89

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя Лилков е физик, как ще се занимава с градоустройсто и управление! Да не са затворили вече УАСГ. До сега беше учителка по руски, сега тоя .... ай сиктир бе!

88

Анонимен

преди 11 месеца

тия от списъка полу-интелектуалци викаха да живей за резидента Радев! Същите номера то 90те когато същите тия от списъка съсипаха СДС! ДО КОГА???

87

Анонимен

преди 11 месеца

пак провин циал ист искат за кмет на Сифия, ДО КОГА!?!? Имали останали още софиянци антикомунисти!

86

ili от Видин

преди 11 месеца

До АнонименЕй ***! Видин е град от хилядолетия! Вижда се колко ти е капацитета!

85

Ъхъ !

преди 11 месеца

Да бе, "наши хора" навсякъде вече ! Е, овладяха държавата новите комунисти , предстои голямото крадене и източване на банките - затова бързат с Еврозона, евро , за да няма Валутен борд и всичко ще е "точно" ! Спасявайте паричките си !!!!

84

Анонимен

преди 11 месеца

ВИЛИ ЛИЛКОВ Е ДЕСЕН КОЛКОТО НИНОВА И БОРИСОВ СА ДЕСНИ

83

СТРАНДЖАТА

преди 11 месеца

ГЕРБАДЖИЙСКО МИЛИЦИОНЕРСКО АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ

82

Анонимен

преди 11 месеца

ВАСКО КРЪПКАТА ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ?

81

Дядо

преди 11 месеца

Я го попитайте този "господин" да ви каже нещо за родителите си. Защо например са се крили от властта преди 9-ти септември в кв. Суходол. Много ще ми е интересно какво ще отговори, защото още са живи наследниците на тези, които са ги крили.

80

Анонимен

преди 11 месеца

На комунистите им трябваха 45 години да разберем , че не стават вече.Седесарските и...ти им трябваха само 10 години , за да го докажат.От тях се родиха и франкенщайнските чудовища, които и до днес експериментират в Бг.

79

Popa ot razgrad

преди 11 месеца

Българите все още не могат да разберат че в света вече няма ляво/дясно. Има само хора които си вършат добре работата и такива, които не си вършат работата...

78

Анонимен

преди 11 месеца

Вили Лилков е роден на 6 април 1955 г. в "град Видин".... гр.София зборен пункт, селендур до селендура!

77

Анонимен

преди 11 месеца

Теди Москов е рядък и..от.Свърши вашата седесарчета, времето ви отрече, хората да не говорим.Вече се търсят тия с парите и ума.Свършиха времената на костово раграбване на всичко и оправданието с комунизма.Хората искат решения, а вие сте далеч от тях.Вие сте и..ти, както беше казал на такива подобни навремето Ботев.

76

Анонимен

преди 11 месеца

СТИГА С ТЕЗИ ПСЕВДО ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ.Навсякъде се пишат разни интелектуалци, затова сме на тоя хал.

75

Анонимен

преди 11 месеца

Логично е, когато липсват предварителни вътрешно-коалиционни избори измежду алтернатвни кандидати, избирателите да ги превърнат във външни.Проф.Вили Лилков е емблематично име на ДСБ и достоен продължител на обществено-градивните традиции на уважаван (както на регионално, така и на национално ниво) род !

74

Румъния

преди 11 месеца

също ще ни продава скъп ток от АЕЦ-Черна вода...........имат френско-канадски реактори с тежка вода.............а ние подаряваме добри реактори ВВЕР на украинците...........това ако не е национално предателство, какво е???Добър ден , селяни прости!!!

73

Турция

преди 11 месеца

ще ни продава скъп ток.............Ердоган строи АЕЦ с руски реактори тип ВВЕР...........такива, каквито ние подарихме на украинците!Добър ден , селяни прости!!!

72

????

преди 11 месеца

И какво като е професор тоя...........професор по ядрена физика, а няма нищо против България да няма ядрена енергетика.............и как ще се топлим, професоре???Подарихме ядрени реактори на украйна................сега ще купуваме скъп ток от Турция и Румъния............това ли ви е дясната предателска политика???

71

Без АЕЦ

преди 11 месеца

и без ядрени реактори, които подарихме на украинците..............ще купуваме скъп ток от Турция и Румъния............Турция строи АЕЦ с руски реактори, а Румъния ще слага още реактори(френско-канадски)............тоя професор по ядрена физика защо не ги знае тия неща...........или не му пука за българите..........само той и десните да са добре!!!

70

ОБЕКТИВЕН

преди 11 месеца

Това е т.нар.интелектуален елит-доста добре платен от герберите.Те при всички управления са добре.това са подкрепящите мутренския режим.Подкрепяйки Лилков,бият шута на доскорошния си авер Хр.Иванов.Герберите отново ще спечелят-жалко за Спаси София.Събирането им с ПП и ДБ съсипа бъдещето им като коректив на мутри, съглашатели и подкрепящи мафиотско управление.