

преди 15 години

всичко разбирам,ама ми обяснете Костов какво прави там?

79

ААА

преди 15 години

ТРЯБВА ДА ИЗБОРИТЕ ДА СЕ СЪЗДАДЕ НОВА НАРОДНА ПАРТИЯ ОТ СЪВСЕМ НОВИ И НЕОПЕТНЕНИ ХОРА. НО НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА.

78

преди 15 години

БСП и ДПС трябва задължително да бъдат изхвърлени от властта. Обаче за кой да гласуваме е въпросът. Вече хората са с огромни резерви към всички провалили се партии. Обаче негласуването означава, че помагаме на БСП и ДПС. Затова трябва да се гласува, но не за тези, които управляваха от 1990 г. насам.

77

преди 15 години

карайте се,бийте се, но на следващите избори - всички на гласуване!ако пак има мнозинство на комунисти и турци във властта ......еми това ще е последното доказателство, че БЪЛГАРСКАТА нация се е превърнала в нация на д.ебили, на които не им пука за себе си и за децата им или просто нация на първосигнални същества, за които важно е само да се наплюскат, да се наспинкат и да се на.е.ат....е, и по някакъв начин да спечелят някакви парички, за да си осигурят всички тези върховни удоволствия за едно човешко същество

76

преди 15 години

75, прав си, няма нормални партии. Това е положението.

75

преди 15 години

Тия, 'ГЕРБ - АТАКА' и в парламента нямаше да влезат, ако имаше една нормална партия, ама нейсе.... нема други.

74

ТНТ

преди 15 години

Ако ГЕРБ се коалира с БСП и ДПС това ще бъде пълен провал и крах. Не вярвам това да се случи, но по принцип в милата ни Родина всичко е възможно. Вероятно коалицията ще е ГЕРБ - АТАКА и някои независими ако влязат. Това е само предположение.

73

преди 15 години

АТАКА ще подейства 'освежаващо' на тия от ЕС, няма какво да се притеснявате от това. Даже ще се почустват виновни, те така ги приемат, 'неуспеха' е и на ЕС...Така че, ГЕРБ да не се прави на срамежлива мома, а да каже, кой ще предпочете при възможен избор между БСП , ДПС и Атака.

72

ТНТ

преди 15 години

Всички проучвания показват, че в следващия парламент ще влязат само четири партии - ГЕРБ, АТАКА, БСП и ДПС. Другите дребосъци са много под бариерата и нямат почти никакъв шанс. До изборите едва ли ще се получат някакви изненади. Възможно е обаче да влязат много мажоритарни независими кандидати, защото на хората им писна вече 18 години от партийни послушковци, кариеристи и крадци, които забравят за хората на другия ден след изборите и единственото нещо през мандата, което правят е да лапат докато се задавят. След като ГЕРБ декларира, че няма да прави коалиция със сега управляващите БСП и ДПС (НДСВ вече не съществува на политическата сцена), то може да се коалира само с АТАКА, защото едва ли ще има абсолютно мнозинство. Има вероятност обаче от ЕС да ревнат против такава коалиция. Едно е ясно - всички партии, които идваха по няколко пъти на власт след 1990 г., а именно БСП, СДС (ДСБ-Костов), ДПС, НДСВ изгубиха тотално доверието на хората. И имат нахалството и наглостта да се натискат пак за властта. Ако има балъци да им вярват. Аз за такива никога не гласувам. Трябват нови хора и нови партии, които нямат нищо общо с комунистическата идеология и с управлявалите държавата, които я съсипаха след 1990 г.

71

hudojnik

преди 15 години

T.N.Bog/hora...vsiakakvi vkl.balgari vsiakakvi,uj hristiani vsiakakvi i t.n./t.n.diavol//Sistema za reshavane ot umni glavi,koia granica iskame da preminem,ili ,KOI SA ISTINSKITE cennosti v sveta na horata.ZA chii blaga se izpolzva truda na rabotestia i sto-gode obrazovan bg.narod.Dano uspeesh da ia reshish,zastoto az sam ''prost''hudojnik i ne razbiram ot politika,reshavam v kartini,a tazi koiato vijdam v momenta ne mi haresva tolkova,che da kaja''dovolna sam''!

70

ЛОГОСА

преди 15 години

Извинявам се, въвел съм грешка в пост 70,,до 68-ми пост: г-н Философ - малко математика 3-та част : Лимес от Х ,когато Х клони към Плюс Безкрайност е равен на 1 / единица /т.е събитието е със 100% вероятност да се случи. или казано с други думи при Р = 1 ,,случайното" случване на дадено събитие е сигурно."Х клони към плюс Безкрайност ДА СЕ ЧЕТЕ ,, Х клони към 0 /нула/"Извинявам се за подвеждането.

69

ЛОГОС

преди 15 години

от 45 до 49 : Аз съм се заклел да не гласувам!до 68-ми пост: г-н Философ - малко математика 3-та част : Лимес от Х ,когато Х клони към Плюс Безкрайност е равен на 1 / единица /т.е събитието е със 100% вероятност да се случи. или казано с други думи при Р = 1 ,,случайното" случване на дадено събитие е сигурно.

68

Aсен

преди 15 години

Незная кое е "стакмистика" или "статиските" но факт е че аз и още поне 30-40 човека който познавам в тези дни изкаха да изразят мнение че не са доволни от нашите политици.... и да им го кажат... така че ако бе малко по организирано... може би щеше да има 2-3-4 милиона подписа.... хващам се на бас... !

67

Rosen

преди 15 години

1 милион, братия ! Стъкмистиката е голема работа. Като ги гледах един ден на окръжна болница как седя един дядо без работа да си приказва с една позната и колко народ се тълпеше - клонеше към нула!!! На следващия ден, кой знае защо не беше вече там. И на по-следващия също. И този след него. И така до днес. Тука чета разни призиви - "хайде да се обединим". Хубаво, ама около какво ? Лично на мене ми писна да гледам балони, които се пукат на следващия ден. Виждате ли кой влиза и иска да влезе в парламента ? Хора с бизнес, които искат да си го заздравят, смучейки от бюджета. И тук таме някоя кукла на конци, за пред хората, да показва "морал". И какво се оказва после ? Че прокуратурата бави делата. И че прилага закона според случая - от чиято страна е пържолата. Държавата ни не работи, а няма да заработи само с призиви "да ги изритаме тези, че да поставим другите". И другите и те няма да работят. Изходът е един - строг контрол. А тук вече идва ролята на медиите. Ама и те в голямата си част са червиви. Че нали парите движат света ...Толкоз философии за тази вечер са ви достатъчно. Лека ви нощ.