114

xxx

преди 11 месеца

Баси наглите хрантутници. Познавам един селски инспектор, който взима над 2500 лв. чисто. Отива на работа към 9-10, дреме и пие кафенца цял ден, после към 16 си тръгва. И това е когато му се идва на работа. Четирима такива има в едно малко управление на 1000 души градче. Работата им може да се върши и от един, дори и на половин ден.

113

Нека си спомним

преди 11 месеца

От Цв. Цветаров остана традицията един от най-големите бюджети да е за полицията. Какво получаваме срещу това -полицаи возят трафиканти, полицаи пренасят наркотици, полицаи пазят мутри, полицаи охраняват престъпници...От кога се говори, че службите с за издаване на паспорти ще преминат в ГРАО и регистрацията на автомобилите в общините и не се прави.. Не се прави , защото там са назначени дъщеричките, женичките на полицаите и си камат 12-те заплатки..Няма да получат подкрепа , ЖАЛКИ СА.

112

Анонимен

преди 11 месеца

Напускаш като не ти харесва!?Както хората в частния сектор правят.Но тези заплатки сладки накрая?

111

Бивш от МВР

преди 11 месеца

Няма ли да спрете да се излагате, бивши мои колеги? Миналата година получихте 20%, което не се е случвало в последните 20 години. Получавате нови автомобили, ново оръжие, плащат ви всеки час извънреден труд, работите "на черно" и никой не ви закача за това, за пенсионерите на заплата да не говорим! Протестирайте за това, че 10 години никой не решава проблема с командировките по границата, там трябва да работят щатни, а не командировани полицаи! Протестирайте против политическите назначения!

110

Напомняне

преди 11 месеца

Да дават се милиони за укрите, а за пострадали от наводнения, или за повишение на заплатите- получаваш дедовия. Няма значение, дали е за полицаи, учители, здравеопазване- ефектът е един, нищо за народа. После защо много млади напускат, ами то отговорът е ясен!

109

Пламен

преди 11 месеца

От понеделник 30процентова оптимизация на състава поетапно тръгва.това е

108

Анонимен

преди 11 месеца

Реформа първо, този с тоз корем жена си не може да хване. После резултати, с почти нулева разкриваемост ме, за какво искат увеличение на заплатите

107

Анонимен

преди 11 месеца

Няма престъпление без съдействието на ушев.

106

r3v0lv3r

преди 11 месеца

Защо няма статистика какъв е процентът в частните фирми, които са увеличили заплатите, съгласно инфлрацията. На базата на подобна статиските, може да се каже, дали е реалистично и на държавните да им се увеличават заплатите.

105

Анонимен

преди 11 месеца

Тези гащници много пресилено ги квалифицирате за "полицаи"!Тия "полицаи" виждали ли са полицаите какви са в нормалните държави а не само по детските филми!

104

Анонимен

преди 11 месеца

Милиционерите все за пари и привилегии думат..А ЗА РАБОТА ,КВАЛИФИКАЦИИ ,ОБУЧЕНИЯ И ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЗАДЪЛЖЕНИЯ - КОГА ?ТЕ ТВА СИ Е КЛУБ НА ТРУДОУСТРОЕНИТЕ ПЪДАРИ - щом може да се "работи" (да получават и заплата) след като го пенсионират с една чанта пари..- защо ги пенсионирват тогава !!!

103

Анонимен

преди 11 месеца

Нахалството им е безгранично. Всяка година увеличаване на заплатите за това,че много много не си гледат работата.Хората вместо да търсят закрила и справедливост от тях, на практика става точно обратното. Обикновеният човек трябва да се пази от техните своеволия и тн.

102

Анонимен

преди 11 месеца

До МВР 104 С остатъка от магазина.

101

диди

преди 11 месеца

Давайте преврат! хайде да ви видим кви мъже сте!

100

МВР

преди 11 месеца

От къде стотинки , взимат рушвета на банкноти по 50 лева ?

99

Анонимен

преди 11 месеца

До Обикновен българин И за капак а вземеш при пенсиониране 20 заплати на куп това е сериозна сума 20-30 бона.

98

Обикновен българин

преди 11 месеца

И аз искам всяка година да ми вдигат заплатата, нищо да не върша о да се пенсионирам 10 години по-рано

97

Анонимен

преди 11 месеца

Да уволнят 10 хиляди ушеви и с половината спестени пари да повишат заплатите другите пари за бомбби и оръжия, че да се избиват православни. Както каза Паси майната му на православието.

96

шмatka

преди 11 месеца

вместо да хвърляте стотинки на асенката ,хвърлете един хубав бой с тояги на него по дебелата гъзина и на ония от козяк ,та да си вървят по живо ,по здраво отвъд океана!

95

Анонимен

преди 11 месеца

Тия хич не са нагли сяка година искат повишение, няма повишение отиде за БТР-ите и хрантутене на укропитеци. Най-непроизводителната част от обществото най-много реве за повишение айде у лево бе.