312

Анонимен

преди 11 месеца

Генерал Атанасов си е ***, доносник, агент на ДС, предател, костовист!!!

311

посолствоТО

преди 11 месеца

Правителството е на посолствоТО и няма нищо общо с националните ни интереси!

310

Не е ли ясно?

преди 11 месеца

Да сте си избрали Плевнелиев. Той щеше да ви хвали всеки ден.

309

Отвратен

преди 11 месеца

Спрете се и вие! Как само предоставяте на корупцията ново поле за действие. Оказахте се не обикновени крадци, а най-големите измамници. Реаниматор на статуквото. Пфу. Чак ме е гнус.

308

Светнал

преди 11 месеца

До да ви светнаТо щото над мацква и други градове няма да има.Любимата ви русия не е единствената притежаваща ракети,разликата е че ракетите летящи към нея ще идват от цялата земя!

307

Анонимен

преди 11 месеца

Другаря Атанасов да мълчи от срам, че е бил агент на ДС.

306

да ви светна

преди 11 месеца

Камъните падат, падат от небето! Скоро тези камъни ще носят ядрени бойни глави, които ще гърмят на 6 000 метра над европейските градове като така ще формират големи ядрени гъби. Ще наблюдаваме нови слънца над европейските градове! И ако такива политици си мислят, че те няма да пострадат дълбоко се лъжат, защото когато водата и храната в бункета свърши, ще им се наложи да убиват и сготвят децата си!

305

100 %

преди 11 месеца

е прав президента Радев..............да се маха това правителство от предатели!!!Президентска република...............и всички предатели и крадливи политици в затвора...........това искаме!!!

304

Анонимен

преди 11 месеца

тоя генерал-костовист Атанас Атанасов си е *** и предател............знаем го!!

303

Анонимен

преди 11 месеца

Мъника пак будалка - "това привителство е на България". Е как бе, нали ви записаха как правите правителство на Посолството? Я си уточнете опорките, че вече сами се объркахте - в крайна сметка правителството ви е на Посолството, тоест излиза, че България също е на посолството. това ли ни казва тоя мошеник?

302

Анонимен

преди 11 месеца

По целият свят се раждат повече жени отколкото мъже с изключение на червения албански марксически рай на Енвер ходжа страдал от остър недостиг на Жени които и досега създава ислямски-джихадисти............ Муамар Кадафи е СпинАлбанско джихадже на Енвер ходжа убиеца на Християнската Света Майка Тереза унищожителката на исляма

301

ГНЕВЕН

преди 11 месеца

Грозника Атанасов ,Денков ,Тагарев ,Пасито ,Митов ,Еленка Крадникремчева ,Агов ,Инджев подобни продажни твари ,заедно с оссраинското посолство и пияните фашисти по Черноморието , са тумор който трябва да бъде изпратен незабавно за Киев.

300

Бай Дрън

преди 11 месеца

Спрете да пишете за тия гллуппаци. Спрете за дезинформирате хората.

299

52847

преди 11 месеца

Някой знае ли как се появяват на този свят извратени ококорени джуджета ,като този вонящ плъх от Разград?Подобни уродливи същества трябва да се държат в клетка!

298

пояснение

преди 11 месеца

Коронавируса КОВИД-19 от китайския град Ухан дошъл от Прилеп,...град Прилеп в Северна Македония и Турция заради това превзе Нагорни Карабах.................СПИН-Албания на Муамар Кадафи..............Албания ОНЕВИНИ напълно Слободан Милошевич с невинна Македония и виновна Черна гора още миналото хилядолетие.............Общото между СПИН,КОВИД-19 и Ислямския джихад е видимо

297

Анонимен

преди 11 месеца

поне да беше дал ,примери с нещо добро което са свършили или се опитват да свършат, че на нас ни е трудно да се сетим.Все пак правителството не са мадама която трябва да я ласкаеш с измислени комплименти.Но е вярно ,че ако някой заслужава комплименти т.е свършил си е качествено работата трябва да ги получи за да има мотивация да продължи да си върши качествено работата.

296

Анонимен

преди 11 месеца

Добре че се роди един истински българин -Радев

295

Анонимен

преди 11 месеца

СЛУГИТЕ НА ЧУЖДИТЕ ПОСОЛСТВА НЕ ТРЯБВА ДА ГОВОРЯТ. УНИЗИТЕЛЕН СЛУГАЖ. ОТВРЪТИТЕЛЕНСЕГА СЛУГУВА НА ГЕРБ И ДПС САМО ДА Е НА ВЛАСТ

294

Плодят Исляма

преди 11 месеца

Албания по море граница с петролния шейх Муамар Кадафи.............през 1981 четох:В марксическа Албания нямат жени били дефицит.............Черна гора воюва във Босна..............Никога не е воювала Македония.............Ислямизация на Майка Тереза унищожителката на Исляма спретнаха албанците като на...... Скендербег

293

Много Ви здраве

преди 11 месеца

След разкриването на юдеоевреиския атентат за избиването на около 7 000 000 германци Ватикана намеква че Хърватите изтребвали поляците чрез Хитлер..........факт................Славяни и Руснаци ще има даже Хърватска ще е столица на русофилията и панславянството..............Въпроса е колко и кои................Много Ви здраве румънци от Маккейн