13

Анонимен

преди 10 месеца

Денков да се "О"слушва още малко ...

12

Анонимен

преди 10 месеца

Корумпиран *** , който прибира от Ковачки, цоца и от държавата и колкото по- рано го пратят в пандела, толкова повече българи ще се върнат вярвайки че нещо се променя!

11

Анонимен

преди 10 месеца

НЕ ИЗДЪРЖАМЕ САМО С ДВА ПОЛА! ПРОМЕНЕТЕ КОНСТИТУЦИЯТА! ВЕДНАГА !!!!

10

направо

преди 10 месеца

ми стана жал за горките хора дето не издържали,ккаво точно не издържат,да са милиардери без да са си мръднали пръстта,да крадат тока и водата,от данъци са освободени,не се налага да работят,някъде си назначен в чичовата фирма и ти тече космическа заплата,още малко и ще се разплача,мъка по български,къпеш се в мляко и не издържаш,да не би да е лесно да трепериш над краденото,че във всеки един момент може да отиде там,откъдето е дошло

9

Анонимен

преди 10 месеца

Глупости! Според проучване 99% от хората да доволни от доходите си. Проучването е било проведено в Народното събрание.

8

Вин

преди 10 месеца

Кои "хора" бе кълвач, дето задръстват КПП -та, магистралите, пълнят кръчмите на тия цени?! Колко хора представляващ, че много станахте, дето говорите от името на "народа"?! Айсиктир и мазмантии недни!

7

Евроатлантактик

преди 10 месеца

Пламен Димитров е американско протеже. Всички протести са основателни,НО с една единственна цел,пълна разруха на България. Когато Сащ защитават крадците и същевременно подбужда недоволство в ощетените българии ,това е висша форма на управление на робите. Няма как да крадеш и да се съпротивляваш срещу бедноста! То е все едно пробито шише да го пълниш с вода! Все ще е празно! Америка е проблема на България и дай боже един ден да ги няма!

6

Ром"с

преди 10 месеца

А стига с тези хора ,че не могли да издържат...те не само издържат ,но и живееят...2 мекици със сирене и сладко то ли 6,80 ,то ли 8.60 струват и няма места ... в супера като гледам пенсионерките какво си купуват,то не е ,че не мога да свържат двата края ...пенсиоенр пред мен даде някъде към 15-16 лв за 2 порции кепабчета,кюфтета и гарнтира...за обяд... Я вижте как автопарка се подобри за последните 4-5 години..Хората винаги искат и винаги са недоволни ..а народа се размързелува ..за съжление.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Върни на Държавата Синдикалния дом!

4

Анонимен

преди 10 месеца

Слава Гилотина!

3

Анонимен

преди 10 месеца

Цените станаха много високи и доходите се обезцениха.Положението не е добро.

2

Мнение

преди 10 месеца

Хората са си получили заслуженото щом са си подарили мечтите на такива съветски скелети. И това ви е много. Да ги бяхте избесили, когато имахте смъртно наказание. Сега пенсията щеше да е 6 хиляди лева, а не заплатите на Йотова, Масларова, Радев, Донев, Лазаров и останалите съветски скелети на които плащате заплати и пенсии на министри. Съберете Ксс , вземете им гражданството, върнете България на българите, не е на руснаците!

1

та така

преди 10 месеца

мафията е измислила и създала синдикатите . изводите си ги правете сами .